Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. června 2007 ve 12:11® Dědek
Dědek

Ivo, kopni ho pod koleno :-D

Čtvrtek 28. června 2007 v 11:57® pupak

Touliku – krasny drevo jsi mi privez, moc krasny . . .

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img12870.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img12871.jpg
Středa 27. června 2007 v 19:15® Shadowhunter
Shadowhunter

Ja mam svoji oblibenou ricku a tam byva normalne vody neco malo po kolena a letos tam neni ani do pul lytek…ted zaprselo voda se zvedla o 20cm a na druhy den je zase spadla pod normal 8-( 8-( 8-( navic se v klidnych partiich delaji na vode bazince a tam kde je vody po kotniky je dno porostle zelenou rasou takze kameny nejdou vubec videt 8-( … zitra se tam jedu podivat…snad neco lapnu mam tam vhlidleho potocaka asi tak 40+ uzjsem ho mel 2× … poprve se vypnul a podruhe jsem ho urval :-(

Středa 27. června 2007 v 19:08® Zauwi
Zauwi

u nás to je rok od roku horší za 3 roky se to snížilo 55%

Středa 27. června 2007 v 18:30® Padis
Padis

Zauwi>no myslím,že nejsi sám kdo má s tímto letos problém.Vody na některých revírech je opravdu málo.:-(

Středa 27. června 2007 ve 14:40® Zauwi
Zauwi

mno u nás je zase strašnej problém průtok řeky, vždycky když je hodně zvedlá hladina,tak potom,co začně klesat a už se dá chytat, člověk nachytá takovejch ryb(co splavou z přítoku přehrady a z přehrady samotné),že si myslí, že je na úplně jiný planetě,ale tedka v létě, kdy je vody tak 20 cm a skoro neproudí je to strašná bída…větší ryby jsou hned vychytaný, protože se daj ve vodě hned lokalizovat..­....kdyby byl průtok tak trojnásobnej ,tak se dá v pohodě chytat a ryba by se podle mě o dost hůř chytala a měla šanci se udržet nemluvě o tom, že by odpadlo zanášení a  zarůstání koryta řasou a jinejma sajrajtama

Středa 27. června 2007 ve 14:39® feederman
feederman

Kurna sry za chyby sbírat a to zmáčkl jsem je ma byt v zavorce..já to opravoval ale nepustilo mě to že prej server je zaneprázdněn..=-|

Středa 27. června 2007 v 11:39® feederman
feederman

jj je to tak chtělo by to,aby tu bylo víc lidí co dodržují pravidlo „Chyť a pusť“a myslím si že fakticky se to zlepší a i ti rybáři budou mít větší radost když jim tak skočí nejákej ten potočák + 35 to už je něco..minuly týden jsem byl na rybach ale nechtěli zbírat a ja si nechal doma krabku s nymfama abych je zkusil ze dna tak jsem vzal malinkou rotajdu 2 nahozy a vytahnul jsem potočačka ±25 další nához hned duhak 35–38cm nevím vyndal jsem mu opatrne trojhaček bez protihrotů zmačkl jsem je a pustil pak jeste jeden potočaček a nějáky zaběry všechny ryby plavou dál doufam že se chytí znovu až budou větší…:-1 říkám že to záleži pouze na rybářích a věřím tomu že kdyz by všichni rybáři jeden rok vsechny ryby puštěli dejme tomu od 25–35cm tak tu ryby budou…:->

Středa 27. června 2007 v 10:59® Shadowhunter
Shadowhunter

Pokud PP nebude celorocne hajen tak C&P nebude nikdy fungovat…urcite by to bylo pekne chytat bezne potocaky co maji 35+ ale vetsinou nejak do te delky nestaci dorust :-/ …staci kdyz sem tam potkam nejakeho muskare a zeptam se jak to jde a on kdyz ti rekne ze chytl PP 27cm a je rad ze ho ma, tak je to potom tezke, ale potkavam i takove lidi co masi jen duhaky a PP a LI pousteji ale to jsou spise jen vyjimky co potrvzuji pravidlo ze i takovi rybari existuji

Středa 27. června 2007 v 6:54® feederman
feederman

Shadowhunter :jéé ajo.asi sem se prehlídnul promin,na MP? no my tu máme vody kde jsou od jezu k jezu PP a od jezu k dalšímu treba MP a je to vse na jedný řece a pstruzi jsou všude je to docela dobre udelany ale chtelo by to aby to bylo lepe zarybněný možná to dělají kormoraní ale myslím si že za to můžou hlavně rybáři mělo by se dodržovat heslo „CHYŤ A PUSŤ“vsadím se že kdyz se to bude dodrzovat tak tu bude v budoucnu ryb dost.. hlavně těch velkych matečních …:->

Úterý 26. června 2007 ve 22:57® Shadowhunter
Shadowhunter

kde si prisel k tomu ze jezdim na vltavu? Na vltavu jede myslim ze brcal. No nevim jestli na sev. morave jsou MP vody kde by byli potocaci…mam jen P takze na MP nechytam ale jinak jsem pouze jednou chytl na MP potocaka asi 30cm.

