Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 20. dubna 2007 v 10:01® Pike007

Cyprinus: Taky to tak vypada

Pátek 20. dubna 2007 v 9:07® CYPRINUS

kapráry na pstruhoch..:-P :-P :-P

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11917.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img11918.jpg
Pátek 20. dubna 2007 v 6:47® Tomucha
Tomucha

parmenides – tak alepson něco, bud rá že jsi nevylovil na jiga ty klíče. To by bylo hrozný to zase přemontovávat všechno naz5 :-) Toulík by taky dostal infakt když by to byl potočák..to asi většina :-) Nic jdu za chvilku na duháky tak čus a zdar jak swina pivo

Pátek 20. dubna 2007 ve 2:07® parmenides

HaD: co to je tady v tom redakcnim systemu zase za bordel? : se mi zobrazuji me stejne tri prispevky. To nejak promazte, at to tady neni Permedisovna :-)) ) To ja nebyl, rikam, staci napsat inteligentovi jednou a pochopi, nemusime tri krat, hosi prominte :-))

Pátek 20. dubna 2007 v 1:55® parmenides

HaD: blesoun vlevo je dobry!!! urcite lepsi nez na hak nabodnutej cervik – to melo takovy divny brutalni krestansky podton. Ted je to konecne buddhisticky mírumilovné :-)) Brcal: chytas pekne ryby. Posilal jsem mail. Posli podklady. Firetiger mi to furt nevratil. Neseru na Tebe ani nahodou. Treba Ti to ale poslal naprimo. Tak to jsem pak opet mimo misu a nevim, ktera bije… :-)) Buko: doufam, ze historicke fotky prisli. Od te doby mam dalsi prirustky. Tu fotku rybare s dymkou ze Spey z 1930 jsem nakonec sehnal. Tvuj lak na hlavicky je vynikajici. Je radost pracovat s celou soupravou, vcetne podlozky. Nema to chybu. Bude mozne dokoupit i jenom samotny obsah? Toulovec: moc hezka ryba. Tesil jsem se s Tebou. Jeho hodnota byla urcite vetsi kdyz byl na prutu, nez na pekaci, ale takoveho jesm jeste nechytil. Zase jsi lepsi. Zacinas mne pekne srat :-)) Smrt vlackarum !!! Jeste ze to je duhak, pac kdybys chytil potocaka stejne velikosti, bych pri sve nadvaze, dostal jiste infarkt :-)) ) Moolis: Lepru nikde nevidim Firetiger: Dekuji pekne. Preferoval bych nedeli. V sobotu se chystam na velmi maly pritok Berounky. Entomologicky a muskarsky pruzkum. Ale to bude jiste pod Tvou uroven :-)) Pupak: jses v pohode? prijdes mi v posledni dobe nejaky smutny. Dedek: prijdes mi po dlouhe dobe konecne vesely:-)) ) Rarach: byl jsem v CB u Hanaka. Vystavit novou kartu nebude, zda se, zadny problem. Doporucuji udelat naprimo. Tomucha: v tom proudku, co jsem loni utopil klice od chaty, jsem letos na zahajeni chytil 3 lipany a jednoho tricítkového pstruha. Nadhera. Dodelej co nejdrive zkousky a prijed. Pif: ve stredu jsem u Vas v regionu. Co vytahnout Mufa? Pod Boskovice? Muf: co se k nam pridat? Naposledy mne Pif premluvil, abych zajel do jeho mist, ale ja tam na rozdil od nej nenachytal nic moc, toz bych se rad vratil tam, kde tomu sefujes Ty. Pac tam u Vas to je ukazkove Jiris: co se k nam pridat? Takove fotomontaze nezvladne ani Hrouzek :-)) Fikus: doufam, ze jsi mel zahajeni stejne uspesne jako ja Milky: dotahneme letos tu domenu? Rici: gratuluji k maxirybe. To se tam jen tak nepovede. A to mezi mistnimi intenzivne jiz tri roky zjistuji podrobnosti o kazde chycene trosku vetsi rybe – od usti az po prehradu :-)) Slehy: jsem Ti rikal, ze nekousu :-))

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 22:51® fikus
fikus

brčal> v sobotu jsem v práci celý den. Můžu jen v neděli.

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 20:14® brčal
brčal

HaD> :-D

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 20:13® HaD
HaD

fikus> tak si ho užívej, vječně tam nebude :-D

PS: vím, že se píše „věčně“, ale přišlo mi to takhle ftipný :-D

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 20:12® brčal
brčal

fikus>Menší změna Na Bečvě budu v Sobotu a to celou Tak pokud můžeš tak sraz na prostřední?

