Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. dubna 2007 v 19:48® EDDY

brčal> mno asi jak kde,…ale je pravda že jsem letos ještě na ně nechytal…:) takže nemohu posoudit:)

Úterý 24. dubna 2007 v 19:33® Tomik
Tomik

Moolis> Cože co? Já nikde nebyl…:-) :-) :-)) :-D

Úterý 24. dubna 2007 v 18:59® Moolis

modrák: omyl, ten hrouzek není zamřelej,ale lehce klepnutý (tj.nemrtvý). Vyznačuje se pak takovými speciálními pohyby. ZN: Nevím, jestli jsi byl ve škodováckym muzeu, ale měl jsem tam minulý týden takovou srandovní příhodu.Stál jsem tam u toho auta s bandou tomíků, na obrazovce nad ním tam jdou ukázky z filmu ajsou tam taky takový srandovní pajduláci. Následující dialog s tomíkem: Funny, to ale není reklama,ne? Ne, to je sci-fi film z 80desátých. Hm Ten herec je oskarový režisér Menzel. Hmmm Ta blondýna,co řídí to auto, je manželka našeho bývalého prezidenta. Hmmmm Tomík odešel, asi si o praštěnejch Čechách myslel svoje.

Úterý 24. dubna 2007 v 18:20® Shrek
Shrek

brčal> já si na něj v neděli zachytal krásně,byť jen malé rybky,největší byl siven a lipan cca kolem 25 cm.

Úterý 24. dubna 2007 v 18:10® brčal
brčal

EDDY>lítat mohou a ryby je nechcou :-D

Úterý 24. dubna 2007 v 18:04® EDDY

brčal> mno asi máš pravdu …ale prostě chrostíci už lítaj jak na řekách tak i na rybnících..... a mylím že o to šlo.....:) hh :-D

Úterý 24. dubna 2007 v 17:53® brčal
brčal

EDDY>je v tom rozdíl a velký i v častech řek.Pak polohou att.......

Moolis> toho motýla mi musíš popsat at ho návážu:-D

Úterý 24. dubna 2007 v 16:58® ZN
ZN

GM: když mu se to auto tak líbilo.

Úterý 24. dubna 2007 v 16:11® modrak
modrak

No to je paráda, děkuji za vaše přínosné odpovědi na dané téma. Jak vidno, je lépe z povzdálí sledovat dění a raději se na nic neptat. Pupak: Co by jsi mi lepšího poradil na pískovně, kde je na „mělčinách“ běžně hloubka kolem čtyř metrů? Olověnou hlavu nebo rovnou 20g fídrovej košík s červama?:-(( Vatrokocůr: Místo zamřelého hrouzka přes léto běžně používám svou fusekli, čerstvě vyjmutou z plastové boty pocházející z východu. Smrdí to podobně a je vždy po ruce. Jestli máš zájem mohu ti v neprodyšném obalu zaslat vzorek.:-D

Úterý 24. dubna 2007 v 15:16® pupak

Firetiger> abych te uchranil ZERRRA tak ti zavolam az prijde ta spravna chvile treba na 100 rybek za odpoledne

Úterý 24. dubna 2007 v 15:15® Medvěd
Medvěd

A z Nosferatu a basta muddlerka.

Úterý 24. dubna 2007 v 15:14® pupak

Moolis> vzdyt vis, ze jsen roztrzity 120 kilovy starik . . . dobra reknu to panu Alzhaimerovi at si to ten blb konecne zapamatuje a nekurvi to furt dokola

Úterý 24. dubna 2007 v 15:11® Firetiger
Firetiger

Ale pupáku, já si nedělám ze starce prdel – to jen má přirozená úcta k autoritám ;-) Rákosku Ti ukážu rád, je to má velká pýcha. Můžeme se domluvit někdy na Kocábu a garantuju, že tak stylové zero jako vyšvihnu já si v životě neviděl :-D

Úterý 24. dubna 2007 v 15:09® Moolis

Jiříku, tak ještě jednou. vím, že máš dneska svátek a myslíš už na něco jiného. Ale je to hrouzek Nosferatu a ne hrouzek z Nosferatu. Nebo na tebe v noci na Kocábu přijde opravdickej Max Schreck.:-O Kolikrát to sakra potřebuješ slyšet. Nekaž jméno téhle královské disciplíny.

