Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:18® brčal
brčal

Modrák,medvěd Já mam dodavatele Hends a jsem spokojen zrovna todle je 347 BL nebo používám 404 BL pokud máš jemné načiní tak v pohodě

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:18® drozďák

xycht: nechci chytračit ani poučovat. Koneckonců je to jedno, protože nad individuem podobné charakteristiky je nejúčinnější mávnout virtuálně rukou a pasivitu vykompenzovat při setkání face to face. Zkrátka myslím, že ses nechal zbytečně unést. To, co si napsal jsem měl na jazyku též. Mozek mi zastavil včas ruku. Většinou to bývá naopak a končetiny mám obecně rychlejší než hlavu.

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:14® Sander
Sander

iwanhoe > mělo by to být označené cedulemi. Ale tenhle úsek neznám, mám to dost daleko, takže netuším.

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:12® Medvěd
Medvěd

Modrák:docela tenký byly maruta.V malých velikostech docela ušly.Od 12 tek nahoru už ten drátza moc nestál

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:11® iwanhoe
iwanhoe

sander – já tam budu v kempu Nové městečko a klidně si vopíchám i ty menší – pro radost :-) až na pětku se mi moc nechce, ale uvidíme, jen pořád nevím, kde je kde je ten úsek od jezu "na Fufernách po armádní dům :-((

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:10® Medvěd
Medvěd

Modrák:já začal kupovat už jen Hanáky 103 Bl a vážu na ně skoro vše.Není prohnutý,ale zase má slušný oblouček a je docela pevnej.Jinak má Hanák v nabídce i kuklový,a strýmrový a broučkový,takže zatím nemám potřebu něco hledat

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:07® Sander
Sander

iwanhoe > jeď radši na pětku, je moc málo vody, asi to tam nebude moc dobré.

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:06® modrak
modrak

Medvěd, brčal> Nemá někdo z vás tip na rozencový (nebo i více prohnnutý) BL háček velikost dvacet a výše, ale hlavně aby byl z tenkého drátu. Nějaký, tuším že to byly TMCčka, už jsem okukoval u Zemana, ale bylo to strašně tlustý.

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:06® brčal
brčal

loučím jse du na ně

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:04® iwanhoe
iwanhoe

xycht – no, dle schopnosti se vyjadřovat primitiv opravdu spíše není, ale vůl, to zas joóó :-)

Čtvrtek 26. července 2007 v 15:01® xycht

drozďák: Nazvat někdo primitivem podle mne není znak primitivismu, důvody pro to byly :-) Naopak vulgární urážky sem nepatří, navíc každá akce si žádá reakci. Ovšem je zvláštní, že tak dobře víš, že primitiv není, což mi začíná trošku smrdět…s tou samočistící schopností máš pravdu.

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:58® brčal
brčal

Medvěd>neměl jsem s tím problém zkusím to ostříhat a uvidíme:-)

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:57® drozďák

xycht: jimmy pp není primitiv. A internet opravdu není anonymní, stejně tak, jako není pouze pro vyvolené. Takovýmto příspěvkem se primitivismu blížíš ty sám, a to možná víc než tušíš. Zamysli se nad tím. I internet má samočistící schopnost…

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:54® Medvěd
Medvěd

Brčál:většinou to vážu jako F Fly.Někdy se mi zdá,že ty štěty lipanům vadí

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:52® iwanhoe
iwanhoe

Netušíte někdo, kde je tam ten hájený úsek, bych blil, prase se v tom vyznej :-(( OTAVA 7 – Od mostu v obci Čepice (ř. km 84,8) až k jezu v Dlouhé Vsi (ř. km 99,8) včetně Chmelenského náhonu. Od jezu na Fufernách (ř. km 92,8) až k přepadu u Armádního domu, dále náhon na Pátečku (ř. km 95,4) a všechny přítoky jsou chovné – sportovní rybolov zakázán

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:51® xycht

jimmy pp: Jdi se léčit primitive :-D A hlavně už neotravuj 9-) EDIT: Jinak kdybys to nevěděl, tak internet není anynomní

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:43® brčal
brčal

Medvěd něco podobného :-D vel 20

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13212.jpg
Čtvrtek 26. července 2007 ve 13:39® Shrek
Shrek

ten PP to tady ale dobře rozhejbal,škoda jen že je to nepřizpůsobivý pablb s absencí smyslu pro humor.:-1

