Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:33® parmenides
-
uz se nam to blíží
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:18® brčal
-
Firetiger> no nevím 171 cm a 71 kg
parmenides> Jo jinak přes víkend hodím něco na stránky
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:15® Firetiger
-
Hoši hoši, dietu na vás
Zkuste třeba mrkev, z té jsou pěkné pruty – www.justcast.co.uk
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:13® parmenides
-
no nic musim jit makat. Jednatel zkratil pracovni dobu z 17:00 na 15:00. Jeste chvilku a dlouhy vikend pred nami. Toz se mejte a nachytejte nejake slusne ryby. Brcale: Firetiger mi to furt nevratil, urguj u nej
A uzdrav se !
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:11® brčal
-
HaD-Velice pěkná kolekce-jenom jednotná cena ve vel. zasadně XXL,XXXL a větší zdražit at poznají co nesou na sobě
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:11® parmenides
-
Brčál: ja nésu tlusté, ja su dobře živené … mam rad volne veci … nesledujes hip-hop scenu??? to tady v Praze ted fičí
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:06® brčal
-
parmenides>to máš jako pro koho to XXXL? Pokud Vím minule jsi říkal že pokud přestanu kouřit tak ty zhodíš na XL
- Pátek 6. dubna 2007 v 10:59® parmenides
-
HaD: vcelku slusna kolekce obleceni zn. Chytej. Gratuluji. Akorat mam dva dotazky: 1. budou se polokosile s knoflickem delat take v normalni velikosti XXXL? 2. bude cepice z mikrovlakna v jine barve? – v tomhle muskar nemuze preci jit k rece… mozna jeste na jezero aby ho bylo videt, kdyz mu prdne boat
)
- Pátek 6. dubna 2007 v 10:46® parmenides
-
Fire: jeste, ze si mi neporadil, ze ho muzu utrhnout, ze mi doroste novy
Hosi, ja jsem byl ted na toalete a sem se na nej dival a zda se, ze nezakrnel, ze je to jenom mé ZDÁNÍ. No, vecer pomerim, vyfotim a dam to sem k posouzeni
- Pátek 6. dubna 2007 v 10:42® Firetiger
-
Tohle věděl už nebožtík Lamarck – orgán, který není používán zakrní.
- Pátek 6. dubna 2007 v 10:34® parmenides
-
Moolis: to mas, jako vzdy, pravdu. Akorat bych Te doplnil, ze nekdy se nektere partie mohou take zmensovat. Je to patrné u starsich lidí. Ja mam v posledni dobe pocit, ze se mi velmi zmensil penis. Proste uz to neni to, co to byvalo.
- Pátek 6. dubna 2007 v 9:23® Moolis
-
Zajímavý čtení, jenže stejně jako u lidí se i u hmyzu s proměnou nedokonalou vyskytuje něco, čemu se říká alometrický růst. To jest, že některé části těla rostou pomaleji (jiné poměry v mládí, než v dospělosti), než ty druhé. Nakonec má všechno správný poměr. U mladých larev ne. Vztaženo na lidi: děti mají velkou hlavu, v pubertě se vše vyrovná. No a pak v dospělosti už většinou roste jenom bachor a ego.
- Pátek 6. dubna 2007 v 1:16® parmenides
-
Fire: jeste k Tvemu prispevku „Zase jsem se provinil neznalostí“ – současné muskarení, jak Ti je zcela jiste znamo, navazuje podstatne na anglické, resp. skotské tradice. Co z toho vyplývá? Ve své podstate je gentlemanské. Co to znamena? Getleman je muž v pravém slova smyslu. Nepotrebuje posilovnu k posileni sveho sebevedomí. Spíše tradice, selský rozum a přirozený pochop ctí. Přirozeně soucítí se slabšími a nikdy mu nejde o vlastní blaho především. Nezná vše, bo když je nejhůř, jasně vše dle potřeby odvodí dle svého vnitřího mravního řádu a selské logiky. Občas pochybí. Každý pochybí. Ale nikdy se neproviní neznalostí. Nelze se provinit neznalostí. Hlásá-li právník, že neznalost zákona neomlouvá, u muškaře to neplatí: neznalost muškaře omlouvá. Muškař je jiný. On se nevysmívá z neznalosti jiného. Sám je často neznalý. Muškař může být někdy velký podivín.
