Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 20. července 2007 v 18:04® Tomucha
Tomucha

regulus – zkrátka ideální počasí vzít neopreny a vyrazit k vodě :-) :-P

Pátek 20. července 2007 v 17:08® regulus
regulus

rarach> vo Stounech raděj ani nemluv, dovedeš si představit ten dopravní chaos co tu je a to vůbec nemluvím o tom, jakej fofr budou mít dneska brněnský špitály, teď je 35st. ve stínu, na slunku je to totální tragédie a obloha vymetená.8-(

Pátek 20. července 2007 v 15:42® rarach

Dědek: Jak zdechnout, máte tam Stouny a SBK, lepší program si chlap na víkend ani nemůže přát.pivo

Pátek 20. července 2007 v 15:13® modrak
modrak

Dědek> Přeji příjemný zdech a hezké roští.

Pátek 20. července 2007 ve 14:46® Shrek
Shrek

Dědek> Tobě taky…chrr

Pátek 20. července 2007 ve 14:36® Dědek
Dědek

Přeji pěkný víkend, jdu zdechnout někam do roští

Čtvrtek 19. července 2007 ve 14:23® Kublaj
Kublaj

Chose: pěkná ryba :-)

Středa 18. července 2007 ve 12:45® ZN
ZN

drozďák: to, že se uvádí jako Vídeňák, to je jeden z historických omylů, který čeká na uvedení na pravou míru.

Středa 18. července 2007 ve 12:38® drozďák

ZN: tak to je jiná. Vysvětlil jsi to hezky a srozumitelně, učitelka to zapomněla uvést na pravou míru. Nemáte Vy náhodou nějakého vlastního Cimrmana. Sorry, já zapomněl, že Cimrman byl Valach :-)

Středa 18. července 2007 v 11:39® Dědek
Dědek

pupak> někteří zákazníci jsou tak vlezlí a pořád otravujou, že je nakonec lepší se jich zbavit tím, že jim vyhovím. Místo prdelezectví zkusím tedy tohle :-D

Středa 18. července 2007 v 11:23® ZN
ZN

drozďák: ty tři legie tam umístili Římani práve díky přátelským až kamarádským vztahům k Valachům. Tímto jim pomáli zamezit barbarským a nevzdělaným tlupám v jejich nájezdech. Proto také umístili své legie v dostatečné vzdálenosti od VK, u Moravy. Že jo, pupáku.

Středa 18. července 2007 v 10:19® modrak
modrak

Jj.Každá činnost, má-li být korunována úspěchem, vyžaduje plné nasazení. Lajdáctví a vlažný přístup se nevyplácí.:-)

Středa 18. července 2007 v 10:06® pupak

ste se tu nejak rozpovidali . . . a dedek mi lezl do prdele i rano, ale jak je hubenej tak tlacil . . .stejne ma po pici :-)) )

Středa 18. července 2007 v 9:30® modrak
modrak

Dědek :-D . Věřím, že skrz telefon se prolézá blbě. Vyprdni se na to. Kocába river je dávno out. Počkej až tu vyrukuju se svým pětistopým vicarage creek special. To pukne závistí.

Středa 18. července 2007 v 9:15® Dědek
Dědek

Jinak mám po houžvičkách u pupína, včera jsem mu chtěl po telefonu vlézt do prdele a nepomohlo to 8-( :-93; Kocába river je v prd… teda pro mě:-(

Středa 18. července 2007 v 9:11® Dědek
Dědek

modrak> kocábofil, to je pěkné :-D

Středa 18. července 2007 v 7:40® modrak
modrak

Hluboce se omlouvám Severočechům, Valachům, Kocábofilům a vůbec všem, které jsem včera stihl urazit. Zřejmě mne, vlivem teplotního fenoménu, postihla nějaká rejpavá.

