Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 12:30® Firetiger
Firetiger

Modrak: na pohled krásný, ale nahazovat v téhle džungli musí být vyšší dívčí… bout je asi nutností, což? Na Bibio sušíš perlínky, nebo tlouštíky?

Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 12:16® modrak
modrak

parmenides> Zastoupení dle četnosti výskytu: pijavice, beruška, pakomár, šídlo a občas nějaký ten bezschránkový chrostík. No a ze suchozemských právě teď začíná bibio, v létě hlavě mravenci, a k podzimu třeba i nějaký ten koník. Prostě druhové zastoupení běžné na vlhčích loukách a v lužním lese. Více viz. Mydlovarský luh. Jo a tady moc pěkná fotka Žítiny krajina.kr-stredocesky.cz

Čtvrtek 12. dubna 2007 v 11:56® parmenides

modrak: to se nedivim, vypada to lakave. Entomologicky pruzkum tam delas, nebo to jenom na potocich? Jestli mas z toho havrana navic i pro mne, tak bych velmi privital par hrudnich pirek a nejakou tu letku v paru. Dekuji a na revans. BTW: Mam navic cely skalp bazanta kohouta – tak jestli mas zajem…

Čtvrtek 12. dubna 2007 v 10:07® modrak
modrak

Firetiger> Až budeš potřebovat něco z toho havrana, dej vědět. Parmič> Nikam nejedu, doma je nejlíp.:-P

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11816.jpg
Středa 11. dubna 2007 ve 23:34® Firetiger
Firetiger

Chlape, špaččí křídlo má IBD, paralelu s krvavým řezníkem jsem nenašel. Sako intenzivně sháním, ale laťku kvality mám nasazenou vysoko a beru jen Harris Tweed. Neboj, bude. Paličkovaná šňůra je na cestě z Francie – fičák bude větší, jak si myslíš! Navrhuji odložit diskuzi na zítřek, či preferably weekend – nějaký MP přítok Berounky se určitě najdě. Brou!

Středa 11. dubna 2007 ve 23:24® parmenides

Fire: a jeste k Butcherovi: kridlo nema ze spacka, to jses hodne vedle. To je blue mallard nebo crow wing. Ta prvni je klasika – tak ji vaze i Tomucha. Ta druha volba je substitute. Tady uplatni Modrak ten svuj vrani, ci havrani skalp. Greewelka je imitativni vzor, Butcher je attractor wet fly. Ale to uz davno preci vis, jenom sis to hned nevybavil

Středa 11. dubna 2007 ve 23:19® parmenides

Fire: kdyz uz jsi na tu klasiku, mrkni na tu obalku knihy, tasku pres rameno ma podobnou jako Ty. Uz Ti chybi jenom sako. To bude pekne, kdyz pujdeme louckou spolu. Dlouhej a hubenej v sacku, malej a tlustej s batohem. To bude fičák !!!

Středa 11. dubna 2007 ve 23:13® parmenides

Greenwelka je napodobeninou olivove jepice, at uz mokrá, suchá, nebo pavouček (spider). To ma spolecneho s Half and half. Ze kazda jinak, imituji podobny hmyz. Tot vsjo. Hrušky jsou pořád hrušky, jablka jsou jablka. Tautologie. Tentokrat vymluvna a obsazná :-)) )

Středa 11. dubna 2007 ve 23:05® Firetiger
Firetiger

Logiku na mě netahej, jsem účetní logice nerozumim. Butcher funguje a IBD funguje, ale s greenwells glory nemají společného nic – možná tak křídlo ze špačka, ale to je málo.

Středa 11. dubna 2007 ve 22:59® parmenides

Fire: Blbe ctes. Butcher tam je jenom proto, ze ji uvadi take jako early season fly. Jina spojitost tam neni :-))

Středa 11. dubna 2007 ve 22:55® Firetiger
Firetiger

Tak ti nevim, moucha co hraje stejnou ligu jako Bloody Butcher – který napodobuje leda tak řeznickou sekeru, žádný hmyz ani jiný organismus, správný porybný by jí měl považovat za přívlačovou nástrahu – a váže se s červenou prdelkou mi moc jako imitace olivky nepřijde.

