Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 23. července 2007 ve 22:31@ ???

jiris: to je focene v CR? Nejak se mi to nechce verit

Pondělí 23. července 2007 ve 12:39® Shrek
Shrek

Firetiger> Okolnosti rozdílné,jádro pudla zůstává stejné.:-D

Pondělí 23. července 2007 ve 12:37® Firetiger
Firetiger

Alivio > dyk říkám, že šlo především o společenský rozměr ;-) Ale když už jsi otevřel i tuto otázku, tak Tě musím upřesnit: neupálil jsem jí o zábradlí, ale o trs kopřiv. A nebyl to první, ale druhý hod. Ale jinak jsi to vystihl přesně :-D

rarach> zkusím si večer vzpomenout a žlutou můru vyfotit; nijak invenční ale nebyla, je to obšlehnuté od Tomuchy.

Pondělí 23. července 2007 ve 12:30® Shrek
Shrek

rarach> tak to se o ní ještě poperem :-D

Pondělí 23. července 2007 ve 12:27® rarach

Alivio: Sice ji upálil, ale zase ji našel, nakonec mi ji nechal, takže uvidíme jak bude fungovat na západě..

Pondělí 23. července 2007 ve 12:24® rarach

Buko: Zapni si to:-1 Fire: Včera jsem šel na nehezká místa a výsledek se dostavil.....:-D Díky za návštěvu, akorát jsem ti zapoměl uzmout tu žlutou můru.

Pondělí 23. července 2007 ve 12:24® Shrek
Shrek

Firetiger> to máš pravdu,ovšem zapomněl jsi napsat,že jsi „půl hodiny“ navazoval svou oblíbenou mouchu a poté cos jí vysílen navázal,upálil jsi jí při prvním hodu o zábradlí :-D

Pondělí 23. července 2007 ve 12:04® Firetiger
Firetiger

Buko, copak nevíš, že na Západě je odjakživa hej? Pečení holubi sami do pusy a tak…
S rarachem jsme na pstruhovém stojáku dostali od vláčkařů na prdel v soutěžním lovu místní hlavní ryby, Okouna říčního (Perca fluvitatilis). Velmi zábavný byl pohled, jak na téže pstruhovce honím v broďákách po mělčině utrženou kačenu se zažranou štikou. Rovněž neúspěšně, ale společenský prvek značný :-D

Pondělí 23. července 2007 v 11:46® Buko

Rarach: Ty dostaneš počuni a bude klid. Jak jdou ryby na západě? Prásni prosím drobné info na Skype. Nemusí masaři vědět, že neumíme chytat ani ryby.

Pondělí 23. července 2007 v 8:49® Zauwi
Zauwi

tak valim na 3 dny na Ostrov nad Oslavou abych si odpočinul od těch velkejch pstruhů a lipanů, co pořád chytám:)mějte se tu hezky:),zatim čus

Pondělí 23. července 2007 v 7:14® rarach

ZN: Jsem zapoměl, že loni jsem byl tři dny v Rožnově, je to v nějakém asijském království nebo tak něco?9-)

Pondělí 23. července 2007 v 7:10® rarach

ZN: Samozřejmě z rozhlasu, TV jsem viděl jednou v Praze a bylo tam krasobruslení nebo co?:-D PS: Na Stounech prý bylo pouze 30 tis. lidí, to mi přijde téměř hanebné???

Sobota 21. července 2007 ve 13:19® ZN
ZN

rarach: vysvětli mi, jak může psát potomek zaostalých a nevzdělaných germánských barbarů něco o Asii, když o ní prd ví?:-)

Sobota 21. července 2007 ve 12:29® rarach

Regulus, no dyť jsem to psal Stouni a SBK. Jak jsem říkal pro chlapa ideální víkend. Silné mašiny asi nejlepšího motocyklového šampionátu pro diváka, pro motorkáře určitě , no a večer rock and roll té nejvyšší kvality. Silné motorkářské lobby a kupní síla a šup voni to daj do Asie v jeden víkend, bych se posral.:-D Pro mne jsou obě události dost zajímavé, akorát nevím proč si na stejnej termín blbý smažky pořádaj dvě technopárty v našem okolí a my zase vartujem ve dvou na příslužbě. Naštěstí přijede firetiger a vyvede mne z té nudy. Už jsem uvázal snad i nohu od stolu.