Úterý 17. července 2007 ve 21:39® drozďák

ZN: no jasně! Dokonce kvůli tomu kamarádství museli podél Dunaje a Moravy postavit hranici a nastálo utábořit tři legie. Kamarádství až za hrob… Nehoupej nás, všichni víme že není Valach jako Valach :-)

Úterý 17. července 2007 v 17:02® ZN
ZN

pupák: je vidět, že nejsi žádný blbec. Římani byli s Valachama odjakživa kamarádi.

Úterý 17. července 2007 v 15:57® Shrek
Shrek

modrak> já jen že Tys nás nazval zlatokopy.;-)

Úterý 17. července 2007 v 15:51® modrak
modrak

Domnívám se, že nastala správná chvíle zveřejnit báseň o strašlivém démonu řádícím mezi salmonidy na Kocábě.

Třikrát v týdnu nabrodí do Kocáby chlápek potom muchy nahodí vše na háčcích Knápek

Má vždy volný dejcháče
a anglickou westu
v košíku tři lahváče vale dává městu

Tlouště nikdy nepouští
a okouny taky všechny metá do houští jaký pak s tím fraky

Siveny však sežere
a lipánka k tomu na etiku nesere všechny táhne domů

Na chatě pak v podvečer ty siveny baští aby kocour neječel lipana mu praští

Před kaprem zůstane chladný hází na něj bobáka
a že vous má bujný, vnadný hádal bych na pupaka

Úterý 17. července 2007 v 15:44® regulus
regulus

Silně ale uvažuju, že si postavím prut a napíšu na něj Ponavka River. :-D

Úterý 17. července 2007 v 15:41® regulus
regulus

Vy máte dneska ale téma.:-)) Pupák asi při zeměpisu chodil za školu a nebo mají v Práglu jiný osnovy.:-D

Úterý 17. července 2007 v 15:38® modrak
modrak

Alivio> Koho svrbí, ať se drbe. Chlubit se v dnešní době vlastní chudobou není in. Zvláště pak se to nehodí do muškařské sekce. Kdo v minulosti málo kopal, dnes pláče opodál.:-(

Úterý 17. července 2007 v 15:27® Shrek
Shrek

modrak> já Ti dám potomka zlatokopů,jak je potom možné,že prknice mi zeje prázdnotou?:-))

Úterý 17. července 2007 v 15:26® pupak

ZN> Dekuji ti pane a proto potesim i ja tebe . . . podle novych vyzkumu provedenych neasijskymi vedci jsou Valasi puvodem Velsani, takze jste enklava kultury obklopena hordama asiatu

Úterý 17. července 2007 v 15:22® modrak
modrak

Firetiger> Tady se jistě nejedná se o sudeťáky, ale v krajním případě o potomky usedlých „zlatokopů“ z éry poválečného osidlování pohraničí, takže konečné řešení německé otázky bych nechal raději spát. Ale kopečky tam mají pěkný. To já, jako obyvatel polabské placky, dokážu ocenit.

ZN> Zrovna včera jsem zahlédl záběry z procesu s jakýmsi zoofilem. Měl kliku, že se to nestalo o nějaké to století dříve, to by skončil na hranici i s dobytčetem. Takhle vyfasoval jen podmínku. Ale ta ovce mi celkem pasovala k tomu vašemu království. Nebyl to nějaký váš valašský občan?:-D

Úterý 17. července 2007 v 15:07® ZN
ZN

pupák: když to tak tady čtu, tak mi musíš dát za pravdu s těma barbarskýma, potulnýma tlupama nekulturních germánů. A to i přes to, že ty jsi se z toho vyvlíkl , že jsi Říman:-)

Úterý 17. července 2007 ve 14:52® Firetiger
Firetiger

Modráku, neustupuj sudeťákům – politika appeasementu vede do pekla. Historie potvrdila, že jediné co na ně opravdu platí je divoký odsun.

Úterý 17. července 2007 ve 13:26® modrak
modrak

rarach> Omlouvám se za nepřesnost, nejsem znalec místních původních názvů, jen jsem odvozoval. Holt, Sudety jsou Sudety už od první německé kolonizace a to už je nějaký ten pátek zpátky. Ale myslím, že není třeba si z toho dělat těžkou hlavu.