Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. července 2007 v 9:12® pif
pif

na MRKu se zdraví Pif-Paf,tady už to je taky.....jimmy pp,nešlo by ta zkratka za tvým nickem být třeba Pic-Pac?…

trvalo mě,než jsem to prolouskal…tak Vám tak nějak nevím…

Čtvrtek 26. července 2007 v 9:09® modrak
modrak

A je to tady.:-O Ivošku, že jsi to o stránku zpět raději nepřekousl a nemlčel. Za chvilku to tady bude jedna latentní buzna vedle druhý.

Čtvrtek 26. července 2007 v 8:01® toulovec
toulovec

@ jimmy pp: hochu milej, za prvé z tebe mluví jen a jen závist a nejsi ochoten se zamyslet nad čímkoliv, máš zkrátka jasno. Řeknu ti jedno, jezdím omlácenou feldou, chytám na půjčenej 20 let starej Cormoran, mám vestu od gamarusu za 800, přesto přezevšecko čile komunikuju s klukama z MRKu, z chytej, jezdím za nima na ryby, oni jezdí za mnou, nevidím v tom jedinej problém a věř že mi nikdy nikdo neprojevil žádnou finanční „nadřazenost“ , i když na tom taky nejsem špatně, jen mám prostě jiné priority v investicích. Všichni jak vylezou z těch svých auťáků, navlečou se do broďáků, jsou úplně stejnými blázny jako jsme všichni.

Teď jsem ti to vysvětlil po svém, jak jsem zvyklý jednat s každým. Kdybych ti však chtěl napsat co si opravdu myslím, řeknu ti že jsi lama co se jen tak nepotká 9-)

Čtvrtek 26. července 2007 v 7:46® xycht

jimmy_pp: …drahej auťák až k vodě, bellyboat, zbohatlíci, Slovinsko, Bosna,.....Přijde mi, že spíše než to chování ti vadí ty drahý auťáky, peníze a to, že někdo jezdí do Slovinska/Bosny, což mimochodem není záležitost pro zbohatlíky byť to není nejlevnější. Je to ale alternativa k tomu co v ČR nefunguje, takže se tomu nedivim.

Čtvrtek 26. července 2007 v 6:55® LSD

jimmy pp: děláš chybu. Ne studenou, ale vlažnó :-)

Čtvrtek 26. července 2007 v 6:54® Dědek
Dědek

Ivošku nazdárek, kde jsi se toulal, toulafče jeden :-D

Čtvrtek 26. července 2007 v 6:53® Dědek
Dědek

jimmy pp> marně dumám nad tím, co tady teda vlastně hledáš

Čtvrtek 26. července 2007 v 0:39® regulus
regulus

jimmy pp> no nevím jestli patřím do této rubriky a taky nevím jestli s tebou tak trochu souhlasit nebo ne, pokud se týká jakýsi nabubřelosti. S čím ale naprosto nemůžu souhlasit je způsob tvýho vyjadřování. Nemyslím neslušný výrazy, taky si kolikrát zrovna servítky neberu, ale to zlo co je v kontextu tvýho psaní. Nemám Hardy vercajk, ani westu, moje muškařský vybavení je děsivě chudý, vážu mizerný muchy, který se možná líbí jen těm rybám, ale naprosto mě nesere, že si Pupák plete Moravu s Asií, páč je to pražskej cajzl a neumí zeměpis. Je mi šuma fuck, jestli FT chytá s bambusem, 20 dalších lidí s Hardym a zbytek s Fendwickem, Sagem a vůbec, kdo si má pamatovat jak se všecky ty IN značky jmenujou. Kecy jsou tu placama úplně děsný, ale toto vše tě podle mýho názoru neopravňuje plácat tady takový nesmysly, co jsi napsal.

Středa 25. července 2007 ve 23:23@ ???

Toulovec: děkuji Ti za vysvětlení širších souvislostí. A zamyslel jsi se někdy nad tím, proč se tak chovaj? Proč je omlouváš? Podle Tvého příspěvku soudím, že s nima stejně moc nesouhlasíš. Ať si chodí na ryby kdo chce s kým chce. Klidne i buzeranti. Mně je to jedno. S tou břečkou co se na MRKU předvádí bych na ryby nikdy nešel, protože muškař chodí na ryby jedině sám, jinak by si přeci ryby vyplašil. Boutování není muškařina, ale perverze… To pravý muškař nikdy neudělá. Pochopím vláčku, ale taháni blbejch duháků na rohlík, nebo fialové lury a ještě si za nima priplout…to může dělat jenom perverzní kokot. Je to stejná perverze jako chyť a pusť… malé ryby samozřejmě pouštím, ale cíleně chodit na ryby, abych je popíchal??? Trápit ryby, abych se zabavil, kam to spějeme? Dovézt se k rybníku v drahém auťáku… je mi na blití z těchle zbohatlíků co chodí na duhákodromy a do Slovinska a Bosny a české řeky vůbec neznají…