Úterý 24. dubna 2007 ve 14:59® pupak

Firetiger – dtto. stejne jak moolis, jen si delejte prdel ze starce, kdy mi ukazes sve bamboo, koukam ze si poridil i stylovou lajnu, prijed ja ti tam falknu hrouzka z nosferatu a hupky na boutik a slapat a slapat trolling s bamboo je tak vzrusujici:-)) )

Úterý 24. dubna 2007 ve 14:54® EDDY

brčal> Mno i když jsem mladý a nezkušený tak myslím že chováni hmyzu na řece a na rybníku je podobné… sice vím že záleží na teplotě vody ale z pozorování mě to tak nějak vychází podobně:D ale jak říkam jsem mladý a nezkušený…

Úterý 24. dubna 2007 ve 14:52® Firetiger
Firetiger

Pupáku, kdo jsem já, abych si dovoloval znevažovat Tvůj majestát? Fujky fuj, by mi stud nedovolil! Právě naopak, každé slůvko z Tvých úst uctívám jako pravdu zjevenou.

Úterý 24. dubna 2007 ve 14:28® pupak

Moolis – ty dve ER znamenaji nemrtvy v mem podani . . . a vubec az ti bude 50 tak se ti bude taky klepat ruka, nebo ti zmenkne mozek a budes rad ze se neposiras a nejake ER navic te nerozhodi:-)) )

Úterý 24. dubna 2007 ve 14:11® Moolis

Pupák: Máš to pomotaný. Píše se hrouzek Nosferatu (nemrtvý). To není auto z Ferratu.

Úterý 24. dubna 2007 ve 14:02® Shrek
Shrek

modrak> nevim jestli si to můžeš troufnout (já si myslím že ano),já to dělám zcela běžně.Na konec jiga,na přívěs bobše a hotovo.

Úterý 24. dubna 2007 ve 14:02® pupak

Firetiger – nesahej mi na mou oblibenou techniku na MP zvanou HROUZEK Z NOSFERRATU

Úterý 24. dubna 2007 ve 13:59® Firetiger
Firetiger

Modráku, když si budeš ABSOLUTNĚ jistej, že se nedívá žádnej pure muškař, tak si na koncovou mouchu nabodni mrtvýho hrouzka. Nejlépe lehce zamřelého – na stojaté / pomalu tekoucí vodě se pachová stopa hodí. Lepší jak deset jigů :-D

Úterý 24. dubna 2007 ve 13:52® pupak

modrak> chces na koncovou chytat nebo jen to potrebujes dostat rychle ke dnu

Úterý 24. dubna 2007 ve 13:38® modrak
modrak

Provokativní otázka do pléna z jiného soudku. Myslíte si, že si mohu troufnout přivázat na mušák jako koncovou mouchu 16tku jiga? Podotýkám v tuto dobu na MPčku. Cílovou rybou je okoun.

Úterý 24. dubna 2007 ve 13:27® Buko

modrak> Ne, napsal jsem že to byl klučina od Otavy.Asi 19 let:-'

Úterý 24. dubna 2007 ve 12:55® muskar

mildas> sorry že zasahuju do slova pure..ale nemůžu přejít to, že se to rýmuje s těmi The Cure..moc báječná věc…zrovna to tu u vázání chlupatých potvor poslouchám…kon­certík z roku 89…Why can´t i be you? smíchanou s The lovecats…bomba…taky jsi jejich fanda?

Úterý 24. dubna 2007 ve 12:44® modrak
modrak

Buko> A což takhle jistý sagefil z Plzně?

Úterý 24. dubna 2007 v 11:36® Buko

Kluci:Dostal jsem se k netu až nyní. Asi vás zklamu, Parmič ani Pike to nebyl, byl to jeden rádoby Pure muškař od Otavy.Abych předešel případným dotazům ,MD to nebyl taky.To už je pán střední generace a ne učenec. Ten by si napsat takovou cypovinu nedovolil.

Úterý 24. dubna 2007 v 9:58® parmenides

Fire: TV sleduji velmi malo, takze v tomto ohledu nebudu vubec rozhledeny, to fakt neznam. Belmonduv humor byl na mne vzdy moc pruhledny a primocary. Pripomina mi to Ludka Sobotu, francouzky vypulirovaneho. Nikdy jsem se mu moc nezasmal. Asi jsem nejaky divny.

Úterý 24. dubna 2007 v 9:50® modrak
modrak

Je to fakt. Včera večer se mi na okno ve vazárně mlátil první letošní chroust obecný.