Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 18. dubna 2007 ve 21:15® Shrek
-
pif: no vidíš,asi se přestěhuju na Moravu.U nás zakroužkuješ vždy když jdeš s mušákem či vláčkou k vodě (P).A zakroužkované vycházky (vláčka nebo mušák) můžeš mít pouze tři dny.Takže Ti nezbývá nic jiného než si jít ráno zamušit a večer zavláčet,páč neni omezen počet revírů na kterých lovíš,pouze dny.Prostě to je na pikaču postavený.
- Středa 18. dubna 2007 ve 21:12® pif
-
alivio:Lov dravých ryb není omezen na určitý počet dnů v týdnu. Před započetím lovu je nutno zapsat nesmazatelným způsobem do záznamu datum a revír. Datum se označí křížovým přeškrtnutím. Lov bez splnění této povinnosti se považuje za lov bez povolenky. Denní úlovek dravých ryb není omezen ani počtem kusů ani jejich hmotností. Jiné než dravé ryby ulovené v takto označených dnech lovu musí být puštěny s náležitou opatrností zpět do vody. toto platí v MRS.takže klidně u nás mužeš lovit dravce pořád..s mušákem,vláčákem či granátem…důležitý je zakřížkovat.
- Středa 18. dubna 2007 v 17:48® raduch
-
Alivio: rád bych, ale v sobotu velká brigáda na sportovce, vodu máme v nájmech a tak se musíme o ni i starat
A v neděli makám za prachy
- Středa 18. dubna 2007 v 17:29® Shadowhunter
-
A nebo kdyz uz dali 3× v tydnu dochazku na pstruhovku tak at to je trebas 100 vychazek za rok…to by bylo taky ok…porad lepsi nez jen 3× k vode s musakem…hlavne v lete kdyz neni co delat tak bych chodil kazdy den ale nemuzu
Aspon smocit mouchy
Jinak loni se mohlo chytat do 31.12 a taky to zrusili…no bylo to jen jeden rok…kdo vi ceho se jeste dockame
- Středa 18. dubna 2007 v 16:39® Shrek
-
raduch> „Tvůj“ revír jsem nemyslel,neboj,ale chystám se tam o víkendu.Přidáš se?
- Středa 18. dubna 2007 v 16:31® raduch
-
Alivio: a nezapomeň, že smíš mít na tom wobleru j e d e n trojhák
- Středa 18. dubna 2007 ve 14:34® Shrek
-
Shadowhunter> ale prdlajs.Budu teď mluvit o P vodách.Vloni jsi šel s mouchou,mohl jsi si tři dny v týdnu ponechat los. rybu a lipana.O.K.Ale s mouchou jsi mohl chodit pořád,pouze jsi neměl zakroužkovanej datum,čímž jsi lovil i ostatní ryby (proudník,ouklej,plotice,tloušť......).Vždyť to tak bylo O.K.Tak proč to zrušili.Vím o revíru,kde jsou dle doslechu štiky přes metr.Pokud tam půjdu s 15–20 ti cm woblerem tyto štiky lovit,proč musím kroužkovat datum?Copak to je cílenej lov losos. ryb?Na svazu je někdo asi těžce padlej na hlavu.Dřepí tam nějaký Semeno,který by to mělo vést,zatím se mi zdá,že nejrozumnější řešení je Rarachem avizované „klubové vodstvo“.
- Středa 18. dubna 2007 ve 14:20® Shadowhunter
-
NO ja NEJSEM PRO aby se chodilo k vode 7× v tydnu…dokazete si to predstavit jak by to vypadalo nebo spis nevypadalo ve vodach? Ja bych to udelal tak ze 3× v tydnu muzes lovit los. rybu s tim ze si pokud nejakou chytnes tak si ji muzes ponechat a zbyvajici dny bych taky umoznil lov na mouchu ale muselo by se misto ulovku zapsat CHaP s tim ze si zadnou rybu odnest od vody nemuzes. Jenze aby tohle to fungovalo tak by museli kolem vody chodit taky porybni aby to hlidali…
- Středa 18. dubna 2007 ve 14:16® Shadowhunter
-
U nas na SM to je tak:Osoba provadejici lov smi na pstruhovych rybarskych revirech lovvit ryyby privalaci nbo na umelou musku nejvyse 3 dny v kalendarnim tydnu. Pred zahajenim lovu privlaci nebo na umelou musu musi osoba provadejici lov datum lovu zkrouzkovat. V pripade lovu ryb na polozenou nebo plavoanou musi byt vsechny ulovene los. ryby vraceny zpet do rybarskeho reviru.
