Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 19. června 2007 ve 20:10® Kubajs
Kubajs

flyfox:hele scháněl jsem 5/6 a napsal jsem mu že za 1200kč si ten proutek vezmu možná že ti to připadá směšné ale pro mě je problém sehnat každou stovku ono je to docela složité sehnat tolik peněz v mém věku!!!!

Úterý 19. června 2007 ve 20:10® bubu
bubu

pošlete tomu kubajzovi něco zadáčo,nebo mně z něj trefí.Chlapče,chlap­če..... :-O :-O :-O

Úterý 19. června 2007 v 19:41® flyfox

Kubajs> a co kdyby to poslal,nic nechtěl a zaplatil poštovný,to by bylo ještě lepší ne?:-'

Úterý 19. června 2007 v 19:07® brčal
brčal

Dědek> V Karolince myslýš splav pod panelákama hned první most?Zkus jet o kousek výš skoro až po Vel.Karlovice jsou tam taky splavy a i někdy ryba :-)

Úterý 19. června 2007 v 19:04® Kubajs
Kubajs

hele je to 6/7 tak mi to nech za 1200kč bez mušek a beru to!!!!!! pivo

Úterý 19. června 2007 v 18:58® Firetiger
Firetiger

Jo a jestli Parmič fakt nachytá salmony, tak s ním bude k nevydržení. I když moje informace byla, že letěl spíš do vnitrozemí, tož uvidíme. :-D

Úterý 19. června 2007 v 18:55® Firetiger
Firetiger

Rarach> Kabeláž zatím mlčí jako počítač, už mě dost se *#&@! ou. Čulibrk už nepomáhá, asi budu muset aplikovat vozemboucha.

Úterý 19. června 2007 v 18:38® fikus
fikus

Kubajs> prut + naviják + lajna s už vlepeným amortizérem + backing + pevný tubus + 20 mušek = 1.900,– + poštovné

Úterý 19. června 2007 v 18:36® Kubajs
Kubajs

počkej tak co tam všechnoje??

Úterý 19. června 2007 v 18:36® fikus
fikus

Dědek> kde to bagrovali? Jinak uvidíme co z toho bude.

Úterý 19. června 2007 v 18:34® fikus
fikus

Kubajs> dal jsem ti velmi solidní nabídku o které nebudu smlouvat. Buď peníze máš nebo nemáš. Jediné v čem ti mohu pomoci je, že ti k tomu přidám 20 mušek jako další bonus.

Úterý 19. června 2007 v 18:33® rarach

Dědek: Tak móda dorazila už i na východ, hnus, hnus. Fire: Co Emérika,první písař včera razil na big salmony, ale jak dopadl už nenapsal a Combíček by se mi už také hodil…:-D

Úterý 19. června 2007 ve 14:01® Dědek
Dědek

fikus> včera jsem v Karolínce málem omdlel. Poklidně si chytám a najedou začala téct příšerně kalná voda. Vylezu a jdu zjišťovat, co se děje. Asi 100m nad splavem ty HOVADA HOVADSKÝ bagrujou dno a betonují koryto !!!:-( :-/ Po nevěřícném dotazu jsem se dozvěděl, že jim to povolili ochranáři. To je na blití… Proletářsky budují 1,8metrové splavy, takže ryby nebudou mít šanci se dostat proti vodě. Navíc mi jeden starousedlík říkal, že vysadili vydry !!! :-O :-O To už bylo trochu moc silné kafe, tak jsem to zabalil a jel pod Halenkov.

Úterý 19. června 2007 ve 13:56® Kubajs
Kubajs

fikus:za litra to pustíš???

