Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:50® fikus
fikus

Firetiger> jj, a až mi bude těžko, tak začnu bobkařit :-))

Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:35® brčal
brčal

Shadowhunter> pokud to chceš na sony ericson no problémo :-93;

Čtvrtek 9. srpna 2007 v 10:29® Firetiger
Firetiger

fikus> když je sucho, tak zkus chytat na sucho ;-) třeba se Ti to zalíbí…

Čtvrtek 9. srpna 2007 v 8:48® Fugas

Shadowhunter: Zkus se s tim korkem obrátit na někoho kdo staví pruty nebo to zkus objednat v USA. Něco se v e-shopech nebo ebay dá najít. Loni jsem takhle korek kupoval a rozhodne to i s posílánim nebylo za 900,–. Ale taky asi záleží jakou požaduješ kvalitu.. Osobně bych to ale u toho Nexave neřšil:-)

Středa 8. srpna 2007 ve 22:22® fikus
fikus

Sander> hmm, u nás je taky sucho, ani skoro nechodím na ryby.

Středa 8. srpna 2007 ve 22:17® Sander
Sander

fikus > máme, ale každej zabitej 30+ už docela citelně chybí. Ještě k tomu je momentálně z řeky stojaté slepé rameno, což jim asi taky neprospěje.

Středa 8. srpna 2007 ve 22:14® fikus
fikus

Shadowhunter> když si tu omotávku koupíš od stejné firmy, tak to bude možná i ladit :-)

Středa 8. srpna 2007 ve 22:11® fikus
fikus

Sander> vy nemáte u vás potočáky?

Středa 8. srpna 2007 ve 22:08® Shadowhunter
Shadowhunter

mam sony ericsson :-93;

jiris: no to urcite omotavku na riditka si tam urcite nedam :-D nedovedu si predstavit jak by to vypadalo na musaku :-D

Středa 8. srpna 2007 ve 22:03® Sander
Sander

fikus > třeba ty doby, kdy si člověk může dovolit z říčky odnést potočáka, ještě někde přetrvávají. Osobně ale takový revír neznám.

Středa 8. srpna 2007 ve 21:59® fikus
fikus

zastánci C&R ať se raději nedívají. Jinak by je mohlo klepnout...... :-)) www.instinctive.co.nz

Středa 8. srpna 2007 v 19:03® brčal
brčal

Shadowhunter> ok Trochu jsem tvořil a máte tam schéma na mobil poku mate Nokie:-D

Středa 8. srpna 2007 v 18:19® jiris
jiris

Shadowhunter – az korek doslouzi, udelej si rukojet s namotu na riditka favoritky :-))

Středa 8. srpna 2007 v 17:44® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal: ok tak ja se stavim ale asi v sobotu vecer (bo pres den ficim nekde na pstrouzky) a nebo v patek zalezi na tom kdy to bude pro tebe lepsi…

No novy korek asi nema cenu bo uz jednou jsem se ptal kolik by vysel novy na Martin Throphy 80 5/6 a cena byla nekde okolo 900,– takze davat korek za 900 + cesta na prut co stal 1490,– asi neni to nejlepsi reseni…ale spis by me zajimalo jestli by to slo reklamovat bo to je rok stary prut … aby mi ti idioti v obchode zase nerekli ze do toho picham mouchy (coz jsem nikdy nedelal) a nebo aby se nevymlouvali na zivotnost … navic chci na pristi sezonu kupovat novy prut Snowbee zircon 4 (tak doufam ze tam ten korek uz neco vydrzi)ale lotos uz to asi nestihnu bo kdyz spocitam prut, navijak, snuru a vestu tak to je celkem pro me palka :-(

Středa 8. srpna 2007 v 16:25® brčal
brčal

Shadowhunter>jo v pátek budu mít koplet věci pro tebe:-)

