Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 13. června 2007 v 9:31® Tomash
Tomash

Muškaři, poslední šance pro ty, kteří chtějí zadarmíko kožky z nutrie (8ks), zajíce (3ks) a pak tam mám nějaká torza ze zimní srsti jelenní a srnčí zvěře(4ks). Pokud se mi během dneška neozvete osobkou, nebo ne email tom.hampejs@centrum.cz , tak zítra letí do popelnice :-|

Středa 13. června 2007 v 9:15® Tomucha
Tomucha

To bude asi hlavní důvod … holt není háček jako háček :-) Musíš na suchý používat co nejtenší a nejjemnější háčky. Já používám suchý háčky i na mokrý a nymfy protože rybě sednou líp v papuli ;-)

Středa 13. června 2007 v 8:16® modrak
modrak

bubu> Hele a nebude to tím háčkem? Když porovnám ten tvůj a Tomuchův, tak je to poměr asi jako struna versus betonářská ocel. Zkus to na něco tenčího.

Úterý 12. června 2007 ve 22:47® Tomucha
Tomucha

Bubu – i když já používám jiný poměr na tento typ much. 2 CDC a jen za nehet srsti

Úterý 12. června 2007 ve 22:31® Tomucha
Tomucha

Divné, no ono to neplave donekonečna, já to po záběru ryby vymáčknu do amadea nebo ubrousku … ale nestalo by se mi že by se to hned po dopadu utopilo =-|

Úterý 12. června 2007 ve 21:15® bubu
bubu

Dá se nějak(hmatem,o­kem)nebo nevím jak, rozeznat zimní srst srnce od letní. Dostal jsem v loni srst od známého s tím,že je zaručeně zimní,ale muchy z této srsti uvázaný se mi trapně noří. Dík.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img12642.jpg
Úterý 12. června 2007 ve 20:39® Kubajs
Kubajs

Shadowhunter:to je tvoje první muška???je docela pěkná

Úterý 12. června 2007 ve 20:20® Tomucha
Tomucha

Shadou – mě se tro zdá v pohodě. Osobně bych dal míň srsti, možná černou. Dvě menší pírka CDC a víc postavit. Ale to je věc estetickýho cítění. Na funkci živočicháře to nemá vliv 9-)

Úterý 12. června 2007 v 19:13® Shadowhunter
Shadowhunter

ok tak snad se ten chrost uz ukaze :-D tak toto jsem vazal takze chvalte a kritizujte :-D

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img12641.jpg
Úterý 12. června 2007 v 19:04® Shadowhunter
Shadowhunter

s tou snurou jsem chytal cca pul roku…ponicena nijak neni jen by ji to asi chtelo namazat at je spatky hladka jak ma byt…ja kdyz na ni chytal tak jsem ji sem tam namazal ale kdyz jsem ji letos vytahnul k vode aby nezlenivela tak bylo poznat ze by ji chtelo namazat ze nelita jak ma a ze neni tak hladka jak ma byt…jinak ja pouzivam od Hendz na snuru co stoji asi 60kc mam to sice na parkrat na namazani ale vyplati se to

Úterý 12. června 2007 v 18:59® Kubajs
Kubajs

aha a šnůra je taky v pořádku

Úterý 12. června 2007 v 18:47® Shadowhunter
Shadowhunter

jo jde…ja s nim taky zacinal ale po par mesicich sem si koupil lepsi…s lepsi brzdou…ja proste netaham rybu rukou ale pres navijak a tak jsem potreboval lepsi :->

Úterý 12. června 2007 v 18:45® Kubajs
Kubajs

hm.....chci muškařinu jen zkusit a jde s ním chytat

Úterý 12. června 2007 v 18:44® Shadowhunter
Shadowhunter

tak ja tu po nedeli hodim foto (mozna drive) a pak se rozhodnes … muzem to dat za 50 + postovne :-| zalezi na tobe jak se rozhodnes mi je to jedno

Úterý 12. června 2007 v 18:40® Kubajs
Kubajs

Shadowhunter:tebe by to stálo tak 50kč a to klidně zaplatím kolik chcešpivo

Úterý 12. června 2007 v 18:36® Shadowhunter
Shadowhunter

Kubajs ty se nekde od Mostu ze? teda myslim tim Sev. cechy. a ja z moravy…tak jak to chces udelat? jedine poslat postou a platit postovne…to se pak prodrazi…ja prave myslel ze to vymenim za cigarka s nekym s kym by se dalo sejit 9-)

Úterý 12. června 2007 v 18:30® Kubajs
Kubajs

Shadowhunter:a za kolik teda?

