Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. července 2007 ve 14:41® modrak
modrak

mildas> Jsem venkovský, takže o podobné věci nemám příliš velkou nouzi. A navíc níže diskutující Kocábomuchodémon pro to jistě najde vhodné využití. Alespoň co vím z doslechu. Pokud jde o udírnu, má je zatím stále ve fázi rozestavěnosti. :-((

Pátek 13. července 2007 ve 14:29® mildas

pupak: Ne, vezmu Ti to k toulíkovi. Díky !

Pátek 13. července 2007 ve 14:28® pupak

mildas> mam od vrany nejakou lahev vina s cislama z roku 1977 prej s colou nam budou chutnat . . .je takova omsela a zaprasena . . . no kvalitka asi nic moc neboj ta cola tomu doda spravnej riz

Pátek 13. července 2007 ve 14:25® pupak

mildas> klido pido prijed schovam ti tak kilicko na kost . . .FAKT SE U NEJ NEKOURI . . . teda aspon cigara to vim bezpecne . . .jak je na tom s kourenim v manzelstvi nevim . . .

Pátek 13. července 2007 ve 14:24® mildas

modrak:Chceš taky ? Mám jich tu asi 8. Ale ne že to nacpeš do udírny, to můžu udělat taky !! :-)

Pátek 13. července 2007 ve 14:22® mildas

pupak: Tam se fakt nekouří ????? Pokud máš doma parmské stehno, dovezu Ti asi ty pařezy sám. Odvolávám, že za ně nic nechci !

Pátek 13. července 2007 ve 14:21® modrak
modrak

pupak> Ničeho. mildas> Ne že to hodíš do kotle! To je ideální materiál na rukojeťi nožů, pupakovo sedla, možná i hlavičky dýmek a kdo ví na co ještě. V krajním případě by bylo omluvitelné použití v udírně, ale opravdu jen v krajním případě.:-)

Pátek 13. července 2007 ve 14:17® pupak

mildas> jinak dekuji pane a parezy klidne odvez k desetibodakovi . . . pred chvili se dozvedel ze mam ve spizi parmskou nohu od prasete . . .urcite si ji nenecha ujit a privali pod pruhlednou zaminkou navstevy tety v litonmericich ke me:-)) )

Pátek 13. července 2007 ve 14:14® pupak

mildas> k desetibodakovi nepojedu . . .

1-ma tam hovno jidlo 2-vse sezere sam 3-nedovoli ti kourit v chate 4-natoz v posteli 5-furt uklizi 6-kouka na tebe jak vrah kdyz mu kopnes rohlik pod skrin 7-nema chytatelnej potok za prdeli 8-nuti te prevlikat venku 9-sebere ti mouchy 10-nechlasta

Pátek 13. července 2007 ve 13:50® mildas

pupak: Hele, mě to vůbec nenapadlo, ale mám tady cca 10 let staré kořeny ze švestek a jabloní. Kdybys nebyl líný vytáhnout paty z Kocáby a přijel tenhle víkend k „desetibodo­vému“(jeho slova, promiň:-)) , předal bych Ti je. Pokud ne, jsou Ti tu kdykoliv k dispozici, ničeho za ně nežádám. Nejsou to úplně kořeny, ale přechod kmene v kořeny)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img13108.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13109.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img13110.jpg
Pátek 13. července 2007 ve 13:34® pupak

modrak> Dobry clovek jeste zije:-)) ) ceho za to zadas?

Pátek 13. července 2007 ve 13:32® modrak
modrak

pupak> Tak jo, ode všeho ti něco schovám, ale pařezy tam nemám. Nicméně, až půjdu se psem … No uvidíme. Sekeru ještě unesu a třeba tam bude nějaký ten vejvrat.

Pátek 13. července 2007 ve 13:13® pupak

modrak> vyber prosim neco z hezkou kresbou stranou, nejradsi bych byl za koren :-)) )

Pátek 13. července 2007 ve 12:59® modrak
modrak

pupak> Uvidíme, třeba tě překvapí. Ohledně dřeva. Vše je 6 až 12 měsíců v dřevníku. Mám ti něco dát stranou, nebo to nechat do krbu a udírny?

Pátek 13. července 2007 ve 12:49® pupak

modrak> kdyby si se ho zeptal treba, ktery zvire sere bobky, nebo tri nejvetsi rusky reky . . . to by vedel, ale toto ten hnup se kterym muzes mluvit akorat o rusku a o hovnech vedet nebude

Pátek 13. července 2007 ve 12:42® modrak
modrak

toulovec> Hele, z jiného soudku. Když jsi ten tranďák, včera jsme při jízdě po D1 špekulovali, proč jsou nad dálnicí na VVN takové ty červenobíle výstražné návěstní koule. Ale nenapadlo nás nic lepšího než že kvůli vrtulníkům záchranky nebo policajtů. Jak to tedy vlastně je?