Středa 11. dubna 2007 ve 22:51® parmenides

Fire: i kdyz je ten popis telicka dost vzdaleny te fotce co jsem dal dole, princip je myslim jasny…half above and half under the water surface

Středa 11. dubna 2007 ve 22:48® parmenides

Fire: jeste k tomu vzoru Half and half, Mold pise o ni nasledujici

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11810.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img11811.jpg
Středa 11. dubna 2007 ve 22:39® Firetiger
Firetiger

Mrkev je marketingová bublina – schválně koukni na jejich webpage www.justcast.co.uk na to, kolik mají v jejich 4 modelových řadách available proutků. Vsadím se o co chceš, že začínali s třiceti od každého – a teď jich mají 29. Buď jim špatně funguje skladový soft, nebo se kavky nehrnou. Proti tomu bambus je jistota ověřená testem času :-D

Středa 11. dubna 2007 ve 22:29® parmenides

Fire: tak jak slouzi bambusacek a Hardík? Te prvotni nadseni neopustilo? Ale poseptam Ti privatne: je to jiste romanticke, ale neni nad dobry a lehky grafitovy proutek. Uvidime jak se bude chytat na mrkve. V T and S tomu sefredaktor dokonce venoval uvodnik. Mne to prijde jenom jako marketingova hra. Tak uvidime, treba v tom bude integrovan indikator zaberu. Konecne zacnu chytat ryby !!!

Středa 11. dubna 2007 ve 22:26® parmenides

Mildas: nebudes cirou nahodou v patek v Ceskem Krumlove? Zebychom si navzajem ukazali batuzky???

Středa 11. dubna 2007 ve 22:21® Firetiger
Firetiger

Parmič, máš pravdu jako vždy – 14tka. Čili o trošku méně pod zákonem jak jsem si myslel.

Středa 11. dubna 2007 ve 22:14® mildas

Žrout, baťůžkář, monstrum ???? Mizerové !

Středa 11. dubna 2007 ve 22:09® jindrich

pedofilové:-D

Středa 11. dubna 2007 ve 22:06® parmenides

Fire: to je dvanactka? Mam za to, ze to je 14-ka!!! Borovička: to je sila. To ja nepiju. To musis na ZN, nebo na Výra. Nebo jeste by to zvladl Big Steak. Na mne je to moc silné a aromatické. Vypil bych panaka a seknul sebou.

Středa 11. dubna 2007 ve 22:03® Firetiger
Firetiger

Těší mě, že stejně jako já nacházíš vzrušení přímo erotické v nožičkách na malé dvanáctce. Nepamatuješ si, kdo tuhle postnul příspěvek, že muškař bývá často podivín? Na Tvojí počest jsem sahnul do SK zásob a defloroval lahev Spišské borovičky s kolkem pána Jána Počiatka ;-)

Středa 11. dubna 2007 ve 22:01® parmenides

Fire: se stety to vaze i Tomucha, na ty hacky, jak jsem Ti dal, to je idealni, i ja jsem je navazal, ale jeste nechytal

Středa 11. dubna 2007 ve 21:58® parmenides

ano, nozicky do stran jsou casto uzasne, ba primo vzrusujici :-))

Středa 11. dubna 2007 ve 21:49® Firetiger
Firetiger

Já to vážu podobně Tvému Greenwell Spider, jenom jsem si přidal štěty a hřbítek z volavky; líbí se mi, jak roztahne nožičky do stran.

Středa 11. dubna 2007 ve 21:37® parmenides

Fire: Krtka uz mam, ted uz jenom ten silk a moorhen wings, toz snad to brzo z Glasgow dorazi. Jsem zvedavej, jestli bude tak ucinna, jak vsichni anglani pisou

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11809.jpg
Středa 11. dubna 2007 ve 21:34® parmenides

Fire: budu Ti velmi vdecny, ale staci jenom par kousku do me sbirky, nejradeji chytam na vlastni. Taky vazu. Posilam ty vzory jak jsme se bavili.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11807.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img11808.jpg
Středa 11. dubna 2007 ve 21:11® Firetiger
Firetiger

Zdar Parmeníde, dnes jsme telefonicky řešili problematiku imitace nymfy olivky. Nejsem tak sečtělý a materiálově vybavený jako Ty, ale navrhl bych něco jako je ta spodní řada. Když slíbíš, že je cestou z hospody neztratíš, tak Ti jich pár navážu.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11804.jpg
Středa 11. dubna 2007 ve 20:59® parmenides

ZN: videl jsem, ze jste zachytali. Tedy baťůžkář zachytal. Podle fotek si Ty tentokrát jenom jedl, chlastal a fotil :-)) Podle fotek jste zmenili ubytovani, nebo se pletu?

Středa 11. dubna 2007 v 17:08® HaD
HaD

ZN> no tak povídej…víc! jsem jedno velký ucho! :-)

Středa 11. dubna 2007 v 16:08® ZN
ZN

HaD: dobře:-)