Úterý 12. června 2007 v 18:29® Shadowhunter
Shadowhunter

ups nejak se mi nenahrala fotka a je to tu 2× :-O

Úterý 12. června 2007 v 18:29® Shadowhunter
Shadowhunter

tak dneska jsem si uvazal sveho prvniho chrosta…takze co je spatne a co dobre??? telicko prirodni pav, kridelka cdc + prirodni jelen, nozicky grizly kohout (snad jsem to napsal dobre) 9-)

hele foto sem hodim az pristi tyden mam ho jeste v jisteniku ale uz bydlim v ostrave takze az tam pojedu tak ho vezmu

Úterý 12. června 2007 v 18:28® Shadowhunter
Shadowhunter

tak dneska jsem si uvazal sveho prvniho chrosta…takze co je spatne a co dobre??? telicko prirodni pav, kridelka cdc + prirodni jelen, nozicky grizly kohout (snad jsem to napsal dobre) 9-)

hele foto sem hodim az pristi tyden mam ho jeste v jisteniku ale uz bydlim v ostrave takze az tam pojedu tak ho vezmu

Úterý 12. června 2007 v 18:24® Kubajs
Kubajs

Alivo:jo to vidím taky ale mě ho asi neprodaj!!!!

Úterý 12. června 2007 v 18:22® Shrek
Shrek

Kubajs> hele sorry,ale to že naviják a šňůru vymění za krabku nikotinu vidim i já o dva řádky níž.:-O

Úterý 12. června 2007 v 18:18® Kubajs
Kubajs

Shadowhunter:a za kolik chceš ten naiják????dej sem foto!!!!a nemáš náhodou jiný prut kterého se chceš zbavit???

Úterý 12. června 2007 v 18:11® Shadowhunter
Shadowhunter

Kubajs> ten navijak a snuru jsem psal ze vymenim za krabku cigar 9-) prut neprodavam to by se mi teda vubec nevyplatilo ho prodavat pod cenou…je suprovy a je ho skoda se zbavovat…na takove to chytani na malych vodach je suprovy

Úterý 12. června 2007 v 17:10® Tomucha
Tomucha

ještě chytám na totok

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img12636.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img12637.jpg
Úterý 12. června 2007 v 17:07® Tomucha
Tomucha

modrak – cokoliv, koroptev, hnědý kohout, slepice … co ti padne pod ruku to ber :-|

zauwi – jestli je originál černý tak klidně černou. Když by byl šedý a měl bych si vybrat mezi šedou a černou tak jdu do šedé :-) A to ne proto že černou ani nemám 9-)

Úterý 12. června 2007 v 16:37® Zauwi
Zauwi

to Tomucha: ta druhá se ti fakt moc povedla…u nás se tohle rojí pořád…už taky budu muset nějakou navázat..btw je asi jedno jestli budu mít černý nebo šedivý cdc na křidélka i když je mucha v realu s černejma..?

Úterý 12. června 2007 v 15:56® modrak
modrak

Tomucha> Tak to je jiná. No a když už jsem ti to tak pěkně zkritizoval, tak by jsi mi mohl prozradit z čeho má nožičky ten schránkový chrostík.:-)

Úterý 12. června 2007 v 15:45® Tomucha
Tomucha

modrak – to je na mongolský lenoky. U nás používám verzi „větroň“ bez pohonu … 9-)

Úterý 12. června 2007 v 15:41® modrak
modrak

Tomucha> Pěkný, akorát ten chrostík na raketový pohon ve mně vzbuzuje nedůvěru. Se divím, že se ryby nebojí, že jim popálí hubu. :-D