Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. června 2007 v 18:44® bubu
-
pěkně nám roste vnouček. Podívejte, jak už pěkně švihá pravačkou. Už abych se poohlížel po proutku
- Neděle 3. června 2007 v 18:30® bubu
-
Včerejší deštivý večer. Počasí na fígu, ale rybky bly při chuti. Ráno už nešlo chytat,bo byl téměř 1.SPA a voda jako káva (přikalená,nikoli teplá)
- Sobota 2. června 2007 ve 22:52® Firetiger
-
Rarach> no vidíš, já zrovna po návratu z teplých krajin doháním souvislostě. Tož si to pěkně užij
Modrak> na malé zmrdíky Caenisky zkouším toto; háček je to 21, vlasec dávám desítku. Až mi to jednou vezme pořádná ryba tak vypukne adrenalin
- Sobota 2. června 2007 ve 22:02® rarach
-
Za chvíli si odlétám válet šunky do teplíčka, tak Vám přeji méně sporů a více ryb.
- Sobota 2. června 2007 ve 12:14® Kublaj
-
Teď zas amatérská tvorba
- Sobota 2. června 2007 v 7:37® Tomucha
-
:-/ hoši mizím na ryby tak pěknej víkend
- Sobota 2. června 2007 v 7:32® Tomucha
-
- Pátek 1. června 2007 ve 22:44® fikus
-
medvěd> Petře ty se nezdáš ......
www.novinky.cz
- Pátek 1. června 2007 v 15:30® parmenides
-
stopar: a dekuji za nabidku tech pirek, jak jsem psal. Skoda, ze jsem si to precetl az nyni. Priste ne pres osobku. Jakmile to neblika, tak to nevidim. Mozna jsme si mohli usetrit ten (ne)povedeny vystup
- Pátek 1. června 2007 v 15:10® parmenides
-
vsem hezky vikend, bez rozdilu !!!
- Pátek 1. června 2007 ve 14:01® rarach
-
Uspěšný víkend Vlado. To samé přeji všem ostatním charakterně neposkvrněným.
- Pátek 1. června 2007 ve 14:01® drozďák
-
Parmič: na empatickou snahu ti zvysoka kašlu, ty víš sám nejlíp, co jí předcházelo…
A geneze našeho případu na tvoje empatické snahy vrhá naprosto jiné světlo. Takové světlo dokáže dokonale rozklíčovat kombinace kláves Ctrl C a Ctrl V…Osobní invektivy a urážky, navíc opakované a vzápětí doprovázené snahou o navázání kontaktu, hmm takový oběd si nechám líbit Doufám, že mě do budoucna ušetříš… A já jdu radši na kuře. Howgh
- Pátek 1. června 2007 ve 13:52® parmenides
-
drozdak: to nebyla zadost o radu, ale empaticka snaha o navazani kontaktu. Navazet si se zacal ty jako prvni, ani nevim proc, nikdy jsem te nevidel. Nevim, co ti preletlo pred nosem ted, od dopoledne si taky pekne vykladame o literature naucne a krasne. Dokonce jsem si precetl dve osobky. To je pro mne novinka, budu si to priste lepe hlidat
- Pátek 1. června 2007 ve 13:30® drozďák
-
Parmenides: s mackem se spojím, bez obav.
A tobě ani nezbejvá nic jinýho než nereagovat, jinak tě tady rozstřílím na kusy … - Pátek 1. června 2007 ve 13:27® parmenides
-
chlapci pekny vikend. Jdu se mrknout na majovky.
- Pátek 1. června 2007 ve 13:19® HaD
-
parmenides> a nezvedáš telefon těm, kterým bys ho zvednout měl
- Pátek 1. června 2007 ve 13:18® parmenides
-
jo hosi pozor na mne. Nic nechci, co chci si koupim, osobky nectu a na blbecky co porad vyvolavaj hadky uz nereaguji
- Pátek 1. června 2007 ve 12:50® stopař
-
drozďák – Hmm tak to si dám na něho pozor .
Díky za důležitou informaci .
- Pátek 1. června 2007 ve 12:48® drozďák
-
Stopař: jen si zvykej. Pármič tě klidně veřejně označí za šmejda a blbečka a pak ti napíše osobku se žádostí o radu… Vzácný charakter
- Pátek 1. června 2007 ve 12:13® stopař
-
Hmm , ani do emailů ! A jenom prudí !
- Pátek 1. června 2007 ve 12:12® brčal
-
stopař> nekouká
- Pátek 1. června 2007 ve 12:07® stopař
-
parmenides – To snad není možný ! Koukáš se ty vůbec někdy do osobky ?:-/
- Pátek 1. června 2007 v 11:36® parmenides
-
Brčal: beletrii temer nectu, krome tedy Setona a Londona. Zbytek povazuji za balast
- Pátek 1. června 2007 v 11:34® brčal
-
parmenides> no tak jo Já spíše todle
- Pátek 1. června 2007 v 11:26® parmenides
-
prdlajz, tohle je klasika
- Pátek 1. června 2007 v 10:56® modrak
-
Moolis> Děkuji za vyčerpávající odpověď.
- Pátek 1. června 2007 v 10:29® Moolis
-
Asi Caenis horaria, je to nejběžnější ze stojákovejch druhů. Caenidi jsou Tricorythidům fylogeneticky hodně příbuzný, morfologicky i ekologicky často podobný. Ale rozlezli se po celý planetě, zatímco tricorythidi jaksi do Evropy nedorazili. Jinak vzor Anglers Curse, anebo jít od vody a vrátit se, až ta blbost přestane.
- Pátek 1. června 2007 v 10:26® modrak
-
Alivio: Omlouvám se za kvalitu fotky, je to přes mobil.
- Pátek 1. června 2007 v 10:11® modrak
-
Tak, dnes ráno jsem na pískovně totálně vyhořel. Sběr bílé ryby jak kráva, ale bohužel pouze masivně se líhnoucích tmavých jepiček asi tak 4–6mm s extrémně dlouhýma štětama. Vypadalo to jako Tricorythodes (trico dun), ale co to mohlo být netuším. Poradí nějaký místní muchoznalec?
- Pátek 1. června 2007 v 9:38® brčal
-
parmenides>tak tomu Já říkám klasika