Rarach: jooo, už mi z toho jebe, taky by Ti jebalo po 72 hodinové službě. Na žádné setkání bych nikdy nešel. Stejně tam blbci jenom chlastaj, žerou a hecují se navzájem. Stačí mi jejich internetové exhibice a občasné fotky z takových akcí. Tento týden mám dlouhej a ke všemu noční, ale v pátek ráno mi to končí a pak jedu na Otavu na tři dny. Dnes to vypadá, že se konečně taky vyspím :-) Jseš ale podle všeho sympaťák, to se dnes už bohužel moc nevidí :-((

Alivio: sám jseš mrdka a kokot, protože ja si denně myju přirození ve studené vodě. Zamyslel jsi se aspoň na chvilku nad tím co jsem napsal, že děláš ramena? Nejseš taky přiteplenej???

Středa 25. července 2007 ve 20:42® brčal
brčal

Medvěd>JJ UŽ NA TO CHYTÁM TED.HÁČEK 20 A 8 VLASEC SUPR:-)

Středa 25. července 2007 ve 20:41® Medvěd
Medvěd

vázal jsem dvacítkový rozence,shuttle­cocky saze a podobný smetí.Podzim je za dveřma

Středa 25. července 2007 ve 20:29® brčal
brčal

Shadowhunter> NENI PROBLÉM NAPIŠ SEZNAM A JA TI TO NÁVÁŽU NA 18–20 HÁČKU :-D

Středa 25. července 2007 v 19:58® Shadowhunter
Shadowhunter

moje nejmensi moucha je na 18-tce a tu mam jen jednu :-D jinak mam par kupnych na 16-tka a 14tkach co jsem si vazal…

Středa 25. července 2007 v 19:17® brčal
brčal

Shadowhunter> ty vago Já to mám jako svoje nej mouchy na lipany

Středa 25. července 2007 v 17:50® Shadowhunter
Shadowhunter

hm by me zajimalo k cemu by mi byli mouchy na haccich 20 – 28 kdyz bych je v te karabicce ani nenasel :-D :-D :-D

Středa 25. července 2007 v 17:26® iceman
iceman

Medvěd> to je asi tím počasím, mě bolí hlava dva dny :-(

Středa 25. července 2007 v 17:21® Medvěd
Medvěd

Iceman:ale houby.Pobolívá mne hlava a jednopivo je lepší než do sebe cpát prášky

Středa 25. července 2007 v 16:54® iceman
iceman

Medvěd> ty furt nasáváš, to je hrozný. Asi dnes večer taky vytáhnu svěráček, i když nepotřebuji nic vázat, nedá mě to, když to tu vidím.

Středa 25. července 2007 v 16:41® Medvěd
Medvěd

umotal jsem asi deset jepic a deset sazí a nějak mne to zmohlo.Dám si svěženku

Středa 25. července 2007 v 16:13® iceman
iceman

brčal> mooc pěkný, když to vidím, stydím se, že jsem přes měsíc nic neuvázal :-))

Středa 25. července 2007 v 15:48® modrak
modrak

brčal> No nevím, máš tam nějak podezřele naklizeno. Dokonce je, na rozdíl ode mne, vidět i deska stolu.:-D

Středa 25. července 2007 v 15:34® brčal
brčal

Shadowhunter>14 za mesíc nebudeš potřebovat pak už jeno 16–18–20–22–24–26–28 uff:-D

Středa 25. července 2007 v 15:33® brčal
brčal

fuj tam jich je jenom 110 ks zkuste to zpočítat :-D

Středa 25. července 2007 v 15:33® brčal
brčal
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13198.jpg
Středa 25. července 2007 v 15:32® brčal
brčal

modrak> inspirace budu muset uklízet :-D

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13197.jpg
Středa 25. července 2007 v 15:27® Shadowhunter
Shadowhunter

takze jen 16 a mensi??? 8-( nevim nevim jestli ji upnu do sveracku…mam takovou zdechlinu od Indie kde mi s problemama drzi ta 14-ka. Uz aby byli vanoce :-D :-D :-D

Středa 25. července 2007 v 15:20® brčal
brčal

Shadowhunter> NEPOTŘEBUJI UŽ 14 TAK JI NEMÁM

Středa 25. července 2007 v 15:04® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal> a mas na suchou i ve 14-tce?? nebo jen 16-ky?

Středa 25. července 2007 ve 14:57® modrak
modrak

brčal> Tak sem hoď nějakou inspiraci, ať víme, co nyní letí v ocelovém městě.:-)

Středa 25. července 2007 ve 14:48® brčal
brčal

modrak> a po nějakých 130ks mušek mi trochu hrabe:-93;