Úterý 26. června 2007 ve 20:52® feederman
feederman

Shadowhunter :aha a to jezdis az na vltavu jo? a co u vas jsou nejaky vody? myslim PP?nebo MPpasmo kde jsou pstruzi :-|

Úterý 26. června 2007 ve 20:48® brčal
brčal

Shadowhunter> máš tam osobku.:-D Taky mám tento rok mín ryb i když jsem se trefil do pěkného zběru tak je to tento rok horší co se týče PP než minulé roky :-(

Úterý 26. června 2007 ve 20:38® Shadowhunter
Shadowhunter

ee jsem prave z druheho konce republiky … Ostrava :-93; … no kde se chodi…sam bych potreboval poradit kde jit…prijde mi to ze chodim jen na vody kde proslo predemnou nejmin 100 lidi :-( sice ryb jsem letos nachytal hodne ale bohuzel nej PO 29cm :-( :-(( … nejak letos nemuze prekonat hranici 30cm. LI a DU pres 30 lotos mam ale PO mi chybi a siven je pro me takovy jednorozec..bo jsem zatim zadneho nechytl a to se snazim jezdit na vody kde pry jsou…:-D

Úterý 26. června 2007 ve 20:32® feederman
feederman

Shadowhunter :>a můžu vědět odkud jsi?a kam se chodi u Vás chytat? Vlotava? jestli ctu taze typuju že budeš asi nekde od Praglu co?

Úterý 26. června 2007 ve 20:16® Shadowhunter
Shadowhunter

:-D brčal: a mas ho v hnede barve no v te co si vazal a daval si tu ty fotky :-| to bych bral…kdy se muzu stavit a kolik to stoji???

JJ ta fotecka s tema kaprama a amurama je ze zoo ostrava :-O sice zatim male ryby ale nektere maji i 50cm. jj s musakem by tam byla sranda..tam by stacilo hodit i prazdny hacek a zachytal by jsis uplne luxusne

Úterý 26. června 2007 v 19:47® Zauwi
Zauwi

to shadowhunter:na ty fotce jak je v sekci Z lovu tam by ot chtelo vyzkouset musak:)

Úterý 26. června 2007 v 19:31® brčal
brčal

Shadowhunter> Ted jsem byl akorát v práci příští tyden budu na vltavě kde ještě moc nevím :-93;

Úterý 26. června 2007 v 19:30® brčal
brčal

Shadowhunter> body quills hm tak bud u mě pokud nechceš čekat jinak přes net:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Úterý 26. června 2007 v 19:14® feederman
feederman

Tak to je pěkny mno:D:D hezka fotecka:-D :-D :-D :-D

Úterý 26. června 2007 v 19:09® Shadowhunter
Shadowhunter

testovac much :-D :-D :-D

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img12856.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img12857.jpg
Úterý 26. června 2007 v 19:02® Shadowhunter
Shadowhunter

ne telicka jsou z kralika (cerna a seda) a hlavohrud u te cerne je zajic nadobovany do smycky, a u te sede je hlavohrud cerny kralik a je to kupne od Hendz

Vazu je tak a ryby mi je zatim zerou…byl jsem je testovat na moravici

Úterý 26. června 2007 v 18:57® feederman
feederman

Shadowhunter:>jj díky za radu příště se polepším Ještě dotazek u těch tvých goldíku ten dubing mas kupovanej nebo z ceho je jestli to nei tajny.. :-|

Úterý 26. června 2007 v 18:51® Shadowhunter
Shadowhunter

jo brčal kde kupujes Body Quills??? objednavas ho nekde pres net nebo jde koupit nekde v rybarstvi v ostrave. Dneska jsem byl prave u Kotlare a on ho nemel 8-(

Úterý 26. června 2007 v 18:45® Shadowhunter
Shadowhunter

ti dva goldi jsou mikronymfy :-93;

Úterý 26. června 2007 v 18:44® Shadowhunter
Shadowhunter
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2007/th-img12851.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img12852.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img12853.jpg
Úterý 26. června 2007 v 18:42® Shadowhunter
Shadowhunter

brčal: hele neprovokuj jo!!! (tise zavidim) :-D :-)) :-D kde si byl jestli to neni tajne? Trebas posli PM…

Tak neco z toho co jsem vazal…jinak jsem dneska uvazal prvniho parachuta…takze se podelim :-D ve ctvretek ho asi vezmu k vode at ho ryby bud pochvali nebo zkritizuji 9-)

Úterý 26. června 2007 v 18:37® brčal
brčal

Shadowhunter>ted každý den 30 ks víkendy kolem 80 ks den :-P :-D

Úterý 26. června 2007 v 18:29® Shadowhunter
Shadowhunter

Nefot je na tom cervenem koreni…pak to nejde moc videt…asi taky neco nafotim bo jsem vazal akorat nevim bo uz neni moc svetla ale zkusim to :-P