Úterý 19. června 2007 ve 13:55® Kubajs
Kubajs

Shadowhunter:hele samotný to asi chtít nebudu protože by se ti nevyplatilo poštovný!!!!tak kdyby jsi náhodou našel i naviják tak písni

Úterý 19. června 2007 ve 12:51® fikus
fikus

Dědek> nic se neděje, pohoda. Jak jsi odešel, tak vykouklo sluníčko a začal jsem sušit. Na té klidné vodě jak jsi mi říkal, že sbírají, tak to byli potočáci kolem třicítky. Pár jsem jich dostal na chrostíka. A vtom proudku pod místem kde jsi se vykoupal byli duháčci tak přes dvacet, a všichni strašně vysocí, pěkné rybky, podařila se tam i dubleta duháčka s lipanem. Večer jsem se vracel domů a zastavil se na jednom parmím fleku. Zaťal jsem ponorku, která mi nešla ani zvednout pořádně ode dna. To tam běžně chytám půlmetrové kousky. Zahlédl jsem v přikalené vodě jen párkrát siluetu. Pak se někde omotala a utrhla mušku.

Úterý 19. června 2007 v 11:00® Buko

Shadowhunter: Kroutím hlavou a nechápu proč inpregnuješ šnůru. Máš ji snad paličkovanou z hedvábí?Šńuru jednou za rok vyčistím ve vaně od špíny. To impregnuješ, aby se na ten olej nabralo víc špíny měl si s ní intermídu? Pokud ovšem mluvíš o plovoucí šňůře

Úterý 19. června 2007 v 10:20® Shadowhunter
Shadowhunter

Tak snuru jsem nasel ale navijak zprozatim ne…mam doma strsny bordel :-D ja na impregnaci snury pouzivam bud pripravek od Hendz, stoji mam pocit 60,– nebo od D.A.M. le ten pouzivam jen kdyz dojde od Hendz 9-)

Úterý 19. června 2007 v 9:26® Dědek
Dědek

fikus> omlouvámse za tu sobotu, vypad jsem trochu rychle a nečekaně, ale byl jsem na sebe tak nas…ej, že bych se vším nejraději praštil. Jinak ale móóóc pěkné místo, zajel jsem tam ještě včera, ale nic mimořádného jsem nechyt. Ještě jednou dík :->

Úterý 19. června 2007 v 6:12® Kubajs
Kubajs

Shadowhunter:jak jsi mi psal že ho dostanu i se šnůrou a že šnůru musím navoskovat jakej vosk?nebo olejíček je dobrý???

Pondělí 18. června 2007 ve 20:04® Shadowhunter
Shadowhunter

zatim ne…jen krabici od toho navijaku…budu hledat dal…urcite ho najdu

Pondělí 18. června 2007 ve 20:02® Kubajs
Kubajs

Shadowhunter:už jsi ho našel????

Pondělí 18. června 2007 v 19:59® Kubajs
Kubajs

hm........to moc díky ale o to nemám zájem scháním maximálně 5–6 a todle bych koupil jen kdyby to bylo tak do 1000kč takže ti za něj dám litr ale jinak nic sorry :-((

Pondělí 18. června 2007 v 19:10® fikus
fikus

Kubajs> Mitchell Phrygane # 6–7; 9´stop, kolečko Milfa, lajna DT6F + vlepený amortizér, zřídka používaný, cena 1.900,– komplet. + pevný tubus jako bonus.

Pondělí 18. června 2007 v 17:47® Kubajs
Kubajs

může to být 4–5aftma

Pondělí 18. června 2007 v 17:18® Kubajs
Kubajs

fikus:Aftma 5–6 délka 240cm-270cm něco levnějšího co máš???

Pondělí 18. června 2007 v 16:39® fikus
fikus

Kubajs> na jakou vodu chceš prut? Budu něco dávat do bazaru.

Pondělí 18. června 2007 v 16:18® Shadowhunter
Shadowhunter

jdu neco uvazat na zitrek a pak se po nem kouknu

Pondělí 18. června 2007 ve 14:22® Kubajs
Kubajs

TAK SE KOUKNI SP+CHÁ TO DO LÉTA CHCI MÍT VÝBAVU

Pondělí 18. června 2007 ve 12:23® Shadowhunter
Shadowhunter

ja o vikendu u vody bohuzel nebyl a to jsem si setril 2 vychazky na sobotu a nedeli a nakonec jsem nikde nejel :-( a co to jsou ty PTNky???

Kubajs…ten navijak jsem v jisteniku nikde nanasel..budu se muset mrknout doma v ostrave jestli jsem ho nahodou nedovezl…