Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. července 2007 v 18:04® Tomucha
-
regulus – zkrátka ideální počasí vzít neopreny a vyrazit k vodě
- Pátek 20. července 2007 v 17:08® regulus
-
rarach> vo Stounech raděj ani nemluv, dovedeš si představit ten dopravní chaos co tu je a to vůbec nemluvím o tom, jakej fofr budou mít dneska brněnský špitály, teď je 35st. ve stínu, na slunku je to totální tragédie a obloha vymetená.
- Pátek 20. července 2007 v 15:42® rarach
-
Dědek: Jak zdechnout, máte tam Stouny a SBK, lepší program si chlap na víkend ani nemůže přát.
- Pátek 20. července 2007 v 15:13® modrak
-
Dědek> Přeji příjemný zdech a hezké roští.
- Pátek 20. července 2007 ve 14:46® Shrek
-
Dědek> Tobě taky…
- Pátek 20. července 2007 ve 14:36® Dědek
-
Přeji pěkný víkend, jdu zdechnout někam do roští
- Čtvrtek 19. července 2007 ve 14:23® Kublaj
-
Chose: pěkná ryba
- Středa 18. července 2007 ve 12:45® ZN
-
drozďák: to, že se uvádí jako Vídeňák, to je jeden z historických omylů, který čeká na uvedení na pravou míru.
- Středa 18. července 2007 ve 12:38® drozďák
-
ZN: tak to je jiná. Vysvětlil jsi to hezky a srozumitelně, učitelka to zapomněla uvést na pravou míru. Nemáte Vy náhodou nějakého vlastního Cimrmana. Sorry, já zapomněl, že Cimrman byl Valach
- Středa 18. července 2007 v 11:39® Dědek
-
pupak> někteří zákazníci jsou tak vlezlí a pořád otravujou, že je nakonec lepší se jich zbavit tím, že jim vyhovím. Místo prdelezectví zkusím tedy tohle
- Středa 18. července 2007 v 11:23® ZN
-
drozďák: ty tři legie tam umístili Římani práve díky přátelským až kamarádským vztahům k Valachům. Tímto jim pomáli zamezit barbarským a nevzdělaným tlupám v jejich nájezdech. Proto také umístili své legie v dostatečné vzdálenosti od VK, u Moravy. Že jo, pupáku.
- Středa 18. července 2007 v 10:19® modrak
-
Jj.Každá činnost, má-li být korunována úspěchem, vyžaduje plné nasazení. Lajdáctví a vlažný přístup se nevyplácí.
- Středa 18. července 2007 v 10:06® pupak
-
ste se tu nejak rozpovidali . . . a dedek mi lezl do prdele i rano, ale jak je hubenej tak tlacil . . .stejne ma po pici
)
- Středa 18. července 2007 v 9:30® modrak
-
Dědek
. Věřím, že skrz telefon se prolézá blbě. Vyprdni se na to. Kocába river je dávno out. Počkej až tu vyrukuju se svým pětistopým vicarage creek special. To pukne závistí.
- Středa 18. července 2007 v 9:15® Dědek
-
Jinak mám po houžvičkách u pupína, včera jsem mu chtěl po telefonu vlézt do prdele a nepomohlo to
Kocába river je v prd… teda pro mě
- Středa 18. července 2007 v 9:11® Dědek
-
modrak> kocábofil, to je pěkné
- Středa 18. července 2007 v 7:40® modrak
-
Hluboce se omlouvám Severočechům, Valachům, Kocábofilům a vůbec všem, které jsem včera stihl urazit. Zřejmě mne, vlivem teplotního fenoménu, postihla nějaká rejpavá.
- Úterý 17. července 2007 ve 21:39® drozďák
-
ZN: no jasně! Dokonce kvůli tomu kamarádství museli podél Dunaje a Moravy postavit hranici a nastálo utábořit tři legie. Kamarádství až za hrob… Nehoupej nás, všichni víme že není Valach jako Valach
- Úterý 17. července 2007 v 17:02® ZN
-
pupák: je vidět, že nejsi žádný blbec. Římani byli s Valachama odjakživa kamarádi.