- Pátek 6. dubna 2007 v 0:53® parmenides
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 6. dubna 2007 v 0:42® parmenides
-
Volyňka listopad 2006. Tady jsou ty Moolisovy posvatky. Jsou o kus mensi a svetlejsi. Ale hlavu maji proporčne – mereno k velikosti telicka – mirne vetsi… Perla marginata. Uhynuly jedinec uplne nahore vlevo ma typicke sedozelene zbarveni spodni casti telicka.
- Pátek 6. dubna 2007 v 0:09® parmenides
-
Fire: náš pojišťovák je z ČP. Děláme spolu od pražských povodní. Je mu 55 let. Myslím, že to je jeden z důvodů, proč mu věřím – je totiž ze staré školy – vše funguje jak má, nemusím se ani prosit, ani podbízet. Kdybychom meli vsechny dodavatele jako on, byl by zivot skoro bez starostí. Nema chybu. Nedam na nej dopustit. Usetril nam dost penez. Jini pojistovaci je jenom utraceji.
- Pátek 6. dubna 2007 v 0:05® parmenides
-
jiris: dával jsem pozor, nésu piča, příspěvek byl odeslán v 23:51. Jó hochu, na detailech záleží
- Pátek 6. dubna 2007 v 0:02® jiris
-
parmenides – psal si to skoro az do patku
- Pátek 6. dubna 2007 v 0:01® Firetiger
-
Parmeníde, máš něco proti pojišťovákům? Dávej pozor, všechno monitorujou
- Čtvrtek 5. dubna 2007 ve 23:59® parmenides
-
Hoši, kde jste? Je tady mrtvo. Akademik z okresu Praha zapad zalil kytky a dopsal další trapný příspěvek na MRK-u, jiný státní zaměstnanec konečně ošukal manželku tak jak vždycky chtěl, pojišťovací agent z Ostravy možná konečně dokopal významného pojištěnce k sebezničujícímu podpisu, grafik – naramně sebevědomý machr – se vykašlal opět na své povinnosti a místo toho poučoval narod o tom, jakou mouchu navázat, tlustý kuřák si zapálil Marlboro light a po čtyřech práscích ho odhodil. Bezdomovec mel z toho radost. Tak dlouhy vajgl uz dlouho nehulil. Ta radost byla uprimna, nicim nefalsovana. Konecne se nekdo tesi z obycejnych drobností a nema k tomu spouctu kecu. Pekny den. Zeleny ctvrtek.
- Čtvrtek 5. dubna 2007 ve 20:16® Tomucha
-
parmenides – koukám že Al se při tom moc nepředřel
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 18:48® Milky
-
pokusil jsem se něco blejsknout
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 17:35® Firetiger
-
Parmeníde, tak v takovém případě přijmi mojí omluvu. Se streamerem na baitcasteru je kolega syfilitik podle platných Bližších pravidel pure muškař. Zase jsem se provinil neznalostí
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 10:29® drozďák
-
Myslíte, že velký Al chodil s Hooverem na ryby?
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 9:43® parmenides
-
Moolis: a taky syfilitik
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 9:42® parmenides
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 9:41® Moolis
-
Capone byl předevšim masař.
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 9:39® parmenides
-
tento forek vysel v London news v roce 1922
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 8:58® parmenides
-
Fire: Al Capone: chtel jsem napsat rybár, ale pry tam mel na konci streamera, tak jsem napsal muskar
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 8:43® Firetiger
-
Parmeníde, tomu Caponeho outfitu říkáš muškařský? Baitcaster jak vyšitej…
Jinak Hoover, Coolidge a konec konců i FDR s Ikem muškařili. Nixon na to neměl buňky, JFK měl ty svoje ženy a tak další velký muškař byl až Carter a trošku starší Bush. Synka k tomu ale nevedl.