Sobota 21. července 2007 v 11:07® regulus
regulus

rarach> ty jsi mě s těma Stounama úplně zblbnul, koncert je až v neděli, ale aby se to nepletlo, současně je mistrovství světa superbiků, takže to bude v neděli večer fakt hustý. BTW – blbá poznámka o asii mě od sudeťáka maďarského původu nemůže rozhodit, patrně vás zeměpis učili z osnov z období II. světové války. :-D :-D :-D

Sobota 21. července 2007 v 10:22® Dědek
Dědek

modrak> včera jsem k tomu neměl daleko :-D jó, jsou prostě dny, kdy všechno stojí za hovno. A to jsem ani nemusel mluvit s pupínem

Sobota 21. července 2007 v 10:20® Dědek
Dědek

rarach> jak psal regul – kdo nezažil podobné manévry, neuvěří. Třeba na VC jsem pravidelně za mlada jezdil, ale jak jsem se přestěhoval do Brna ( před 26 lety ) jsem na ní nebyl ani jednou. Právě naopak, v těchto dnech mizím z města a do štatlu by mě nedostali ani párem volů :-D

Sobota 21. července 2007 v 10:16® Dědek
Dědek

Firetiger> nechci tě nikterak odrazovat, ale v této době to není dobrá volba. Je tam sice pár míst, kde je celkem dost vody, ale je mizérie s kupajícíma se. Okolí je totiž dost atraktívní, takže tyhle místa vyhledávají skupinky od zamilovaných až po důchodce a nikdo neodolá se ve vodě vymáchat, popřípadě tam házet šutry. Také koupání psisek je velice módní. Při poslední návštěvě ( schválně až pozdě večer ) jsem dostal šlupku mezi oči – suším u jedné větší tůně a najednou mi za zády zařechtali koně. Schválně – vlezli s nima do vody ??? :-D :-> :-((

Pátek 20. července 2007 ve 23:07® Firetiger
Firetiger

Regule, díky za potvrzení z nezávislého zdroje. Dám tomu chvilku a přijedu vám až na podzim vyžrat lipany ;-)

Pátek 20. července 2007 ve 22:56® rarach

Regulus: Zatím jsem byl na koncertech jenom v Práglu a celkem v poho, problémy dopravy v Asii znám jenom s fotek, ale asi to bude prekérka až budou v Bohunickým kopci stát fronty velecipedů, mopedů a koloběžek.:-D A lidi padaj a padaj… Jiris: Nádherná ryba, gratulace!!!

Pátek 20. července 2007 ve 22:28® regulus
regulus

Firetiger> nevím kam jsi chtěl jet, ale minulej tejden jsem byl v úseku Jihlavky pod Dalešicama a jaksi podstav no a pokud si to dám dohromady s počasím co zrovna na Moravě panuje, tak si myslím, že Jiris mám pravdu je to asi vo howně, dokud trochu nezaprší a to jaksi skoro nehrozí, aspoň zatím.

Pátek 20. července 2007 ve 21:55® Firetiger
Firetiger

To není jepice zmutovaná, ale jenom dospělá – už je to prostě velká holka, i když v tomhle případě asi spíš kluk :-)) Jepičí kucí se vyznačujou tím, že podobně jako kucí človečí furt jenom koukaj po ženskejch, takže z toho maj ale fakt veliký očička.

Co se Jihlava river týče – optimisticky jsem doufal, že jako sekundár by mohla být chytatelná. Na Vltavě jsou vodáci a Ohři jsem se ještě nenaučil chytat, tak přemýšlím kde by mi pšenka kvetla… Za radu děkuji.

Pátek 20. července 2007 ve 21:17® jiris
jiris

FT – musit sem nebyl od 14.6, tak asi tak :-) Malo vody a vedro, vykašli se na to, radsi bez na bazen :-) Spinner – to nevim, bylo to takovy tmavy a skoro bile stety. Pro me neznalka normalni zmutovana jepice :-D

Pátek 20. července 2007 ve 21:08® Firetiger
Firetiger

Jirisu, velké oči, hubené tělíčko, dlouhé štěty jestli on to nebude spinner? Inu inu.. Jak to vypadá za současných veder u vás v MRS? Zvažuju návštěvu Jihlava river, ale je to krapet štreka – myslíš, že by to bylo o něčem?

Pátek 20. července 2007 ve 20:11® jiris
jiris

Gmoolis – neco sem ti vyfotil, vypadali zajimave :-)

A mate to, vybodnete se na to, ze vam nekdo rika, ze ma moucha prilis dlouhy stety :-))

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13164.jpg
Pátek 20. července 2007 ve 20:11® skwor
skwor

Zítra by už konečně mělo být normální počasí, tak asi vyrazím s mušákem k vodě. Letos jsem tomu přišel na chuť a fakt mě to baví :-)

Pátek 20. července 2007 v 19:10® Tomucha
Tomucha

Regulus – jo, nedá se v tom dělat … čert to vem. Chtěl jsem jít zítra na ryby ale asi to odpískám . :-/

Pátek 20. července 2007 v 18:56® Chose
Chose

Maxi ryba z Labe,slušnej dravec :-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13163.jpg
Pátek 20. července 2007 v 18:49® jiris
jiris

Co je nejhorsi pro P vodu si kazdy domysli… Nadhernej domorodak :-) Jo a nastraha strymr, proto to cpu do muskariny :-))

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13161.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13162.jpg
Pátek 20. července 2007 v 18:39® regulus
regulus

Tomucha> taky ti už hrabe z horka???:-O