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 19:56® fikus
fikus

HaD, revoke> teda chlapi, ten blešivec na boku je fakt lahůdka, ten se vám moc povedl. Líbí se mi.

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 19:43® fikus
fikus

Letos poprvé na řece.

• uloveno pár pstruhů, nej potočák 35cm
  • další hezké dvě hoďky v životě

-- pokřtil jsem povolenku v řece, poté na břehu rozložena a kompletně vysušena

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 18:24® Shadowhunter
Shadowhunter

Tak dnesni vychazka k vode se vyplatila…rano byla sice kosa jak z nosa ale rybky zobali pekne breznovky…chyceno: 1 bubak a asi 15 potocnemu a 3 tlousti, ryby sice zadnych kapitalnich rozmeru ale potesila kazda. Takze u vody bylo krasne, nakonec vylezlo i slunicko :-93; .Foto: Nej potocmen 27cm

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11906.jpg
Čtvrtek 19. dubna 2007 v 15:01® Firetiger
Firetiger

Kašlete na profesinálního rybáře, kupte si zážitek „sám v sexhopu“ vyjde to levněji a je u toho školená prodavačka…

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 15:01® Shrek
Shrek

Marcel> a pokud se nepletu tak to samé dělá i v provedení „ka­pr“

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 14:12® Marcel

Dědek> Ještě před nedávnem tam bylo jméno toho profesionálního rybáře, tuším se jmenoval Semeniuk nebo tak nějak :-)

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 11:42® Zauwi
Zauwi

to Alivio: já dřepim ve škole…by asi vypadalo blbě kdybych vytáhnul vázání:)

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 11:28® Shrek
Shrek

Zauwi> volné dny využívej k vázání,nebudeš se nudit.Taky teď dřepim u kompa a vážu jednu suchou za druhou.:-)

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 11:24® Zauwi
Zauwi

to Padis: doufám že tam tejden vydrží protože už mám jen jednu docházku a tu mám naplánovanou jinam:(,to je tedka tak debilní…dřív jsme chodil každej den…:-(

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 10:38® maro

Buko, poslal som Ti mail aj odkaz na Skype …

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 9:52® Padis
Padis

Zauwi>no tak ho musíš poškádlit znovu

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 9:20® Zauwi
Zauwi

to Padis: ee nebude někdo ho chytne a u nás jsou jen jelci:(

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 8:29® Padis
Padis

Zauwi>buď v klidu přijde další.:-) pivo

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 8:27® Zauwi
Zauwi

jsem na prášky,včera si mě duhák potahal jak pejska..měl tak 45 neměl jsen nejmenší šanci,v tak metrovém výskoku nad hladinou mi zamával ploutví a byl v prdeli:(,:-(

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 7:58® Shadowhunter
Shadowhunter

NO nic tak jedu smocit mouchy…doufam ze nezmrznu a ze neco pujde kdyz je takova kosa…

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 6:58® Dědek
Dědek

Tak už jsem viděl hodně, ale tohle!!! Že já vůl se učím všechno tak složitě a dlouho, když stačí jeden den a 4400 Kč!!! A ještě bych dostal metr. www.allegria.cz

Středa 18. dubna 2007 ve 22:02® jindrich

bubu:Taky jsem Vám loni záviděl,že můžete na P-vodě chytat do konce roku.:-) P.S.Škoda,že to už zrušili.:-((

Středa 18. dubna 2007 ve 21:56® bubu
bubu

cormaxx> a potom přemýšlí,proč kurva v jednom státě jeden rybář v JČ može a on na SM nemože.

Středa 18. dubna 2007 ve 21:51® jindrich

cormaxx:Jede na dovču na jižní Moravu nebo do jižních Čech.V JčÚS 3 dny kroužkuje,zbytek napíše datum bez označení.V ne­označenejch dnech si pouze nemůže ponechat rybu lososovitou.Chytat na mouchu popř.vláčet může.pivo

Středa 18. dubna 2007 ve 21:43® bubu
bubu

cormaxx> jede na dovolenou v půli týdne,aby moh lovit šest dní. Tři v jednom a tři ve druhým

Středa 18. dubna 2007 ve 21:25® cormaxx
cormaxx

Sice na P vodu nechodim,takže to jde celkem kolem mě,ale co dělá muškař když jede třeba někam na dovolenou na týden?…to jako chodí tři dny k vodě a chytá a 4 dny kouká jak ta voda teče?:-O a nemluvě o tom když má P vodu u baráku:-D