Pátek 13. července 2007 ve 12:23® pupak

toulovec> a proc bys mi posilal svou fotku????

Pátek 13. července 2007 ve 12:18® toulovec
toulovec

pupak> prosímtě a jak jsi mi včera posílal svou fotku, mohl bys to prosím dát na net? asi jsi tak škaredej, že mi to antivirus odstranil

Pátek 13. července 2007 ve 12:03® modrak
modrak

drozďák> V mém případě vybudovala školní jídelna spolehlivou dávící reakci na 1) Šunkofleky (zajímavé je, že nekolínková varianta mi nevadí), 2) Rajská + kolínka, 3) Vařené hovězí + kolínka + UHO (univerzální hnědá omáčka). Jinak s chutí požiji cokoliv jedlého s ohledem na můj zdravotní stav, tedy vyjma sladkostí a cukrovinek.

toulovec> Tak se za to nestyď, každý je nějaký. Já připojím ještě bod 11) Nadměrná vrozená potivost chodidel. Takže, sice mi smrdej nohy, ale mám na to kvalifikovaný lékařský posudek, že je to v mém případě normální.9-)

Pátek 13. července 2007 v 11:53® toulovec
toulovec

modrak>

jindrich> jinak vám dvěma děkuju za podporu, pupák lže jak když tiskne, znova opakuji, te o hnusná, prolhaná fousatá štěchovická svině !!!!!!!!

pupák: jo a ještě jsi zapomněl na ten 5 kg meloun co jsem za sobotu sežral :-D , jinak je jídelníček vcelku kompletní. Ještě dodej že toho masa bylo na víkand tak 4 kg, aby si o mně kucí nemysleli že jsme nějací troškaři. Toho přesolení je mi líto, v tom máš pravdu, kaji se, víckrát to neudělám, bylo mi hanba, ale což........ doma ve vlastních podmínkách bych to asi takhle nepokurvil :-(

Pátek 13. července 2007 v 11:49® toulovec
toulovec

pupak> ty hajtro hnusná pomlouvačná já nevím kdo mi furt říkal ať si při lovu stoupnu proti větru, jinak že ty tvoje prdy asi nepřežiju

Pátek 13. července 2007 v 11:40® drozďák

ZN: fazolový lusky na slanině s patřičnou dávkou čersvě a nahrubo umletého kajeňáku bych si dovedl představit. Jinak Mildas je mistr tortury. Ani kousek masa, fuj. Dušenou mrkev k smrti nenávidím už od dětství, kdy jsem se s ní povinně dávil ve školní jídelně častěji, než často.

Pátek 13. července 2007 v 10:38® modrak
modrak

pupak> A navíc to s tebou myslí dobře, Rama prospívá tvému srdci … :-D

Pátek 13. července 2007 v 10:35® modrak
modrak

Mám pro něho pochopení. Kromě bodů 7 až 9 se v tom poznávám. Nebuď závistivý a přej mu, že mu bere. Pokud tohle zvládne bez dalších následných komplikací, půjde zřejmě v jeho případě o takzvaný „výserný typ“. Dle pana Wericha dnes už může mít metabolismus každý! Někdo i dva, jeden rychlý a jeden pomalý.

Pátek 13. července 2007 v 10:34® pupak

jindrich> jo pretvarovat to on umi . . . je jak VETRELEC – prijde vyzere lednici, nasete zumpu a tahne dal . . .

Pátek 13. července 2007 v 10:32® jindrich

A tak vcelku sympaticky se ten člověk jevil:-)

Pátek 13. července 2007 v 10:30® pupak

nedalo mi to a musel sem vam odhalit pravou tvar TOULOVCE . . . beda kdo si ho veme do staveni, proto ma chatu na odlehlem miste protoze ho nikde nechteli

Pátek 13. července 2007 v 10:27® jindrich

pupak:To snad není ani možný, aby měl jeden člověk tolik nedostatků :-))

Pátek 13. července 2007 v 10:25® pupak

modrak> asi si s ivikem nepobyl delsi cas co???? tak ja ti napisu Ivikovo desatero

1-chrape jak prase 2– nesnese kolem sebe jineho chrapajiciho, meho neboheho bratra . . . 3-prdi jak linde technoplyn 4-furt chodi a vypina mi televizi 5–3× denne sere 6–1 denne zere a to stale 7-presolil kotlety !!!!! 8-na pstruhy misto masla koupil ramu !!!!!! 9-bere mi pruty!!!! 10-sezere ti celou parmskou sunku

Pátek 13. července 2007 v 10:20® modrak
modrak

Když to po sobě čtu, musím říci, že čeština je opravdu nádherná řeč.