Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 8:36® harpunar
-
permenides-dokonce i velký vojevůdce Adolf Schickelgruber byl vynikajícím muškařem.Dokovnce je po něm pojmenována jedna technika!!!
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 8:11® Tomik
-
Nemátě někdo tip na nějakou dobrou potápivou šňůru? Mělo by to být na jezero. Diky
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 0:25® parmenides
-
a Herbert Hoover (to je ten vpravo) taky
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 0:09® parmenides
-
verili by jste tomu, ze i velky Al Capone byl muskar? Florida 1928
- Středa 4. dubna 2007 ve 20:16® fikus
-
Buko> psal jsem ti mail, nečetl jsi? Na rybníce v Podlesí ani jednoho. Škoda, nějak se jim nechce skákat rovnou do igelitky
Měl jsi se stavit, byli jsme se ženou na letošní první projíždce na kolech. Takže rybník byla jen občerstvovací zastávka. Ad zvíře ve schránce> převeliké díky, čekal jsem pár pírek, ale celé křídla mi vyrazily dech. Jsem velikým dlužníkem, doufám, že to srovnáme na zahájení. Ad zahájení> Co ta Nová, ta by celkem šla. Blízko Bečva, potok na BY a restaurace Na Nové s vynikající kuchyní.
- Středa 4. dubna 2007 v 19:55® Buko
-
fikus> našel jsi kus toho zvířete ve schránce. Kolik jsi umuškařil kaprů?
- Středa 4. dubna 2007 v 18:56® Marcel
-
brčal> To je fotka z webu US SMS a vložil ji tam sám Přemek
Máš u mě brašnu s nějakou cihlou
- Středa 4. dubna 2007 v 18:12® brčal
-
Přišlo mi to do meilu super
- Středa 4. dubna 2007 v 17:15® fikus
-
parmenides> pěkný klobouk, loni jsem koupil téměř stejný australák. Byl z mořských řas, stál něco přes dvě stovky v Novém Jičíně ve značkové prodejně Tonaku. Jenže na konci léta jsem se opil s Bulharskými tanečníky na jednom festivalu a některému z nich jsem ho věnoval. Naštěstí jsem si už objednal na letošek další kousek. Mají přijít každým dnem, tak doufám, že do zahájení budu mít co na hlavu......
- Středa 4. dubna 2007 v 15:58® Shrek
-
pupak>
- Středa 4. dubna 2007 v 15:13® pupak
-
Firetiger> klika je, ze si pri sve amaterske vedecke cinnosti pri hledani CDC nenarazil na kastany . . . zacal bys pak vazat CDC boiliiii
- Středa 4. dubna 2007 v 15:02® Firetiger
-
Prdel jsem našel snadno, ale žádné CDC kolem ní nebylo – až když jsem si uvědomil, že termit Cul de canard vymysleli Francouzi jsem pochopil, že to s tou logikou nesmím přehánět. Řiť je na zadku dole, CDC nahoře, jaký problém? A to, že jsem to hledal pomaleji jak Parmenídes není překvapivé, jako prostému účetnímu mi chybí filozofický nadhled.
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:48® pupak
-
Firetiger> to se pak nedivim ze si hledal prdel 2 hodiny . . .kacer od myslivce nechtel piskat co????
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:40® Firetiger
-
Pupaku, neser
dřevěnýho jsem netahal, měl jsem jenom gumovou kačenku do vany. Pískací.
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:36® brčal
-
pupak>
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:30® pupak
-
Zapomneli ste jeste na drevenyho kacera na provazku, mnozi z vas ho jeste nedavno tahali za sebou . . .
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:30® vanuz
-
v nedelu letim na slovensko bohuzial
((
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:27® brčal
-
parmenides>brčal jse ted zase sjel léky tak až mu to bude uvažovat tak napíše
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:26® parmenides
-
vanuz: myslim, ze ideme na Fyn. Nechces sa pridat? Myslim, ze chlapci ocenia Tvoje skusenosti
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:24® parmenides
-
Brčal: koroptev lepsi na co? Na kridla? Na nozicky? Na stety? Upresni.
no nic, musim jit makat
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:23® brčal
-
Buko>Jdu vázat dneska jsem si už rypnul
Buko,Shadowhunter- neber mě vážně těžce se nudím
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:22® parmenides
-
jiris: nevim, ale na Savu uz nejedu. Tento rok se chci zamerit na wild brown trouts
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:21® Buko
-
parmenides> Honza napsal..na SM nic moc nechytneš na křídelka s kačera. Tak jsem reagolval
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:21® vanuz
-
zatial su to len prve lastovicky, dnes volal kamarat, su len na severe, takze juh a Fyn su zatila ok. Jasne ze chodte, ved aj ihlice su zabava
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:20® brčal
-
Buko> koroptev je lepší řekl bych tak o 100 %
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:19® parmenides
-
vanuz: buduci tyzden sa tam chystame – mala vyprava v 3 ludoch, vravis nejazdit? Fakt je to take vazne? Tvoj odhad na buduci tyzden?
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:18® Buko
-
brčal> Co blbneš,jaký omyl, klasika kačer nebo koroptev
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:17® vanuz
-
parmenides> Zle spravy. tento rok nam ihlice prisli o mesiac skor, uz sa zacali objavovat, o chvilu je po rybacke
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:17® parmenides
-
Buko: Brčal myslel asi tu fotky z ty danica stranky… ta je kridlo z peri kacera uvazano Modrakovym stylem – mrkni na to
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:17® brčal
-
Buko>Sám ji máš uplně z něčeho jiného tak nepřiváděj v omyl