Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. května 2007 ve 23:03® stopař
-
To já taky .
- Pátek 4. května 2007 ve 23:00® Sander
-
stopař > mám ten samý problém. Nejvíce to mají nasvědomí ročkové lipana a malí tloušti, popř proudníci. Ale jak má proudník nad 15cm, většinou zásek sedí. Jinak lipani okolo 30 si také rádi ochutnají a v průběhu zdolávání dost padají. Více se mi to stává při mokré mouše, ale suchá má také své „mouchy“
Zoušel jsem rudořitku na 20 háčku a zásek seděl jen u jedné ryby z deseti. Tam to bude způsobeno asi malým hákem z úzkým ramínkem. Totéž jsem si vyzkoušel, když byla suchá moucha zase moc velká…
Ale jsem zvědav, jestli na to někdo dokáže dobře odpovědět.
- Pátek 4. května 2007 ve 22:59® stopař
-
Zauwi – Tam tloušti nejsou jenom PO PD a Lipani.
- Pátek 4. května 2007 ve 22:52® Zauwi
-
to stopař:mno jestli jí máš navázanou tak jak má bejt tak teda nevim,když u toho je velkej tloušť tak s tim vždycky trochu pocukám abych ho vydráždil protože když má čas tak si to pořádně prohlídne než to slupne…
- Pátek 4. května 2007 ve 22:46® stopař
-
Tý vago tady nikdo není !
- Pátek 4. května 2007 ve 22:37® stopař
-
Zdravím pánové . Dlouho jsem se rozmíšlel jestli se vás vůbec zeptám ale moje zvědavost mi nedala a ptám se. Co jsem dělal špatně ? Při středeční vycházce vodou mi rybky vždycky mouchu dá se říct jenom ochutnali a nachali bejt , skoušel jsem různé nejvíce ochutnávali rudořiťku se stříbrnou hlavičkou a pak jsem taky skoušel trochu zasušit a to samé jenom stáhli pod hladinu a nechali bejt. Co jsem dělal špatně ?
- Pátek 4. května 2007 v 18:05® jiris
-
parmenides – to kdybych vedel
- Pátek 4. května 2007 v 17:54® parmenides
-
upsajda, preklep jak vysity: tipuji
- Pátek 4. května 2007 v 16:26® parmenides
-
Jiris: vzhledem k barvam mladyho typuji, ze matka byla cerveno – zluta
- Pátek 4. května 2007 v 15:16® jiris
-
Otec a syn
- Pátek 4. května 2007 v 11:09® parmenides
-
LSD: tak ty jsi typicky priklad tzv. spolecne mnoziny, co nas ucili ve skole, ty patris mezi minimalisty a maximalisty soucasne
) Mam se porad co ucit !!!
- Pátek 4. května 2007 v 10:51® LSD
-
parmenides: na druhou stranu jsem ale také lapil potoka 44 na suchou jepičku na 20.
- Pátek 4. května 2007 v 10:42® parmenides
-
drozdak: nejsi jediny, kdo rika, ze nejvetsi pstruh zivota byl na drobnou olivovou jepicku. To jste skupina č. 1. Pak je druha, ktera chyta zivotni ryby na maximouchy – treba LSD na Stimulatora. Vypada to, ze poradny pstruh je fajnšmekr, bud veme velmi malou, nebo velmi velkou mouchu
) Proc ja blb vazu vse ve velikostech mezi tim ???
(
- Pátek 4. května 2007 v 10:36® drozďák
-
Modrák: jo, svýho největšího potoka mám na bezejmennou vlastní výrobu na osmnáctce háčku… Tak a teď babo raď !
- Pátek 4. května 2007 v 10:26® modrak
-
parmenides> To je házedlo, jak je patrné z typického způsobu uchopení na prvním obrázku.
- Pátek 4. května 2007 v 10:11® parmenides
-
Modrak: kde ma to letadlo vrtuli ???
- Pátek 4. května 2007 v 10:08® fikus
-
modrak> máš pravdu, letos jsem odchytal skoro všechny pstruhy na jedinou mouchu. Velikost háčku 8 s prodlouženým ramínkem. Stejného vzoru jsem uvázal už více než dvacet kousků a každou vycházku mi je pstruzi rozkousají napadrť. Letos mám jen dvě vycházky, kdy jsem odchytal pstruhy pod 30cm. Jinak jsem se dostal vždy přes třicet.
- Pátek 4. května 2007 v 9:55® modrak
-
Už vím proč na našich revírech lovíme většinou jen malé ryby. Protože používáme příliš malé mouchy!
- Pátek 4. května 2007 v 9:38® parmenides
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 4. května 2007 v 9:35® parmenides
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 3. května 2007 v 15:41® Dědek
-
parmenides> čteš blbý noviny :-/
- Čtvrtek 3. května 2007 v 15:32® parmenides
-
Dedek: koukam, chvili nesleduji odborny tisk a hned jsem mimo misu
- Čtvrtek 3. května 2007 v 15:32® Dědek
-
parmenides> jo a ještě – na plovoucí se…ou taky
- Čtvrtek 3. května 2007 v 15:31® Dědek
-
parmenides>australská slepice. pokud jí udělám z páva, tak mi na ní se..ou. A nezatižená
- Čtvrtek 3. května 2007 v 15:30® Dědek
-
pupak> naser si
- Čtvrtek 3. května 2007 v 15:10® parmenides
-
Rarach: ted ctu takove rybarske plky, jak znalci rikaji. Napsal to nejaky John Roberts, jmenuje se to „To rise a trout“ a kniha je v podstate o tom, ze kdyz se mistrovky prezentuje spravne sucha moucha, zadny pstruh ji neodola
)) Tak jsem v nedeli navazal suchy Pheasant tail dle puvodni receptury.
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 14:57® parmenides
-
Modrak: presne tak delam rozence
) To co Dedek dela v heavy verzi, my puristi mame „plovouci“ Dedek: je to pstros?
))
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 14:44® modrak
-
rarach: Náhodou, stačí tam dát místo korálku kuličku pěny přetřené zlatou barvou a musí uspokojit i ty nejnáročnější puristy. pupak: Důsledným dopíjením piv za úsporu ječmene. A obejdeš se i bez kartáče.
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 14:11® pupak
-
. . . asi tak na prumer hrdla flasky vod piva . . . nemam kartac na flasky a tohle by se zeslo . . .
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 14:09® pupak
-
Dědku muzes mi ji udelat o neco vetsi ????? Byl bys od te dobroty???