Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:50® fikus
-
Firetiger> jj, a až mi bude těžko, tak začnu bobkařit
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:35® brčal
-
Shadowhunter> pokud to chceš na sony ericson no problémo
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 10:29® Firetiger
-
fikus> když je sucho, tak zkus chytat na sucho
třeba se Ti to zalíbí…
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 8:48® Fugas
-
Shadowhunter: Zkus se s tim korkem obrátit na někoho kdo staví pruty nebo to zkus objednat v USA. Něco se v e-shopech nebo ebay dá najít. Loni jsem takhle korek kupoval a rozhodne to i s posílánim nebylo za 900,–. Ale taky asi záleží jakou požaduješ kvalitu.. Osobně bych to ale u toho Nexave neřšil
- Středa 8. srpna 2007 ve 22:22® fikus
-
Sander> hmm, u nás je taky sucho, ani skoro nechodím na ryby.
- Středa 8. srpna 2007 ve 22:17® Sander
-
fikus > máme, ale každej zabitej 30+ už docela citelně chybí. Ještě k tomu je momentálně z řeky stojaté slepé rameno, což jim asi taky neprospěje.
- Středa 8. srpna 2007 ve 22:14® fikus
-
Shadowhunter> když si tu omotávku koupíš od stejné firmy, tak to bude možná i ladit
- Středa 8. srpna 2007 ve 22:11® fikus
-
Sander> vy nemáte u vás potočáky?
- Středa 8. srpna 2007 ve 22:08® Shadowhunter
-
mam sony ericsson
jiris: no to urcite omotavku na riditka si tam urcite nedam
nedovedu si predstavit jak by to vypadalo na musaku
- Středa 8. srpna 2007 ve 22:03® Sander
-
fikus > třeba ty doby, kdy si člověk může dovolit z říčky odnést potočáka, ještě někde přetrvávají. Osobně ale takový revír neznám.
- Středa 8. srpna 2007 ve 21:59® fikus
-
zastánci C&R ať se raději nedívají. Jinak by je mohlo klepnout......
www.instinctive.co.nz
- Středa 8. srpna 2007 v 19:03® brčal
-
Shadowhunter> ok Trochu jsem tvořil a máte tam schéma na mobil poku mate Nokie
- Středa 8. srpna 2007 v 18:19® jiris
-
Shadowhunter – az korek doslouzi, udelej si rukojet s namotu na riditka favoritky
- Středa 8. srpna 2007 v 17:44® Shadowhunter
-
brčal: ok tak ja se stavim ale asi v sobotu vecer (bo pres den ficim nekde na pstrouzky) a nebo v patek zalezi na tom kdy to bude pro tebe lepsi…
No novy korek asi nema cenu bo uz jednou jsem se ptal kolik by vysel novy na Martin Throphy 80 5/6 a cena byla nekde okolo 900,– takze davat korek za 900 + cesta na prut co stal 1490,– asi neni to nejlepsi reseni…ale spis by me zajimalo jestli by to slo reklamovat bo to je rok stary prut … aby mi ti idioti v obchode zase nerekli ze do toho picham mouchy (coz jsem nikdy nedelal) a nebo aby se nevymlouvali na zivotnost … navic chci na pristi sezonu kupovat novy prut Snowbee zircon 4 (tak doufam ze tam ten korek uz neco vydrzi)ale lotos uz to asi nestihnu bo kdyz spocitam prut, navijak, snuru a vestu tak to je celkem pro me palka
- Středa 8. srpna 2007 v 16:25® brčal
-
Shadowhunter>jo v pátek budu mít koplet věci pro tebe
- Středa 8. srpna 2007 ve 14:41® Dědek
-
pupak>
- Středa 8. srpna 2007 ve 14:41® Dědek
-
modrak> dík, ale ještě mám a navíc ti jsem dlužný
dva jsem daroval, takže mám ještě tuším tři kousky
- Středa 8. srpna 2007 ve 13:23® modrak
-
Dědek> To je jasný. Dojedl parmskou šunku ve svém brlohu nad Štěchovicema a je tady.
Jinak, dvacátýho služebně vyrážím na jihovýchod. Budeš chtít něco ukroutit? Shadowhunter> Osobně bych se na tmelení vykašlal a nechal si na to dát novou rukojeť. Pokud to ovšem, vzhledem k prutu, má cenu.
- Středa 8. srpna 2007 ve 13:08® pupak
-
dedek – byl sem na dovoleny v asii ty hnupe
- Středa 8. srpna 2007 ve 13:04® Dědek
-
odkud ses vyhrabal
- Středa 8. srpna 2007 ve 13:03® Dědek
-
pupak> hele, líhnou se pupáci
- Středa 8. srpna 2007 ve 13:01® pupak
-
skolniku neser
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:51® jiris
-
Shadow… – na kytovani se vykašli, stejne se to za chvili znovu vydroli.
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:50® jiris
-
Shadowhunter – a nebo popros robbuildera pupaka at ti za babku ten korek predela
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:44® pupak
-
rozdelej si piliny z korku s herkulesem a vykytuj to, pri trose sikovnosti to trochu napravis, neprehanej to s lepidlem, dej vic korkovejch pilin at ti to neztvrdne a nemas pak opacny problem . . . jak to orezat a zbrousit
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:41® Shadowhunter
-
stal 1490
je to shimano nexave …takze to asi nevyreklamuju??? a jde to nejak zpravit napr…dat tam nejake lepidlo nebo neco podobneho aby se to srovnalo
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:36® pupak
-
nekvalitni korek, s tim nic nenadelas, proste na klacek za litr ti nikdo neda korek za petikilo . . .
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:33® Shadowhunter
-
Jo chtel jsem se zeptat nevite jesli muzu reklamovat prut kdyz mam na korku diry…takove 3 jsou na urovni malicku a dost z toho potom boli polstarek na malicku pri delsim lovu a druhou diru mam uplne vyhryzlou a hlubokou…proste ten korek ho*no vydrzi…predem upozornuji ze jsem nikdy do korku nezapichoval mouchy
- Středa 8. srpna 2007 ve 12:18® Shadowhunter
-
Nevim jak vy ale nemate tedka na rybach problem chytit potoka nad 25cm??? Nevim jestli se mi to nezda ale proste nejak vymizeli
chytam dost malych ale tech vetsich rapidne ubylo…uz to neni jako z jara kdy jsem za vychazku chytil 10 potoku nad 25cm a ted mam problem chytit za 3 vychazky potoka nad 25cm…to jsou vsichni vymaseni ci co??? Nejak me nebavi chytat rybicky okolo 10–15cm
to 2× skoci nad hladinu a jde to jako ovce ke brehu
- Středa 8. srpna 2007 v 11:34® rarach
-
Brčal: Myslím, že nemáš úplně pravdu. Stáhni si z našeho webu www.mkkv.org přednášky pánů Randáka a Pařízka, trochu to prostuduj. Pro mne je také potočák a lipan nej, ale nemám v úmyslu je posílat po tom co si je vychováš na jistou smrt někam do Tlouštoštikova, či do vybagrovného kanálu kde ani nenajde kryt.