Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 12. srpna 2007 ve 14:08® Buko
-
Shadowhunter> Tuším, že jsem Ti asi dvakrát nabízel ať prijedeš.máš to ke mně kousek. Odpadne Ti cesta pokusů nezdarů a omylů.Nebudeš se zbytečně trápit dva tři roky, než uděláš krůček kupředu. Musíš jen chtít.
- Neděle 12. srpna 2007 ve 13:10® ZN
-
Jakub182: souhlasím s tvým pohledem. I když tlouště rád nemám, do křoví je rozhodně neházím. Ostatně, ten za to, že v té vodě je, nemůže. Problém je někde jinde.
V podstatě je to o vztahu k přírodě. - Neděle 12. srpna 2007 ve 13:00® Shadowhunter
-
Jakub182: no tak si predstav ze na te pstruhovce kde chodis jsou napr. co 100m nejaky ten proud nebo most s pilirema kde stoji par potocaku s lipanama a hodne tloustema…ty by si v tom proude ty tlouste nechal??? Ja je tam teda nenechavam…a pokud se mi podari nachytat nejake tlouste nad 30cm tak ty si beru z 90% domu a delam je v alobalu na ohnisti
- Neděle 12. srpna 2007 ve 12:37® Jakub182
-
brčal: ono na nasej pstruhovke som na cca 4 km useku nechytil este ziadneho pstruha, za to jalce su tam krasne. A vobec mi to nevadi, ono vybrat si ci chcem radsej na muchu jalca alebo pstruha, dost by som zavahal s odpovedou…hold asi som cudny, ale neznamena to ze ryby budem hadzat na breh.
SH: Ono co sa tyka hospodarenia na vodach, tiez mam k tomu plno pripomienok. Ale tiez nejdem so sietou na pstruhovy rybnik a nevytiahnem vsetky kapre a amury von z vody…
A ta macka si dokaze najst potravu pri vode velmi lahko. Len co ju naucis a bude chodit za rybarmi castejsie, lebo vie, ze tam dostane zradlo zadarmo. - Neděle 12. srpna 2007 ve 12:26® Cudla
-
Chlapci:nadáváte na tlouště jak vám znepříjemnujou muškařinu na pstruhovce.:pár let zpátky jsem no OHŘI-8A-B na ně nadával.začal nás navštěvovat černej pták,a za posledních 5letjsem chytil tlouštů 3ks (slovy tři)Pak teprve nadávejte.Je fakt že lovim dost slušný ryby který pták zanechal,ale co mi je platný když si chci zamušit tak musin jezdit kiláky doleko protože dva tři záběry za půl dne je prd
- Neděle 12. srpna 2007 v 11:56® Shadowhunter
-
buko: jinak sem se koukal ze si chytl 1 ligu tak to asi o muskarine oproti me asi neco vis…takze urcite vis jake to je zacinat uplne sam…
Jakub182: a to tech tloustu jsem vyhodil opravdu vcera malo…jsou jich tam mraky a kdyz vim ze v proude je 5 potocaku tak ty tlouste co tam stoji s nimi bezmilostne vyhazuji ven…ale napr. na spodnim useku reky kde o pstruha nezavadis tak tam ty tlouste nechavam…mozna to je chyba bo kdyby se slovili tak by se tam mozna i pstruzi objevili…ale to ze vyhazuji tlouste z vody je asi chyba hospodare bo kdyby byl k necemu a vidim ze se tlousti zacinaji premnozovat tak vezmu agregat a zacnu je slovovat a hazet do MP vod coz by bylo i lepsi. a to ze jsem hodil 2 kocce tak za to jsem rad bo aspon neprisli na zmar a poslouzili k nakrmeni jineho zvirete nez aby to zhnilo na brehu. Jinak oproti lonskemu roku je tech tloustu mnohem vice a pstruhu mnohem mene…nevim jesti dokaze tloust vytlacit pstruha z proudu zas tak zasvedceny do toho nejsem ale pokud jo tak si myslim ze pstruhum pomaham
- Neděle 12. srpna 2007 v 11:55® brčal
-
Jakub182>no tak prrrrr.Pokud chytna na 100 m 5 –10 Jalců tak v poho .Jenomže tam jich je 200 ks na 100 m a pstruha 5 ks lipana 5ks.
Tak to je proto že jsme to všichni házely nazpátek.
