Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. června 2007 v 10:53® modrak
-
Alivio> Dej vědět, jak se ti s tím hází. Stopař> Peří došlo, návazec je v rukou pošty. Dědek> Osobka. Firetiger> Publikování erotiky je přípustná až od 22:00.
a navíc, nejsem si jistý, ale s ohledem na barvu dabingu, nejsou to náhodou dvě samičky?
- Čtvrtek 7. června 2007 v 7:15® bubu
-
Axamith> Honzo,je třeba se domluvit s Ivošem a nic Vám kluci zlatí nebrání. Když teda opomenu ten nedostatek času
- Čtvrtek 7. června 2007 v 5:38® Axamith
-
Bubu : měli by jsme taky konečně domluvit tu výjezdovku k tobě. Sezóna je v plném proudu.
- Čtvrtek 7. června 2007 v 1:33® HaD
-
toulovec> doma je doma a na to není co říct. Tak to prostě je…
- Čtvrtek 7. června 2007 v 1:14® regulus
-
toulovec> není lepčí tahat potoky???
představ si takovejdle scénář: axamith tahá lipany, bubu tahá lipany, já ovšem nechytám nic .....
- Středa 6. června 2007 ve 22:06® sharkcom
-
Hm, tak ten Plesenskej potok ,,byla,, asi moje nejbližší pstruhovka… Je to neskutečný, že možná jeden nezodpovědnej kretén může zabít desítky kilometrů vody…
- Středa 6. června 2007 ve 21:24® Firetiger
-
No, šeptal psát a fotit umí, o tom žádná. Přečetl jsem si to s radostí; ale doma je doma. Naše ryba je pstruh, cichlidy patří indiánům.
- Středa 6. června 2007 ve 21:12® toulovec
-
Firetiger> po přečtení šeptalova článku už ani nevím jestli máš pravdu čéče. Tukovka je tukovka, ale po tom článku mám pocit že je všecko tak nějak jinak.
- Středa 6. června 2007 ve 20:50® Firetiger
-
Ivošku, nedobře se na to koukáš – copak nevíš, že lipan je ryba plevelná, zatímco skutečný gentleman holduje sportovnímu lovu pstruhů? Takže hlavu vzhůru! Hlavně že to má tukovou ploutev. Představ si, jsou takoví zoufalci co v nouzi nejvyšší berou zavděk i rybami nelososovitými – tarponi, bonefishe, no fuj! Zlatej potočák!
- Středa 6. června 2007 ve 20:35® toulovec
-
bubu> jo a prosímtě nejdřív si tam vychovej ty lipany, protože věřím že minule to byla tvoje vina, že jsi je všechny ukecal aby mi to nežralo.
pro neznalé: jedu k bubákovi na návštěvku, že prej žerou lipani. Axamith tahá lipany, bubu tahá lipany, já lovím potočáky. Tož kluci říkaj, pojď tady k tý tůni, tady jich jsou mraky – axamith tahá lipany, bubu tahá lipany, já ovšem potočáky. Tak bubu ukousne muchu a povídá dej tam todle, to mi ti lipani žerou – tož uvážu mouchu, axamith tahá lipany, bubu dál tahá lipany, ovšem já dál tahám potočáky.
- Středa 6. června 2007 ve 20:25® brčal
-
bubu> Hm vše je vniveč mám 16–17 oslavu chtěl jsem na rybách manž. má něco jiného pro mě
- Středa 6. června 2007 v 19:36® bubu
-
brčal> Honzo, mám si tě napsat do notesu?
- Středa 6. června 2007 v 19:35® bubu
-
toulovec> Ivošku,manželku popožeń a dej dopředu echo. Začíná bejt značný zájem a já dobrák neumím říci nikomu (skoro nikomu) ne. Však víš,že každý dobrý chlap je u mně vítán.
- Středa 6. června 2007 v 19:29® bubu
-
zedus> předávkovanej nejsem. Dal jsem zbytek uležet do mrazáku. Tento víkend dělám rozhodčího na závodech,ale následující víkendy už by měly bejt v pohodě. Jestli nepříjde nějaká rychlovka v práci,ale té se vyhýbám. Tak se prosím hlaste postupně,budu si dělat pořadník
- Středa 6. června 2007 v 19:09® flyfox
-
HaD-zatím jsem zaslechl o dvou metrákách uhynulejch pstruhů.Večer v TV asi bude víc info.Celý článek s videoreportáží: www.nova.cz/zpravy/?…
- Středa 6. června 2007 v 18:52® Firetiger
-
Tak jsem zkusil navázat dabl-mušku. Představuje zamilovaný páreček jepic rodu Caenis, u kterých převážil pud rozmnožovací nad pudem sebezáchovy.
