Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 25. května 2007 v 9:33® parmenides

mi to nejak uteklo a ja rekl, jenom za honorar, hosi hezky vikend, sumcarum zvlast :-)) a ted uz opravdu jenom za honorar :-D

Pátek 25. května 2007 v 9:31® parmenides

HaD: pac jsem VIP celebrita :-)) )

Pátek 25. května 2007 v 9:28® HaD
HaD

parmenides> proč nezvedáš telefon Ty „komoro“ :-)

Pátek 25. května 2007 v 9:24® parmenides

koukam, ze jak jsem nabehl na honorare, tak to tady pekne zdechlo. Skoda – tak fajn, komorni web to byl :-D

Čtvrtek 24. května 2007 v 9:26® parmenides

Buko: porad jezdim kolem, cinknu, az bude trochu vic casu, jsem ted v jednom kole.

Tvrdek zacina byt pojmem, koukam. Mne to zacim staci :-))

Čtvrtek 24. května 2007 v 0:13® fikus
fikus

Buko> u tebe nezvyklá noční hodina, vstáváš nebo jdeš teprve spát :-)

Čtvrtek 24. května 2007 v 0:01® Buko

parmenides> K těm uchycením svěráků, jak pojedeš kolem stav se. Díval jsi se mi pod ruce několikrát. Na provedení svěrky či uchycení pákového svěráku jsi se nepodíval nikdy.Jo a nepoužívám Tvrdka. Abych co půl roku měnil vymačkané čelisti, na to nemám ani chuť,čas ani náladu.

Středa 23. května 2007 ve 12:04® Tomucha
Tomucha

Parmenides – ty wole já mám poct že mi to zkouškový asi neskončí nikdy. Ještě v pátek právo a příští týden management. Potom asi opravky :-)) )) Nic hoši jdu si nachystat taháčky … 9-)

Středa 23. května 2007 v 11:29® Milos_Dia
Milos_Dia

parmenides: Vlado, vyšroubuj si z Tvrdka tu stojinu a pošli mi jí poštou do práce. Pákovýho tvrdka řešit fakt nehodláme, nemám chuť se s někým dohadovat o autorská práva..

Středa 23. května 2007 v 10:53® parmenides

jiris: to jsem nebyl ja, ja jsem na ceste do Olomouce a koukam, ze tos taky ted nenapsal ty, protoze jses na rybach :-)) ) ADMIN: vymazte oba posledni prispevky, prosim, MD kafe nepije, at si to nikdo nijak nevyklada.

Budu sem prispivat od nyni jen za honorář :-))

Středa 23. května 2007 v 10:49® jiris
jiris

parmenides – neprehanej to hned po ranu s takovou porci vtipne kaše:-))

Středa 23. května 2007 v 10:40® parmenides

na sever se jeste nedostala zprava o miru. Ptal jsem se totiz jineho. Ale dekuji presto za odpoved. Vypada to nyni, ze na stara kolena budu jeste vazat s podstavcem :-)) No, nepredbihejme :-)) )

Alda: tak se pristej neptej jako UFO. Myslim, ze by bylo nejucinnejsi, kdyby se na rotacniho Tvrdka podival nekdo zkuseny, ja kladivem do nej busit nebudu :-)) Take by to chtelo nove rameno na normalniho Tvrdka. Jeho miry zajistit asi nebude problem, ten ma kazdy. Ja jsem, pokud si vzpominas, rikal, ze kdyz uz to prodavate, meli by jste k tomu prodavat i dva typy ramen na jednoho i druhyho Tvrdka, treba by i poptavka byla. Kdyz uz je tedy ten Tvrdek tak vytvrdenej, ze to u nej nejde koupit naprimo :-)) ) Kdyby byla potreba, muzu sverak nechat na par dnu u MD – psal totiz „posli, nebo privez“, coz jsem si vysvetlil jako evidentni pozvani na kafe :-)) )

Středa 23. května 2007 v 8:31® AldaK

Parmenides:vyrobu zkraceneho ramene jsem ti uz nabizel davno,potreboval jsem ovsem k tomu nejake detaily,neozval jsi se,tak proc se na to ptas znovu???

Středa 23. května 2007 v 7:49® Milos_Dia
Milos_Dia

Regulus: to první, je to tak schválně kvůli možnosti to rozebrat a vyměnit zátěž

Středa 23. května 2007 v 0:07® regulus
regulus

Milos_Dia> z obrázku to vypadá jako, že je z vrchu přišroubovanej tenkej plech s perforací nebo je to vyfrézovaný???? To už by vypadalo logičtěj.

Úterý 22. května 2007 ve 22:41® parmenides

jiris: neser, vsechny jsem vykoupil a vsechny jsou v oprave :-)) ) dnes se taky prodavaj jenom same smejdy z dalneho vychodu :-D

Úterý 22. května 2007 ve 22:33® jiris
jiris

A nebo zavolej Jindrovi ať Ti to přiveze a bude chytat taky :-93;

Úterý 22. května 2007 ve 22:33® jiris
jiris

parmenides – tak kup novou ne?

Úterý 22. května 2007 ve 22:31® parmenides

jiris: udelal a rad, ale masina je zrovna v oprave :-((

Úterý 22. května 2007 ve 22:29® jiris
jiris

parmenides – co soukromej let vrtulnikem, to bys pro mne neudelal? :-(

Úterý 22. května 2007 ve 22:13® parmenides

jiris: vtipalku :-D chytat by bylo s cim, akorat by to bylo nelegalni – nemam papiry :-((

Úterý 22. května 2007 ve 22:06® jiris
jiris

parmenides – takze S. nebude? Tak si rano kup novy ne?:-D

Úterý 22. května 2007 ve 22:04® parmenides

jiris: pridal bych se, byla by prdel s majkovkama, mohli bychom delat kolaze… jedu rano do Olomouce, ale vse jsem si nechal na chate, tak mas stesti :-))

Úterý 22. května 2007 ve 21:52® jiris
jiris

Takze asi nikdo, budu to muset vybit sam 9-)

Úterý 22. května 2007 ve 21:46® parmenides

Tomucha: koukam, ze jsi jeste nezkusil Sage, jinak by jsi mluvil :-)) ) Kdy ti konci zkouskovy?

Úterý 22. května 2007 ve 21:04® jiris
jiris

Nejdete nekdo zitra zamusit, JM? :-)

Úterý 22. května 2007 ve 20:19® Tomucha
Tomucha

Milos_Dia – ten Parson se mi fakt líbil. Uvažuji ze střelím loomika protože od té doby co jsem Parsona zkusil nemám klidné spaní :-)

Úterý 22. května 2007 v 18:24® parmenides

jsem si to myslel

Úterý 22. května 2007 v 18:14® ZN
ZN

MD: je to docela možné.

Úterý 22. května 2007 v 18:03® Milos_Dia
Milos_Dia

ZN: wole, stejně si jednou pořídíš i se svěrákem !