V pripade lovu jinych nez los. ryb je povolenym zpusobem lovu take lov na polozenou nebo lov na plavanou a to pouze na nastruhu rostlineho puvodu.
Takze Zauwi. Pokud chces jit na ryby i 4 den tak muzes ale musis chytat jen na nastrahu rostlineho puvodu zadnou musku…ale pokud si z jineho kraje tak to mate mozna jinak …jiny kraj jiny mrav
takze hledej v RR a urcite najdes
- Středa 18. dubna 2007 ve 14:14® Shrek
-
Zauwi> no nepotěšil,bohužel Pupák za to nemůže,toho bychom ukacali,za to může kdo???SVAZ!A já jsem pro limity.Pokud je máme my,ať je tedy mají všichni.Na MP na kapry třikrát do týdne.A nedávám svazu ani rok života.
- Středa 18. dubna 2007 ve 13:27® brčal
-
parmenides>Todle na zahájení.Jinak chutnala Olivová jepka.V poland aspon u mě Brčko.
- Středa 18. dubna 2007 v 11:16® Zauwi
-
to pupak:diky, ale moc jsi mě nepotěšil
- Středa 18. dubna 2007 v 11:11® pupak
-
Zauwi – 3× krouzek a dost ostatni je zruseno
- Středa 18. dubna 2007 v 10:57® regulus
-
Dědek>
- Středa 18. dubna 2007 v 10:56® Zauwi
-
hoj,chtěl jsem se zeptat jestli se ještě při zápisu docházky okroužkuje a křížkuje apod…v řádu jsme to nenašel,ale nevim jestli jsme to nepřehlídnul Jde mi o to že když by se to křížkovalo tak vlastně můžu mušit celej tejden,akorát prostě třeba napíšu ,že jdu na škodnou(třeba na jelce) a mušim dál…
- Středa 18. dubna 2007 v 10:42® modrak
-
parmenides> Letos je to všechno nějak dříve. U nás jsem letos první viděl už čtvrtého dubna.
- Středa 18. dubna 2007 v 10:08® parmenides
-
Bibio marci, nedele
- Středa 18. dubna 2007 v 9:50® Dědek
-
regulus> promiň, máš pravdu
- Středa 18. dubna 2007 v 0:17® HaD
-
brčal>
- Úterý 17. dubna 2007 ve 23:42® stopař
-
bubu- Hele Chlape proč ty vlastně chodíš tak brzo hnípat nebo spinkat nebo jak se to u vás vlastně poví ?
- Úterý 17. dubna 2007 ve 21:22® brčal
-
fikus>jj přehrada je napuštěna tak ted bude asi furt málo vody
Jdu spát moc jsem prac. na stránkách o poland
koukni jinak dobrou
- Úterý 17. dubna 2007 ve 21:18® fikus
-
brčal> momentálně teče málo vody, snad se to do víkendu zlepší.
- Úterý 17. dubna 2007 ve 21:14® brčal
-
HaD-čevík jse mi změnil na Blešivce supr
- Úterý 17. dubna 2007 ve 21:13® brčal
-
fikus> Vím koukal jsem se že tady jsi
- Úterý 17. dubna 2007 ve 21:11® fikus
-
brčal> monitoruji a nezapomněl
- Úterý 17. dubna 2007 ve 21:06® brčal
-
bubu>taky zajdu v neděli pokud fikus nezapoměl
- Úterý 17. dubna 2007 ve 21:03® bubu
-
Brčál-bohužel ne,bo jsem pořád v práci. Je to chlupatým ke zdi. V sobotu to snad zlomím.
- Úterý 17. dubna 2007 ve 20:46® brčal
-
bubu> byl jsi už zahájit
- Úterý 17. dubna 2007 ve 20:45® brčal
-
bubu> sem tam
- Úterý 17. dubna 2007 ve 20:34® bubu
-
některá nová témata jsou veselá!!! Jestli jsem se ze začátku taky tak blbě ptal,tak se omlouvám. Promiňte :-'