- Úterý 17. července 2007 v 15:57® Shrek
-
modrak> já jen že Tys nás nazval zlatokopy.
- Úterý 17. července 2007 v 15:51® modrak
-
Domnívám se, že nastala správná chvíle zveřejnit báseň o strašlivém démonu řádícím mezi salmonidy na Kocábě.
Třikrát v týdnu nabrodí do Kocáby chlápek potom muchy nahodí vše na háčcích Knápek
Má vždy volný dejcháče
a anglickou westu
v košíku tři lahváče vale dává městuTlouště nikdy nepouští
a okouny taky všechny metá do houští jaký pak s tím frakySiveny však sežere
a lipánka k tomu na etiku nesere všechny táhne domůNa chatě pak v podvečer ty siveny baští aby kocour neječel lipana mu praští
Před kaprem zůstane chladný hází na něj bobáka
a že vous má bujný, vnadný hádal bych na pupaka - Úterý 17. července 2007 v 15:44® regulus
-
Silně ale uvažuju, že si postavím prut a napíšu na něj Ponavka River.
- Úterý 17. července 2007 v 15:41® regulus
-
Vy máte dneska ale téma.
Pupák asi při zeměpisu chodil za školu a nebo mají v Práglu jiný osnovy.
- Úterý 17. července 2007 v 15:38® modrak
-
Alivio> Koho svrbí, ať se drbe. Chlubit se v dnešní době vlastní chudobou není in. Zvláště pak se to nehodí do muškařské sekce. Kdo v minulosti málo kopal, dnes pláče opodál.
- Úterý 17. července 2007 v 15:27® Shrek
-
modrak> já Ti dám potomka zlatokopů,jak je potom možné,že prknice mi zeje prázdnotou?
- Úterý 17. července 2007 v 15:26® pupak
-
ZN> Dekuji ti pane a proto potesim i ja tebe . . . podle novych vyzkumu provedenych neasijskymi vedci jsou Valasi puvodem Velsani, takze jste enklava kultury obklopena hordama asiatu
- Úterý 17. července 2007 v 15:22® modrak
-
Firetiger> Tady se jistě nejedná se o sudeťáky, ale v krajním případě o potomky usedlých „zlatokopů“ z éry poválečného osidlování pohraničí, takže konečné řešení německé otázky bych nechal raději spát. Ale kopečky tam mají pěkný. To já, jako obyvatel polabské placky, dokážu ocenit.
ZN> Zrovna včera jsem zahlédl záběry z procesu s jakýmsi zoofilem. Měl kliku, že se to nestalo o nějaké to století dříve, to by skončil na hranici i s dobytčetem. Takhle vyfasoval jen podmínku. Ale ta ovce mi celkem pasovala k tomu vašemu království. Nebyl to nějaký váš valašský občan?
- Úterý 17. července 2007 v 15:07® ZN
-
pupák: když to tak tady čtu, tak mi musíš dát za pravdu s těma barbarskýma, potulnýma tlupama nekulturních germánů. A to i přes to, že ty jsi se z toho vyvlíkl , že jsi Říman
- Úterý 17. července 2007 ve 14:52® Firetiger
-
Modráku, neustupuj sudeťákům – politika appeasementu vede do pekla. Historie potvrdila, že jediné co na ně opravdu platí je divoký odsun.
- Úterý 17. července 2007 ve 13:26® modrak
-
rarach> Omlouvám se za nepřesnost, nejsem znalec místních původních názvů, jen jsem odvozoval. Holt, Sudety jsou Sudety už od první německé kolonizace a to už je nějaký ten pátek zpátky. Ale myslím, že není třeba si z toho dělat těžkou hlavu.