Mimochodem, při rousení netem jsem zjistil, že původní nositelkou jména Caenis byla oficiální milenka římského císaře Flavia Vespasiána, přes kterou pral úplatky. Původním povoláním šlo o otrokyni. Není historie úžasná?
- Středa 6. června 2007 v 18:52® HaD
-
flyfox> to je nechutný…máš podrobnosti?
- Středa 6. června 2007 v 17:48® brčal
-
bubu> hm 17 jsem tam tak mě čekej možná už 16
- Středa 6. června 2007 v 17:29® flyfox
-
tak se omlouvám,bylo to na Plesné.
- Středa 6. června 2007 v 17:14® flyfox
-
Už tu dloho nebyl žádnej průser,tak jeden dodávám.Ohře je otrávená louhem z Německa.Pstruzi to nerozdejchali.
- Středa 6. června 2007 v 15:58® Shrek
-
Modrák: tak to mám doma,díky moc,práce na jedničku.O víkendu je provětrám
- Středa 6. června 2007 ve 13:31® zedus
-
bubu> Pěkný ryby. Škoda, že to o víkendu nevyšlo. Musíme to zopakovat.
Byli sme tam jak sem ti říkal a to samo, vody ani né tak moc jako kalná jak kakajo, krom pár potočáků a jednoho lipana mi zdrhnul potoč zhruba něco přes 40, urval sem ho
sem holt nemehlo. Není ti blbě z předávkování gulášem?
- Středa 6. června 2007 ve 12:29® toulovec
-
bubu> čoveče kdy manželka vyrazí to netuším, musím jí popohnat..........
- Středa 6. června 2007 v 10:55® bubu
-
Firetiger>bez tašky a igelitky tě rád uvidím
- Středa 6. června 2007 v 0:45® parmenides
-
modrak: tradicni pozdrav patri take opravdovym muskarum, jako vzdy
- Středa 6. června 2007 v 0:43® parmenides
-
Bubu: pekne fotky, pekne ryby. Spravne jsem mel napsat „na male ricce, kde pry nejsou ryby“ a ne „na potoku, kde jinak nejsou ryby“ … smysl je samozrejme uplne jiny: mea culpa… Toulovec: pravdu dis. Zkousel jsem u Zemana 7 finiseru, take 2 znackove – rotacni a 2 neznackove, taky rotacni. Ani jeden nevyhovuje, nejlepsi je muj 4 roky stary indicky obycejny, nerotacni, ale takovy akuratni, ani kratky, ani dlouhy. Holt, na velikosti zalezi
Nemohu ho nikde sehnat. Budu ho tedy fotograficky dokumentovat pro pripad, ze by mi ho nekdo cizi sproste zcizil
Fire: vitej doma
GM: vitej taky. Mel jsem dojem, ze bez honorare sem uz nenapises
- Úterý 5. června 2007 ve 22:31® Firetiger
-
Kucí moji, myslím že spor finišer vs. průpiska nebude mít jednoznačného vítěze. Dyk to je stejné, jako kdyby se nám všem líbily stejné ženy – takhle si nekonkurujeme a jsme spokojení
Bubu> takovéhle fotky sem nesmíš dávat, sic vzbudíš závist a zajedu Tě navštívit s taškou igelitkou
- Úterý 5. června 2007 ve 21:58® bubu
-
Zedus-řeka je už takřka v normálu. Včera navečer na ráno umotanou bílou můrku potočák 35. Ten je na fotce. jinak ještě asi 8krát 30+. 30-jsem nepočítal
- Úterý 5. června 2007 ve 21:47® bubu
-
toulovec> Ivo,co bude s tou kávou v Mikulovicích. Čas letí a pstr. sezóna je moc krátká
- Úterý 5. června 2007 ve 21:44® bubu
-
honzo,vážně mi ta propiska vyhovuje a přiznám se bez mučení,že s finišerem neumím