Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. srpna 2007 ve 13:30® Borek1
-
tak děkuji já si vezmu ten kapesník a bude
- Pondělí 13. srpna 2007 ve 12:38® brčal
-
toulovec> děkuji hned v sobotu zajdu na O3 apak udělám
- Pondělí 13. srpna 2007 v 11:28® MOK
-
kkarlos> Nevim jak jinde, na Berounce bych ti doporucil zabrodit pod jez a na kratkou nymfu chytat v co nejvetsim proudu.
- Pondělí 13. srpna 2007 v 10:45® toulovec
-
brčal> tady máš recept na pečenáče, loni nám jich přivezla na sraz Mary kýbl a byly super
- Pondělí 13. srpna 2007 v 8:57® Firetiger
-
Já mám od Veniarda choroš, ale vydrží prd – jednou jsem s ním zmoknul a jednou mi spadnul do řeky, teď jsem zralý na nový. Pro začátek určitě stačí kapesník, důležité je mušku kvalitně namastit.
- Pondělí 13. srpna 2007 v 8:25® Tomucha
-
Borek – přesně jak říká fajrtajgr
já mám obyčejný za nějakých 60 kč a stačí mi to. Ale tiemco ho mělo tuším i za 500,–. Jestli si budeš kupovat impregnaci na muchy tak si kup gel. Ten se ti nevylije na vestu
amadou je ale pohodlnější, je po ruce, kapesník musíš vytáhnout vyndat …
- Pondělí 13. srpna 2007 v 7:49® Pike007
-
Borek: A co plane hody, to ti neco rika? Pokud chytas na kvalitni suche musky, tak to amadou ani nepotrebujes. Musku radni vytrepes planymi hody a pak by mela plavat naprosto v pohode. Pokud chytnes rybu, dobre oplachni musku od slizu a pak vysus planymi hody. Pokud to nedelas, tak se nediv, ze ti muska neplave.
- Pondělí 13. srpna 2007 v 7:17® Zauwi
-
to děděk:s tím tlouštěm to podle mě není úplně jednoznačný.Vem si že přirozenou potravou větších pstruhů je střevle, vranka,mřenka, hrouzek( s ním to ještě v celku jde)…a řekni mi, kde tyhle rybky dneska ještě jsou…pár řek už mám proježděných a narazil jsem na ně jen velmi zřídka..takže pokud je na pstruhovce nějakej ten tlouštík ( ne tisíce kusů na kilometr!) tak to podle mě může být pro pstruha dobrá doplňková potrava…
- Pondělí 13. srpna 2007 v 7:10® Dědek
-
Firetiger> na internetu ho má, ve kšeftě ne :-/ papírák udělá úplně stejnou službu, naopak je výhodnější co do množství vysušených much, to do ceny. Navíc když se jednou s amadou vykoupeš, můžeš ho vyhodit
- Pondělí 13. srpna 2007 v 7:08® Dědek
-
Jakub182 + all : tloušť nemá na pstruhovce co dělat, výjimka se nepřipouští, ostatně BP není cár papíru
- Neděle 12. srpna 2007 ve 23:46® Shadowhunter
-
Buko: velice si vazim tve nabidky a jednou ji snad vyuziju…ale ted to nejak nepripada v uvahu dokud nebudu mit sprave auto bo mi tam neco klepe na kole a to fest…tak cekam kde zustanu viset, budu muset sundat kolo a mrknout se na to jak moc to je zavazne…jinak s vazanim mi sem tam pomuze brcal kdyz jdu k nemu neco koupit…ted mi trebas ukazal jak vazat kridelka z CDC na takove to letadlo
a hned to vypada lip ta moucha kdyz to vazu podle jeho rady
- Neděle 12. srpna 2007 ve 23:33® Borek1
-
Firetiger> tak já to
skusím sehnat a moc děkuji čau - Neděle 12. srpna 2007 ve 23:25® Firetiger
-
Borek1> normálně se to prodává; pokud bys měl problém sehnat tak třeba Klíma to má na internetu.
- Neděle 12. srpna 2007 ve 23:23® kkarlos
-
No ták, nedělejte že tu nejste..
- Neděle 12. srpna 2007 ve 23:12® Borek1
-
Firetiger> a to se dá koupit v rybářství
- Neděle 12. srpna 2007 ve 23:08® Firetiger
-
Borek1> Neříká se ta amada, ale to amadou; proč přesně nevím, ale asi za tím budou nějací Francouzi. Vyrábí se to z choroše en.wikipedia.org a je to materiál s vysokou savostí. Taky se to dělá umělé.
