Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 15. dubna 2007 ve 21:15® bubu
-
Alivio> nasere a pořádně. Jsme už dva
- Neděle 15. dubna 2007 ve 21:13® bubu
-
stopař> nesoukej se z prsaček,zdržuje to. kontrolorovi řekni,že se ti ucpal odpad
- Neděle 15. dubna 2007 ve 21:13® Shrek
-
Měl jsem mít příští týden dovču.Chystal jsem se zahájit.Objednané boty k broďákům nedorazily,náhradník za mě omarodil,dovolená mi byla ve ČT večer zrušena,v pondělí máme firemní meeting,přijedu cca ve 20:00 domů z práce – NO NENASERE TO???!!!
- Neděle 15. dubna 2007 ve 21:09® stopař
-
bubu,cormaxx – Hele vtipálkové zvonek mám na zahradě z vyřazeného alarmu z auta od jablotronu,si myslím že je slišet dost daleko ale tou vodou se běhá dost blbě a než doběhnu k brance a mezi tím se vysoukám z prsaček tak nějakej ten kontrolór může bejt fuč a ve schránce vzkaz že mně nezastihl doma a že jsem porušil léčebnej réžim.To bych fakt nerad!
- Neděle 15. dubna 2007 ve 21:04® cormaxx
-
stopař:nebo bezdrátový zvonky taky fungujou na delší vzdálenost
- Neděle 15. dubna 2007 ve 21:01® bubu
-
stopař> kdyby jsi byl kaprař,moh si použít třeba příposleh
- Neděle 15. dubna 2007 ve 20:59® stopař
-
bubu-Máš samozřejmně pravdu.Já to tak mněl každej předešlej rok.Ale díky tomu že marodím tak to letos stíhám hned na zahájení ,akorát se nemůžu moc daleko vzdálit abych slišel zvonek kdyby někdo přišel ke mně domů.Ještě že to mám tak malej kousek k vodě.Snad tím něco neporuším. :-'
- Neděle 15. dubna 2007 ve 20:54® bubu
-
stopař> kdyby mne práce neživila,tak se na ni z vysoka..... To jen bob a bobek tvrdí děckám ve večerníčku,:-/že práce šlechtí.
- Neděle 15. dubna 2007 ve 20:44® stopař
-
bubu- Tak to ti teda nezávidím kamaráde.Ale já zase na druhou stranu bych raději šel do práce.To víš tří měsíční absence je hrozná.
- Neděle 15. dubna 2007 v 19:52® bubu
-
Všem,kdo zítra zahajují,
hlasitě závidím. Poprvé se mi stane ta strašná věc,že budu chybět!!!! Práca zasratá. Tak mne u rybek omluvte,dík
- Neděle 15. dubna 2007 v 18:56® iceman
-
Zauwi> mě se klepou ruce už teď
- Neděle 15. dubna 2007 v 18:08® Zauwi
-
Ahoj,všem přeju zítra pořádně ohnutý prut a rozklepaná kolena(tak to mám aspoň já,když táhnu nějakýho macka:) )!
- Neděle 15. dubna 2007 v 17:59® iceman
-
Uff, tak jsem dovázal poslední mouchu, připravil věci, poučil rodinu o mé zítřejší nepřítomnosti a teď budu jen čekat
. Tak ať se všem zítřek vydaří, počasí bude parádní.
- Neděle 15. dubna 2007 v 17:17® rarach
-
Připojuji se k přání ohnutých prutů a hlavně pohody u vody.
- Neděle 15. dubna 2007 ve 12:12® Dědek
-
Konečně mám všechno nachystáno a zítra mám to konečně začíná. Přeji všem příjemné zahájení a mnoho pánvičkových úlovků
- Neděle 15. dubna 2007 v 0:08® regulus
-
Tak co hmyzáci, jste se nějak odmlčeli, že by poslední bezesná noc u svěráčků.