- Neděle 12. srpna 2007 v 11:38® Jakub182
-
a to ze si mal obavu z pouzivania BL hacikov, aby ti nahodou nepadali ryby…ked som ja zacinal, vobec som netusil ze existuju BL haciky..Ale po precitani par clankov som na kazdej muske zatlacil protihroty. Ani ma len nenapadlo, ze co ak kvoli tomu stratim osobak, slo o to, ze kazda ryba bude poranena co najmenej ked ju budem pustat naspat…a o tom to je
- Neděle 12. srpna 2007 v 11:32® Jakub182
-
Nedalo mi to aby som sa nezaregistroval a nezareagoval na prispevky od Shadowhuntra. Tvoj „vztah“ k jalcom/tloustum je naozaj na zamyslenie. Asi by si bol uplne najradsej aby tato ryba vobec neexistovala, resp. ked si uz nasiel jej vyuzitie, co tak skusit s nimi nakrmit doma napriklad osipane?? je pravda ze mnoho ludi nerado vidi v pstruhovke jalca, ale aby som ho hadzal dakej macke…podobny „vztah“ je napriklad k ostriezovi, najlepsie taku rybu chytit a hodit za seba do travy, vsak je to len plevel. Myslel som si, ze takyto nazor maju po vacsine len dedkovia, ale ako vidim mylil som sa
- Neděle 12. srpna 2007 v 11:24® Shadowhunter
-
hm tak to by me zajimalo kdy jsem na ne nadaval
…jinak casy se meni a ja se taky porad ucim … a to ze se nekde na neco zeptam no tak to pardon ze sem si to vubec dovoli… ale cist to nemusis a odpovidat taky … to ze se ucis uplne vse sam neni zas tak jednoduche…takze pokud je moznost tak se klidne zeptam i na pitomost kdyz to pomuze…a to ze ty muskaris X let tak se ti to mozna zda smesne ale kdyz nekdo muskari 2 roky a zacinal uplne sam a vse co pomalu uci … kdyz si vzpomenu ze kdyz jsem zacinal tak sem nebyl schopny hodit 5m snury a ted to lita krasne a kdyz jsem letos zacal vazat tak kdyby ti ukazal sve prni mouchy tak se asi pokulas smichy…ale porad se mam co ucit kdyz vidim ostatni muskare…takze pokud budu mit klidne i nejakou stupidni otazku tak ji radeji ignoruj…me nekdy totiz pomuze i pro tebe smesna banalita
- Neděle 12. srpna 2007 v 11:21® bubu
-
po dlouhých týdnech čekání na trocha vody od sv. Petra jsem zašel zamušit......
- odpoledne na mikronimfu nic moc,pár lipanů okolo 30ti (jeden zapózoval)
- za tmy nádherný sběr PO a PD. Duhoň 36cm
Revír neuvádím,bo by mě zase Míra zpucoval
- Neděle 12. srpna 2007 v 10:23® Buko
-
Shadowhunter> Není to tak dávno jsi nadával na BL háčky. To je divné ne, že teď jsou super. Zdá se mi že si z diskuze děláš zápisník, nebo poznákový blok. Já abych se nezesměšňoval, tak si to píšu soukromně ve Wordu. Moc by mne zajímalo jak dlouho muškaříš, že na různých webech máš až najivní dotazy nebo infa.
- Sobota 11. srpna 2007 ve 20:29® Shadowhunter
-
Jo jinak jsem 2 malymi tloustemi nakrmil kocku co sedela na brehu a koukala na me jak chytam…tak jsem ji hodil prvni jednoho maleho tlouste a toho si vzala a tak za 10min si prisla pro druheho
tak jsem ji hodil druheho a stim nekde odesla a uz pak neprisla
aspon ti tlousti jsou k necemu
- Sobota 11. srpna 2007 ve 20:26® Shadowhunter
-
Tak jsem se vratil od vody…byl sem vyzkouset BL hacky a muzu rict jednim slovem SUPR…oddedneska kupuji uz jen BL.