- Neděle 12. srpna 2007 ve 22:56® Borek1
-
Tomucha> děkuji za odpovět a ještě se zeptám co je ta amada??
- Neděle 12. srpna 2007 ve 22:51® kkarlos
-
Zdary, muškaři, he mám takový dotazi, nějak o tom nemůžu nic najít nebo tak, možná to je relativně kravina, ale chytá se parma na muchu..?
:-' předpokládám že to určitě jde a pokud ano tak na jakou(blešouni, goldi)? a kde? v proudu, nahazovat proti a splavávat nebo jak to děláte..?
- Neděle 12. srpna 2007 ve 22:45® Tomucha
-
Borek1 – to je těžký záleží co je to za mušku a z čeho a jak je vázaná. Každopádně se to může stávat. nejlepší je mušku vysušit v amadou nebo papírovým kapesníčku a pak jí zase použít. popřípadě mezi tím jí promáznout gelem. Ten mám ale skoro ho nepoužívám, i když se mi párkrát už hodil.
- Neděle 12. srpna 2007 ve 22:22® Borek1
-
potřebuji poradit s muškařením používám suchou mušku ale ta se po 3–6 záběrem potopí nevím čím to jestli se má nějak usušit nebo jestli nahazuju s nějakou chbou či jestli se má muška po nějaké době vyměnit a taky jsem přemýšlel jestli ta suchá muška neví nějakým způsobem vadná protože 1. 3 náhozy plave a pak se zas potápí prosím poraďte
- Neděle 12. srpna 2007 ve 22:06® mildas
-
Moc se mi líbí, jak nějaký člověk rozhodne, že tloušť je parchant a o deset metrů dál je to ryba, která má míru. Divnoworld.
- Neděle 12. srpna 2007 ve 21:05® Zauwi
-
to Firetiger: Tvůj překlad je brilantní:) díky za info ,jelikož jsme kapku nalámanej tak dneska končim…
to Toulík: máš osobku to All : dám si ještě pár kousků a ulehnu, tak zatim P.S: od týý doby co jsme byl na Svratce, tak se mi o tom zdá( už asi třetí den), a normálně se budim… nevíte co s tim…už mě to vadí..když třikrát za noc tahám toho mega pstruha a pokaždý mi to urazí o šutr…a pak se vzbudim zpocenej jak prase…, usnu a jedu na novo:((( zatim zdar, rady uvítám…
- Neděle 12. srpna 2007 ve 20:55® Firetiger
-
Zauwi, Toulík> film se jmenuje „A Casting Approach to Dry Fly Tactics in Tight Brush“ což se do češtiny překládá jako „Dědek v křoví“.
A originálku nemá Parmič, ale Firetiger protože to Parmičovi od TVV nestihnul vrátitJinak přesný.
- Neděle 12. srpna 2007 v 19:38® brčal
-
Jinak chci nějaký recept na karbenátky a pečenáče pokud máte sem sním
- Neděle 12. srpna 2007 v 19:37® brčal
-
Medvěd> jj ZN-podíváme se ti na zoubek
- Neděle 12. srpna 2007 v 19:17® toulovec
-
Zauwi> ten film se jmenuje „chytání na malých tocích“ – můj volný překlad
)
ale jednalo se o pirátskou kopii, kterou jsem tady maličko rozšířil po TVV, originálku má parmenides, takže informace podá pouze parmič.
- Neděle 12. srpna 2007 v 18:03® ZN
-
brčál: přiznávám, porušuji v tomto bodě RŘ. Zato docela klidně spím a ráno se můžu oholit.
- Neděle 12. srpna 2007 v 17:00® Medvěd
-
brčál:to jsou ty BL háčky.Taky mi tloušti padají.
- Neděle 12. srpna 2007 v 15:51® brčal
-
Jakub182,ZN-oba jse dopouštíte přestupku proti RŘ a je nás víc.Prostě někde to už nejde a propo ani kormorán to nechce žrát
- Neděle 12. srpna 2007 v 15:42® Zauwi
-
nevíte někdo, jak se jmenuje,zde již několikrát zmiňovaný film s týpkem, který muškaří na zarostlé řece? kdyžtak díky