Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. srpna 2007 v 18:15® rarach
-
Brčal: Už jsi někdy chytil duháka co byl v revíru více než rok? Asi ne!
- Neděle 5. srpna 2007 v 17:59® brčal
-
Shadowhunter> jj dneska
- Neděle 5. srpna 2007 v 17:08® Shadowhunter
-
brčal: cau tak uz si se vratil z dovolene?
- Neděle 5. srpna 2007 v 16:54® brčal
-
Shadowhunter>škoda lipana.a za druhé co máš furt s tím duhákem.je to ryba na hov..... žrát se to nedá,při první vodě to hned zpláchne někde jinam a jenom s tím zalepí všem oči že je vše v pořádku.
- Neděle 5. srpna 2007 ve 13:24® Zauwi
-
mám takovej dotázek: chtěl byhc se v úterý podívat na Doubravku pod Bílek..je tam ale chráněný území bo jak se tomu říká a nevím jestli se tam může chytat..z popisu revíru jsem toho moc nevyčetl..:( nevíte někdo, kde se tam může chytat?a jestli jo jakej je tam stav vody?
- Neděle 5. srpna 2007 ve 12:55® Zauwi
-
nikde nikdo…to všichni mušíte nebo vážete?
- Sobota 4. srpna 2007 ve 23:49® Zauwi
-
to kkarloss:na trojce mušáku takovýhle rybky:závislost bez možnosti léčby to rarach: polepšíme se viď SH?
- Sobota 4. srpna 2007 ve 23:20® kkarlos
-
Zauwi> Krásný rybky..
Taky bych si nechal říct
vod takovejhlech na mušák(i vláčku)..
- Sobota 4. srpna 2007 ve 22:57® rarach
-
Hele bláznivci – Zauwi a Šedolovče, mrkněte občas na monitor a prubněte najít kolonku: Z lovu. Dokážu pochopit Vaši radost z úlovků, přesto zachovejte chladnou hlavu a posílejte to do správné sekce.
- Sobota 4. srpna 2007 ve 21:51® Zauwi
-
tak jsme valil na hodinku na rybky od osmi do devíti záběrů jak sviňa,po deváté jako když utne ani ťuk…potom jsme měl pár drb do šňury od netopýrů a lapnul ještě 2 potočmeny celkem chyceno cca 15 ryb spokojenost největší:) foto dvou největších
- Sobota 4. srpna 2007 v 15:40® Buko
-
Shadowhunter> Správně,tak se to dělá.Fandím Ti a chytej stále stejně velké ryby.Ostroretka se chytá na larvy muchy. fikus> asi nepřijedu.Pokud budu zdravý odchytám to i bez tréninku.Nedělám si iluze, že bych se mezi těma mládežníkama dostal na bednu.Tam jsou jinší dravci, před kterýma už jen uctivě smekám. Když bych jel, tak se Ti ozvu a veznu Tě do auta
- Sobota 4. srpna 2007 ve 13:40® Shadowhunter
-
nic nebude :-/ stejne to nejde vyfotit aby tam byli i detaily telicka…fotak to nedokaze ani pri supermakru vzit tak aby to telicko vypadalo jako ve skutecnosti..no hold spesl matros a asi proto se lipanum tak libi
- Sobota 4. srpna 2007 v 10:11® fikus
-
Buko> prijedes potrenovat na B.musku?
- Sobota 4. srpna 2007 v 8:57® fikus
-
Shadowhunter> na Buka nedej, moc toho neumí. Dej sem klidně fotku té mouchy, už mi docházejí v krabičce (rozuměj mra..Žák) zásoby. Potřebuji doplnit a kdeže jsi to vlastně chytal?
) P.S.: hospodu doporučovat nemusíš, dovezu si vlastní rohlík s máslem v ubrousku.
)
- Sobota 4. srpna 2007 ve 2:22® Buko
-
Shadowhunter> Moc Tě chválím, že sem dáš fotku úspěšné mušky. Ještě by jsi měl popsat, kde přešně si jsi chytal a kde je poblíž dobrá hospoda s dobrou kuchyní. Případně tam dát souřadnice GPS a máš to v týdnu odrybněno. Myslíš si, že když se pochválíš, budeš chytat větší ryby, víc nebo nebo budeš lepší rybář?