z velkeho mnozstvi tloustu mi spadl jen jeden a pstuh mi nespadl zadny a ani jediny lipan co jsem chytl tak toho sem taky dostal. Jen lituji toho ze jsem zkusil uvazat 14 s protihortem (bo 14BL nemam) a skocil na to potok okolo 40 (mam ho tam vyhlidleho)a po treti co jsem ho mel na prute sem ho nedostal…musku zebral uplne elegantne nadherny pohled…uplna pastva pro oci
no budu muset koupit i 14BL bo 16 a ani 18-ku nechtel…jen ti mali…no musim se priznat ze jsem tomu moc neveril ze ryby nebudou padat a oni fakt nepadaji
- Sobota 11. srpna 2007 ve 20:20® brčal
-
A takže dnešní chytání spoustu ryb a lipan jeden potočák jeden spoustu Jalečků ,ouklejek,plotiček,okounku perfektní jsou naše PV na SM
- Sobota 11. srpna 2007 v 18:11® rarach
-
Medvěd: Hmm škoda já Ti věřil, 1000 stránek jenom z toho kde jsi byl, těch 999999 bych Ti odpustil.
- Sobota 11. srpna 2007 v 18:09® Medvěd
-
Buko:nemusím vydělávat na všem,ale opravdu netuším,kolik stojí jednodenní povolenka Chyť a pusť na Rio Negro
- Sobota 11. srpna 2007 v 18:04® Buko
-
Medvěd> Jiný slovy…zadarmo do roztrhání těla
- Sobota 11. srpna 2007 v 17:57® Medvěd
-
Rarach:zdaleka jsem nechytal ve všech světových vodách.Musel bych hóóódně studovat
- Sobota 11. srpna 2007 v 17:55® rarach
-
Medvěd: Kdyby jsi chtěl tak ten 1000 stránkový elaborát dáš dohromady
Opravdu otázka za všechny prachy.
- Sobota 11. srpna 2007 v 17:27® Medvěd
-
Lukenda:Na tuto otázku nelze,ale opravdu nelze odpovědět
- Sobota 11. srpna 2007 v 17:20® Lukendal
-
Cau nevite nekdo neco o muškařeni v zahraničí,na kolik to vyjde a co a jak ,dik.
- Sobota 11. srpna 2007 ve 14:43® Zauwi
-
tak jsme se vrátil z dvoudenní chytačky..jsem strašně unavenej, ale parádně jsem si zachytal…chytáno denně 12 hodin bez přestávky:)
- Sobota 11. srpna 2007 ve 12:28® Shadowhunter
-
tak mouchy na BL haccich mam uvazane tak jen si dam pizzu a jdu je otestovat
jen doufam ze neco chytnu
- Sobota 11. srpna 2007 ve 12:14® Pike007
-
SH: rekl bych, ze ten obrazek s tim nema uplne co delat, vedle nej si muzes precist, ze delaji DT 2–6 a WF 3–6. Rekl bych, ze ten obrazek bude na vsech krabickach vsech snur teto rady stejny
- Sobota 11. srpna 2007 v 9:23® Shadowhunter
-
NO nic jdu delat neco uzitecnejsiho…napr. vazat mouchy
at muzu konecne otestovat ty bezprotihrotaky
co jsem si koupil vcera u brcala
…tak doufam ze mi z nich nespadne nejaky ten osobacek
Brčal: jinak jsem volal do toho Hlucina na vymenu toho ocka tak mi ho vymeni ale az nekdy v zari bo ted ocka nema, no nic budu muset pockat…jinak diky za tip
- Sobota 11. srpna 2007 v 9:20® Shadowhunter
-
Tak sem si dneska ocistil snuru a otocil jsem si snuru bo ji mam tak jen trosku ponicenou
ale co me prekvapilo je ten obrazek na karabici od te snury vypada spis jako WF nez DT ale jinak je krabici napsano z boku DT5 a nezda se mi ani ze by to byla WF bo jednu mam…ale proc je na te krabici ten obrazek te snury spis WF nez DT???
- Pátek 10. srpna 2007 v 11:21® Shadowhunter
-
brčal: uz to dorazilo??? ze bych se dneska stavil jak pojedu z kopru tak okolo 17hod…budes doma???
- Pátek 10. srpna 2007 v 10:12® modrak
-
Firetiger> Hlavně, že se povedlo předání. Ten nymfový tam máš jako bonus a zároveň jako ukázku kombinace camo provedení, mokrého mikrokroužku a signálního tipu. Užij si je a jak říkal kocour Mikeš „přeji ti abys je ve zdraví roztrhal“.
Jinak, budu rád za každou zkušenost, připomínku, nebo návrh na vylepšení.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 19:05® Shadowhunter
-
brčal: ne diky ja tam mam neco jinyho