Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 31. července 2007 v 11:55® modrak
modrak

Firetiger> Mám to pro tebe nakroucený. Vymysli si způsob dodání. 9-)

Úterý 31. července 2007 v 11:32® parmenides

Tomucha: zavolam vecer, ted nestiham Stopar: jeste jednou diky za peri, bohuzel casu je malo, jeste jsem z toho nevazal. Tento tyden poslu takovy mix – jestli chces neco konkretniho, posli mail

Úterý 31. července 2007 v 8:13® Tomucha
Tomucha

Bosanec – tak alespon něco :-) já byl v sobotu na svratce pod vírem a žádná hitparáda. cca 20 potočáků bez míry. Ale jinak tam bylo moc hezky :-D

Pondělí 30. července 2007 ve 22:41® Bosanac

Labe dnes vecer . Cejnek maly .

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13272.jpg
Pondělí 30. července 2007 ve 21:54® Shadowhunter
Shadowhunter

Mozna bych se i zasmal kdybych tomu tak rozumnel :-D :-D :-D

Pondělí 30. července 2007 ve 21:50® Firetiger
Firetiger

Pánové, vidím že to tu skutečně žije ;-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13271.jpg
Pondělí 30. července 2007 ve 14:58® Firetiger
Firetiger

Bubu, myslíš že bys mohl svojí odpověď rozvinout? Moucha Mistra Modráka sice nesplňuje mé estetické požadavky (třeba nemá křidélka) ale přesto mi to stále přijde jako umělá nástraha bez zařízení na zvyšování atraktivity typu plíšků, co je k místu určení dopravovaná pomocí muškařské šňůry. Ergo kladívko mi přijde legální. Můj pocit není to rozhodující, ale budu rád když tomu budu rozumět správně.

Pondělí 30. července 2007 ve 13:34® bubu
bubu

modrak> O.K.,šlo mi jen o to,aby si někdo zbytečně nenabil hubu.

Pondělí 30. července 2007 ve 12:33® Dědek
Dědek

V sobotu jsem měl společnici, byla nepředstavitelně vlezlá, ale aspoň mi do toho nekecala

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13266.jpg
Pondělí 30. července 2007 v 8:47® modrak
modrak

bubu> Vzhledem k tomu, že z důvodu vzdálenostních a časových si beru jen MP povolenku, tak mě toto vůbec nenapadlo zdůrazňovat.

Neděle 29. července 2007 ve 22:38® Chose
Chose

Zdar lidi,nechystáte se někdo v dohledné době na Labskou přehradu?

Sobota 28. července 2007 ve 20:25® Lukas 5
Lukas 5

Shadowhunter> Díky moc pivo

Sobota 28. července 2007 v 18:13® Shadowhunter
Shadowhunter

Tak fotak jsem nasel ale jsou v nim vybite baterky tak jsem to vzal mobilem…ta horni ma zlatou hlavicku a je tak spise ke dnu a ta spodni je bez zatizeni a je k hladine a to same mam i na okouny ale s olivovym ocaskem ne bilym…velikostne to mam okol 5cm…urcite jsou i lepsi a hezci a snad i ucenejsi lury nebo streamry ale mi tady ty fungujou docela dobre

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13245.jpg
Sobota 28. července 2007 v 17:57® Shadowhunter
Shadowhunter

Lukas 5> ja na stojaku chytal jen parkrat takze nejsem asi ten uplne pravy kdo by ti mel radit jake mouchy na stajaku pouzivat ale chytal vetsinou na nymfy, mikronymfy a pakomyry…po­maloucku stahovane…k veceru jsem zkusel i suchou ale ta nebyla moc uspesna…jinak tady byla fotka mouchy rohlikovky tak muzes skusit i to na kapra k veceru…mmnt jestli najdu fotak tak ti poslu luru co je na stojate vode i tekouci dost dobra na stiku…mam na ni uspechy…sice nej stika 45cm ale stiky fajne na rybniku skacou jak tu luru chcou dostat z tlamy pryc…hlavne nejake lanko … ja jsem sice sebevrah…chytam s tim na 12-silon ale prozatim zadna neprekousla ale kdybych chytil nejakou vetsi tak by to urcite hryzla

Sobota 28. července 2007 v 17:32® Lukas 5
Lukas 5

Shadowhunter> na stojáku hlavně cejny,plotice a zkusil bych i kapra Díky moc

Sobota 28. července 2007 v 15:35® msmaso

Shadowhunter- tohle já zažil letos na Ohři , ale byli jsme zabroděni uf uf uf …

Sobota 28. července 2007 v 15:33® Shadowhunter
Shadowhunter

Lukas 5> ja na okouny na rece pouzivam cervene mikronymfy se stribrnou hlavcikou a zlatym krouzkovanim…sem tam na to skoci i lipan a nebo hnede luru s cervenym telickem…a na bilou na rybniku napr. pakomary…zalezi jestli chces chytat na rece nebo stojaku