Středa 8. srpna 2007 ve 14:41® Dědek
Dědek

pupak> :-D :-D :-D

Středa 8. srpna 2007 ve 14:41® Dědek
Dědek

modrak> dík, ale ještě mám a navíc ti jsem dlužný :-(( dva jsem daroval, takže mám ještě tuším tři kousky 9-)

Středa 8. srpna 2007 ve 13:23® modrak
modrak

Dědek> To je jasný. Dojedl parmskou šunku ve svém brlohu nad Štěchovicema a je tady.:-D Jinak, dvacátýho služebně vyrážím na jihovýchod. Budeš chtít něco ukroutit? Shadowhunter> Osobně bych se na tmelení vykašlal a nechal si na to dát novou rukojeť. Pokud to ovšem, vzhledem k prutu, má cenu.

Středa 8. srpna 2007 ve 13:08® pupak

dedek – byl sem na dovoleny v asii ty hnupe

Středa 8. srpna 2007 ve 13:04® Dědek
Dědek

odkud ses vyhrabal :-O

Středa 8. srpna 2007 ve 13:03® Dědek
Dědek

pupak> hele, líhnou se pupáci :-D

Středa 8. srpna 2007 ve 13:01® pupak

skolniku neser

Středa 8. srpna 2007 ve 12:51® jiris
jiris

Shadow… – na kytovani se vykašli, stejne se to za chvili znovu vydroli.

Středa 8. srpna 2007 ve 12:50® jiris
jiris

Shadowhunter – a nebo popros robbuildera pupaka at ti za babku ten korek predela :-D

Středa 8. srpna 2007 ve 12:44® pupak

rozdelej si piliny z korku s herkulesem a vykytuj to, pri trose sikovnosti to trochu napravis, neprehanej to s lepidlem, dej vic korkovejch pilin at ti to neztvrdne a nemas pak opacny problem . . . jak to orezat a zbrousit

Středa 8. srpna 2007 ve 12:41® Shadowhunter
Shadowhunter

stal 1490 :-D je to shimano nexave …takze to asi nevyreklamuju??? a jde to nejak zpravit napr…dat tam nejake lepidlo nebo neco podobneho aby se to srovnalo

Středa 8. srpna 2007 ve 12:36® pupak

nekvalitni korek, s tim nic nenadelas, proste na klacek za litr ti nikdo neda korek za petikilo . . .

Středa 8. srpna 2007 ve 12:33® Shadowhunter
Shadowhunter

Jo chtel jsem se zeptat nevite jesli muzu reklamovat prut kdyz mam na korku diry…takove 3 jsou na urovni malicku a dost z toho potom boli polstarek na malicku pri delsim lovu a druhou diru mam uplne vyhryzlou a hlubokou…proste ten korek ho*no vydrzi…predem upozornuji ze jsem nikdy do korku nezapichoval mouchy

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13357.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13358.jpg
Středa 8. srpna 2007 ve 12:18® Shadowhunter
Shadowhunter

Nevim jak vy ale nemate tedka na rybach problem chytit potoka nad 25cm??? Nevim jestli se mi to nezda ale proste nejak vymizeli :-( chytam dost malych ale tech vetsich rapidne ubylo…uz to neni jako z jara kdy jsem za vychazku chytil 10 potoku nad 25cm a ted mam problem chytit za 3 vychazky potoka nad 25cm…to jsou vsichni vymaseni ci co??? Nejak me nebavi chytat rybicky okolo 10–15cm :-( to 2× skoci nad hladinu a jde to jako ovce ke brehu

Středa 8. srpna 2007 v 11:34® rarach

Brčal: Myslím, že nemáš úplně pravdu. Stáhni si z našeho webu www.mkkv.org přednášky pánů Randáka a Pařízka, trochu to prostuduj. Pro mne je také potočák a lipan nej, ale nemám v úmyslu je posílat po tom co si je vychováš na jistou smrt někam do Tlouštoštikova, či do vybagrovného kanálu kde ani nenajde kryt.