- Pátek 3. srpna 2007 ve 20:08® Shadowhunter
-
Zauwi> jestli se mi zitra bude chit tak ti vyfotim mouchu na kterou lapam lipany…ani jsem necekal ze bude tak uspesna…uz 4 vychazky chytam pouze na tuto mouchu ve velikosti 14 a 16
bych te babce dal ze ji slapu po sene
kdyby to bylo na brehu tak to patri stejne povodi 3m…mam taky pozemek u vody louku a povodi si stejne na ty 3m dela narok :-/
Jinak toto byl dnesni lipan jeden z mnoha kousku…dostal bohuzel pro nej za usi a zitra bude na obed
- Pátek 3. srpna 2007 v 19:27® Zauwi
-
dole mělo bejt 10 z deseti..nějak se to posrahausovalo
- Pátek 3. srpna 2007 v 18:51® Zauwi
-
dneska nehorázně výborná chytačka,byl jsem ozkoušet chrostíky co jsem uvázal ráno: chyceno 47 potočáků,2 tloušti,jeden proudník a 2 lipani z toho bylo 8 ryb přes 30 cm,jeden potočák dokonce 35cm(nádherně sebral mouchu,ale nějak se něco pokazilo a já ho sekl za hřbet takže solidní přetahovaná:)),pak jsem šel k jedné tůňce,kde jsem letos ještě nechytal,protože je totálně zarostlá a není jak nahodit…Nějakým zázrakem se mi docela dařilo …chytal jsem pstroužka za pstroužkem…a pak normálně tahám dalšího a zespoda skály vyjel pstruh jak hovado,chňapnul pstroužka,co jsem zrovínka tahal(na jedno chramstnutí),prudce cuknul hlavou nastranu, čímž mi to urval( desítka vlasec) a zajel si z5 pod skálu.....jsem z toho totálně hotovej......klepou se mi kolena…doufám že mi zejtra zabere a já si ho budu moct vyfotit…myslím že má určitě víc jak 45cm možná 50,pak jsem chytal dál…pohoda klídeček sem tam i nějaká ta rybka,začal foukat vítr a už mě braly i veverky…po chvíli jsem urval mouchu…šel jsem na břeh abych si navázal novou a koukám jak si to ke mě šine babka s koštětem, navazuju a koukám ,kde sbíraj a najednou taková rána do boku…srašně jsem se leknul,otočil jsme se(ale to jsem neměl dělat,protože jsem se zamotal do vlasce a ten se napnul a píchl mi mouchu hodně hluboko do dlaně…)a vidim babku jak se napřahuje k další ráně..na nic jsem nečekal a huspnul(díky bohu za to že chytám bez protihrotu) ho řeky…babka mi začala nadávat to mezulánů a neřádů,že jí prej nemám šlapat na seno(toho jsem si opravdu nevšimnul…:()…pak jsme ještě asi deset minut chytal a šel dom…nějak mě bolí žebra ..babka měla dobrou mušku… hodnocení:10b z 10 ryby braly fakt výborně
10b z 10 babka za rychlý a přesný výpad koštětem mno a to je vše…jsem docela unavenej,tak se jedu dodělat do hospody:) - Pátek 3. srpna 2007 v 16:20® regulus
-
Dědek> hlavně, že na to máš komplu program, že.
- Pátek 3. srpna 2007 v 15:08® Dědek
-
AldaK> nejde jenom o čelisti, ale plánuji celý svěrák
- Pátek 3. srpna 2007 v 15:08® Dědek
-
pif> beru tě za slovo, akorát nemám čas to nakreslit
- Pátek 3. srpna 2007 ve 12:37® Zauwi
-
tak jsem dneska zkoušel chrostíky:)
- Pátek 3. srpna 2007 ve 12:01® AldaK
-
Dědek>nech to nekde prebrousit o par desitek na brusce.Delat novy celisti,vzhledem k cene sveraku je podle me blbost
- Pátek 3. srpna 2007 v 11:32® pif
-
dědek:namaluj plánek a dovez to.do třech dnů máš čelisti hotový.....
- Pátek 3. srpna 2007 v 11:13® pupak
-
Dědek> tak nehlodej tvrdej chleba a prejdi na kasicky at si celisti odpocinou . . .
- Pátek 3. srpna 2007 v 10:49® Dědek
-
pif> no nevím, po 3 letech mám čelisti vymačkané… Ale nevím z čeho jsou. Pákový svráček
- Pátek 3. srpna 2007 v 9:05® Thomas_CZ
-
Medvěd> UL je u mě catana 1,80, 3–12, třptky 00 a 0. Vyndání háčku probíhá podebráním ve vodě, vyháčkování a puštěním zpět, vše jak říkám ve vodě. Tom
- Pátek 3. srpna 2007 v 8:48® pif
-
dědku,na to musí stačí normální stabilka.
- Pátek 3. srpna 2007 v 6:41® Dědek
-
Nemáte někdo přehled, z jakého materiálu dělá konkurence čelisti svěráku ? Nástrojovka se mi moc nezdá, pružinová taky ne, možná něco na nitridování popřípadě vyvložkování SK.
- Středa 1. srpna 2007 v 17:48® bubu
-
zedus> včíl nekvaltujte,páč jen se slzou v oku čekám,kdy to spadne pod kubík za sekundu. To už bude mazec.