Sobota 28. července 2007 v 15:14® Lukas 5
Lukas 5

Hoj kucí potřeboval bych poradit nejlépe foto mušky která je vhodná na Okouny a mušku která je vhodná na bílou rybu př.plotice ,cejn atd.Mooooooc děkuji

Sobota 28. července 2007 v 15:01® Robur
Robur

na discovery dělají rpávě prut z bambusu, mušák

Sobota 28. července 2007 ve 14:51® Shadowhunter
Shadowhunter

Tak dneska na Moravici v Hradci…no nejeblo by vas…prijedete k vode…chytnete par malych pstruhu a ti ko*oti pusti vodu pro vodaky…takze nechytatelne :-( … voda jak kakao a vysoka…takze jsem to zbalil a jel domu…prikladam foto jak je voda v normalu a jak byla zvedla behem 5 minut…jeste ze jsem nebyl zabrodeny :-|

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13235.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13236.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13237.jpg
Sobota 28. července 2007 v 10:42® Zauwi
Zauwi

to Zdenecek Ch. :mas ode mne PM tka tam mrkni

Sobota 28. července 2007 v 9:19® Kublaj
Kublaj

Zauwi> není nad to mít v začátku bfr vzhled nic moc ale tyhle problém se šňůrou seklou v navi nemám :-)) objev se taky někdy na icq pokecáme ani nevim jak si dopad v Ostrově ;-)

Sobota 28. července 2007 v 0:11® Zauwi
Zauwi

to ft:hoj,byl jsme v práci,doma bílíme,vázat budu až zítra:) G.N.

Sobota 28. července 2007 v 0:10® Zauwi
Zauwi

to shadowhunter:jj to je jedinná jeho nevýhoda o které vim,já tu mezírku mám tak cca 1,5 mm a tak šnura tam fakt leze často…

Pátek 27. července 2007 ve 23:05® Firetiger
Firetiger

Zdravím takhle při pátku všechny vazače :-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13234.jpg
Pátek 27. července 2007 ve 22:16® Shadowhunter
Shadowhunter

jo a tlouste pres 50 jsem taky vypnul…mam podezreni ze ten muj prut shimano stoji za ho*no…bo co sem chytal loni s prutem Martin Throphy 80 5/6 tak jsem vypnul tak 1 rybu z padesati a ted vypnu 1 rybu z deseti…musim tam nechat vymenit predni ocko at s nim muzu chytat dokud nebudu mit toho zircona…nepocitam mezi to rocky pstruhy bo ti na mokrou na to skoci a hned jsou z mouchy dole

Pátek 27. července 2007 ve 22:13® Shadowhunter
Shadowhunter

macek> v kuncich jsme byli … ale sli jen duhaci…teda pokud myslis to co je kousek za koprivnici…a lov na rybniku me moc nebavi…no a s tim proskolenim lipanem…no tak to nevim…nejak se mi nedari chytit rybu pres 35cm…letos nej. PO 29cm, nej. Li. 35cm a nej. PD 33cm :-( takze letos je to spatne s velikosti ryb…ryb je celkem dost ale velikostne nic moc…letos jsem upalil a vypnul potoka okolo 40cm :-( :-( a jeden lipan co mel taky ke 40 se mi pred muskou otocil a hodil na ni bobek =-|

Pátek 27. července 2007 ve 22:09® Shadowhunter
Shadowhunter

Zauwi> no ja s tim navijakem byl vcelku ze zactku spokojeny ale ted uz nejsem…presel jse prave z jaxona co stal 200 a ten DAM se mi zdal super ale uz nezda…leze mi snura mezi telo navijaku a civku zvrchu je milimetrova skvirka a tam to se seka…nekdy me to fakt sve bo mam strach o snuru =-| mam prave taky vyhlidly na pristi sezonu navijak bud od shimana to XT LA nebo Shakespeare – Pflueger Triton Fly Reel a prut Snowbee zircon ve 4-ce…ale to bohuzel az na pristi seznu…ted bych nemel na vse a tak cekam az to budu moci objednat cele :->

Pátek 27. července 2007 ve 21:47® Zauwi
Zauwi

to shadowhunter:mám taky tenhle kousek:),jsem si řikal že mi to je nějak povědomý…jinak od tý doby ,co jsem si koupil novej mušák s biocraftem ,ho už nepoužívám.

Pátek 27. července 2007 ve 21:42® macek

shadowhunter> jestli tak strasne touzis po sivenech, tak zajed na soukromej stojak do kuncic pod ondrejnikem.
k tomu duhakovi ti reknu akorat tolik, ze az te proskoli nejakej poradnej lipan, tak uz si na tricitku duhaka ani nevzpomenes. :->