Čtvrtek 26. července 2007 ve 13:10® Mirek

No kouřit… Konečně plnotučná debata:-)) )))

Čtvrtek 26. července 2007 ve 12:50® Dědek
Dědek

toulovec> aspoň zbude víc na nás :-D

Čtvrtek 26. července 2007 ve 12:23® toulovec
toulovec

Dědek> vidíš a já kvůli této řece kupoval moravskou povolenku. Moravské povolenky jsem vždy vracel totálně čisté, bez ponechané ryby – letos to dotáhnu k dokonalosti, vrátím ji asi bez jediné docházky :-D to bude hraji čučet:-D

Čtvrtek 26. července 2007 ve 12:11® Dědek
Dědek

pif> vy to tam teda vedete, teď štiky… naposled , když jsem by u vás, tak byli všude tloušti :-/ asi by se měl muf vrátit

Čtvrtek 26. července 2007 v 11:52® Rendy

Prosím , prosím o radu Muškařský naviják Byron Arthur 6/8 B jde otočit pro leváka a jak ? Jestli někdo má pošlete mi vzkaz cdrybar@seznam.cz Uvítal bych i krátkou recenzi , moc se toho člověk o tomto výrobku na netu nedozví

Čtvrtek 26. července 2007 v 11:43® drozďák

Iwanhoe: na politiku stačí zmrdí profil. A ten má kdekdo, kam se podíváš. tahle terminologie není z mé hlavy, ale naprosto s ní souhlasím. Jsa obklopen zmrdy, musíš se buď stát jedním z nich, nebo jít, a nebo ještě lépe se mezi ně vůbec necpat. Problém je, že zmrdi se nacpou všude. Tenhle pán je jiná kategorie. Stojí zcela mimo společnost a je zoufale sám. Navíc totálně nepochopen. Nemůže být akceptován ani slušnými lidmi, dokonce ani zmrdy. EDIT: macek děkuju za nabídku. Ostraváka jsem ještě nepíchal. Je dostatečně submisivní?

Čtvrtek 26. července 2007 v 11:42® macek

drozďák> hele, kdybys měl zájem, tak tady v ostravě máme jeden moooc pěknej gayklub… :->

Čtvrtek 26. července 2007 v 11:22® iwanhoe
iwanhoe

drozďák – ještě Ti zbývá dát se na politiku – tam nikoho nic o nikom nepřekvapí, tam se může a toleruje vše (i Rath a Paroubek) :-)

Čtvrtek 26. července 2007 v 11:13® drozďák

tak a je po muškaření, teď už zbývá jen prodat všechen ten cajk, sbírky všeho možného, knihovnu plnou m. literatury od klasiků, anglické časopisy a zkusit se vetřít do jiné komunity, posléze zjistit, že ta je taky plná čuráků, latentních buzen, idiotů a kdovíčeho ještě. Atd., atd. atd. Co nakonec zbyde?

1. výlet někam do kosmu (nejlépe po gagarinovsku…)
  2. izolace na opuštěném ostrově
  3. sebevražda

Asociál je prostě doživotní diagnóza, nic víc…

Čtvrtek 26. července 2007 v 10:53® pif
pif

Dědek> zdarec draku …minulý týden se jeden člobrda od nás věnoval na svitavě unás lovu štik…lapl jich 11…a ty se furt ptáš,kam na pstruží krasavce.doraz,lap­ni štiku a když máš kliku,tak bude mít v pajšlu jen lehce natrávený tečkovaný krasavce..snad i lipana,ale toho musíš po vyvrhnutí vrátit,je hájenej.)))

Čtvrtek 26. července 2007 v 10:45® iwanhoe
iwanhoe

jimmy pp – můžeš se mi prosím lépe „popsat“, příští týden budu u Sušice na Otavě a docela rád bych Tě viděl v reálu, takové stvoření si nemohu nechat ujít :-)) )

Čtvrtek 26. července 2007 v 10:43® Medvěd
Medvěd

Dědek:pak se Tvé odvaze nedivím.Půjčím si auto od manželky až pojedu na Otavu:-D