Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:52® pupak
-
modrak> to asi ne, bo moudrym asi nejsem . . .
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:51® modrak
-
pupak> Můžeme používat i oslovení moudrý starče?
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:49® pupak
-
. . . toz vsem dekuji za projevenou ucast a muzete me oslovovat velecteny kmete
))
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:45® Shrek
-
Modrak : osobka
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:25® modrak
-
parmenides> Jako vždy,rádo se stalo.
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:23® parmenides
-
modrak: dekuji pane kolego za, jako vždy, vyčerpavajici doplneni. Nejedna se ale v mem pripade o mylku, ale o zodpovezeni dotazu, co by se pripadne dalo vazat, kdyby nekomu ta pirka byla darovana. Fotografie horni mouchy je z webu danica, vazal to tusim american a je jiste spravny postreh, ze je to Blue Jay – presne takove, jako si pred nedavnem zakoupil Fire a ja bohuzel ne
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:14® modrak
-
Pupak: Tož pupaku, hodně zdraví, štěstí a ať ryby žerou. To ostatní ti přát nebudu, to si můžeš zakoupit dle aktuálních potřeb.
- Čtvrtek 31. května 2007 v 9:10® modrak
-
parmenides> Domníván se, že se mýlíš. Oni se na vázání používají jak Sojka obecná – Garrulus glandarius – Jay, tak i sojka chocholatá – Cyanocitta cristata – Blue Jay. A právě na tebou uváděných vzorech jde, dle mého, o sojku chocholatou. Pro porovnání přidávám obrázky. Stopař> Jinak oba sojčí skalpy májí poměrně široké využití v oblasti klasických mokrých a soft hackle much, případně i u nymf a palmerů. Já osobně tento skalp nevlastním a jako náhradu používám například jemnou perličku dobarvovanou světle modrým fixem. Kdyby nějaké to krční, sedlové,případně hrudní peří zbylo, měl bych zájem. Mohu za něj výměnou nabídnout třeba nějaké, na zakázku ukroucené, ujímané návazce nebo nymfové amortizéry.
- Čtvrtek 31. května 2007 v 8:01® parmenides
-
stopar: tak budou nejaka pirka, nebo ne?
- Čtvrtek 31. května 2007 v 8:00® parmenides
-
Pupak: cece, kdyz jsi byl u mne tak jsi vypadal ze ti je aspon o 5 mene
Take gratuluji, hodne zdravi, stesti a ryb ti preje kamarad Vladimir s rodinou Toulovec: take drzim palce, at neco uz konecne chytis
- Čtvrtek 31. května 2007 v 7:56® Padis
-
toulovec>tak si to užij a fišle ať koušou
- Čtvrtek 31. května 2007 v 7:31® rarach
-
parmenides: Standartní odpověď ve zdravotnictví je :Za peníze cokoliv i zázrak.
- Čtvrtek 31. května 2007 v 7:18® toulovec
-
jelikož odjíždím na fiše, dovolím si touto cestou svému příteli Pupákovi popřát vše nej k jeho dnešnímu jubileu. Tož Jirko živijoooo!!!!!!!
- Čtvrtek 31. května 2007 v 0:57® HaD
-
parmenides> koukám slušná náladička
- Čtvrtek 31. května 2007 v 0:32® stopař
-
Shadowhunter – Ne teď už je moje !!!!
- Středa 30. května 2007 ve 23:11® Shadowhunter
-
Ta sojka je Krakonose…
- Středa 30. května 2007 ve 23:07® parmenides
-
ALL: tak jsem dostal sms-ku od pisarskeho bratra. Pry si sluzebne vali kulky na Mallorce. Holt si to nekdo umi zaridit
Ale nemame ho rusit, pac prave soulozi
… ten Doctor je do nizke vody
- Středa 30. května 2007 ve 22:58® parmenides
-
stopar: ja to potrebuji na Invictu – mokrou mouchu, ktera ma modre nozicky z modre sojci letky a ktera napodobuje chrostika. Jeste se to da pouzit na lososi mouchy a sea trout mouchy. Treba takovy Doctor ma take modre nozicky. Mam modreho kohouta, asi by to slo tim nahradit, ale dle receptu to ma byt sojka a ja ctim tradicni postupy vazani a tradicni ingrediencie. Pred par tydny jsme si s Firetigerem objednali nejake peri z ciziny a ja na sojku uplne zapomel. Muj pisarsky bratr nastesti ne, ale ted mi nebere par dnu telefon, asi je to trest za me hrichy, nebo je zaneprazdnen pracovne, ci osobne. Pripravuje se totiz, na dulezitou zivotni udalost. Staci mi par pirek na x much, Tomuchovi asi take. Takze zbude neco i pro Tebe
Horni vzor Invicta, spodni je Doctor na skotsky zpusob
- Středa 30. května 2007 ve 22:48® parmenides
-
rarach: kamarade, bohuzel: standardni odpoved
- Středa 30. května 2007 ve 22:45® jarryn21
-
stopař> Zdar.Jestli ta chcíplina má ptačí chřipku,taxi maxi.můžeš uvázat provaz.
))))
- Středa 30. května 2007 ve 22:39® rarach
-
parmenides:m Opravdu důležitý mail!
- Středa 30. května 2007 ve 22:26® stopař
-
Jo ? A na co je potřebujete ? Chci to vědět neb jsem se rozhodl se naučit vázat muchy sám . Doma se nudím a ruce se mi už tolik neklepou .
- Středa 30. května 2007 ve 21:15® parmenides
-
stopar: ja bych mel o ta modra letkova pirka take zajem. Mohl bych take rict, ze je chci, ale pokud je nepotrebujes, tak by Te rad o ne pozadal
- Středa 30. května 2007 ve 20:16® Tomucha
-
stopař – chtěl bych ty modrý pírka jestli je na nic netřebuješ
- Středa 30. května 2007 ve 20:16® fikus
-
bubu> ještě pár let a bažanta bude opravdu potřeba.....
- Středa 30. května 2007 v 19:53® bubu
-
stopař> mám pocit,že ze sojky asi nic nepoužiješ. Možná někdo zkušenější mně opraví. Ale až uvidíš třeba volavku,koroptev,nebo snad bažanta, tak to bych věděl co s tím
- Středa 30. května 2007 v 19:08® stopař
-
Nazdar pánové při dnešní cestě do Ústí n/L jsem u České Kamenice uviděl na zemi u krajnice tohohle ptáčka, tak jsem ho sebral do kufru . Dá se z toho něco použít na vázání ?
- Úterý 29. května 2007 v 16:53® HaD
-
pupak> zřejmě pojedu do Prahy, tak bych Ti vzal ten pjoutek, ok?
- Úterý 29. května 2007 ve 14:24® pupak
-
HaD> ano
- Úterý 29. května 2007 v 10:48® HaD
-
pupák: jsi zítra u sebe?