- Sobota 14. dubna 2007 ve 22:38® Firetiger
-
Shadowhunter> Velmi půvabné video, sranda na celý večer. Ten „křidýlkový“ matroš mám, na křídla by mě nenapadl; vážu s ním zádíčka nymfám aby se leskly. Pro Axamita s Bukem> ten maník to nedělá z prdele – na youtube to dal proto aby dělal reklamu matroši na křídla a dubbing. Takže se tím vlastně živí
- Sobota 14. dubna 2007 v 11:21® Buko
-
Shadowhunter> Osobka
- Sobota 14. dubna 2007 v 10:54® Shadowhunter
-
Buko a jak se ten material z ceho vaze ty kridelka jmenuje a kde se da koupit…plz
- Sobota 14. dubna 2007 v 9:02® fikus
-
tak jsem si domluvil, že mě pustí v pondělí brzy z práce abych si užil očekávané zahájení. Včera ovšem příkaz, že v pondělí ve 14 hodin bude mimořádná porada. Kurva to je SMŮLA.
- Sobota 14. dubna 2007 v 8:53® Axamith
-
Nepovažuji se za mistra vazače, ale u toho videa jsem se skvěle bavil. Bohužel neumím anglicky, tak netuším, jestli to nebyla ukázka, jak se NEMÁ vázat.
Ale nabyl jsem dojmu, že onen vazač si dal za cíl zrujnovat světové zásoby kohoutího peří.
- Sobota 14. dubna 2007 ve 4:05® Buko
-
Shadowhunter> Ten materiál na křídla mám, na ně se to naprosto nehodí, použití je na něco jiného. Toho vyučujícího vazače stojí za to shlédnout…Ten neumí ani dabovat a když jsem viděl finále, tak jsem si poprskal monitor.Něco jako gynekolog amatér-sexuální kutil.Konečně vím jak vypadá májovka.Ten by se tím měl vázáním živit jako já.Tu hrůzu dát do prodeje, tak zhynu hlady.Hold, někdy stačí mít odvahu
- Pátek 13. dubna 2007 ve 22:37® Shadowhunter
-
www.youtube.com tady na tom videu vazou majovku.....nevite z ceho jsou tam ty kridelka???ten matros vypada docela dost cool …
- Pátek 13. dubna 2007 ve 20:56® brčal
-
bubu> Já už jsem zahájil a dokonce už mám i potučmany přes 40 cm
- Pátek 13. dubna 2007 v 19:44® bubu
-
Všem muškařům přeji pohodový zahájení i celou sezónu. Najděte vždy tu správnou mouchu!!!!!
- Pátek 13. dubna 2007 v 11:50® Firetiger
-
Buko, tak nevím jestli to bylo myšlené vážně – kormorán coby vodní pták by mohl být použitelný na suché mušky, byť mě nenapadá co bych z něho vázal. Havraní peří z těla je velmi pěkně nasákavé a pohyblivé, navázal jsem z toho něco mokrých much – uvidím co to udělá s rybama…
- Pátek 13. dubna 2007 ve 3:36® Buko
-
Firetiger> Havrana nahraď kormoránem.
- Čtvrtek 12. dubna 2007 v 19:36® brčal
-
Jinak jsem to dneska chytal na Červené brčko budu muset si dovázat
- Čtvrtek 12. dubna 2007 v 19:17® brčal
-
parmenides>Firetiger> byt Váma přestanu furt něco vymýšlet a začněte vázat mušky a to suché bere to na to senzačně.
- Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 12:51® modrak
-
Firetiger> Loďka je zakázaná ale Źitina se dá brodit. Králíček ne, tam je v původním korytě 7m, takže střelný případně valivý hod, nebo spouštění po proudu, případně kombinace s driftem po větru. Na nic lepšího jsem zatím nepřišel. Na hlavním toku se s krátkým prutem dá i opatrně přes hlavu proti vodě. Bibio = tloušť, na perlíny a oukleje většinou malá F-fly nebo stillborn. Celoročně je dobrá suchá i mokrá březnovka no a samozřejmě nymfy, případně nějaká lura na okouny.