Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. března 2007 v 0:26® Firetiger
-
Napadá mě jediná hezčí věc – a sice se zasněným výrazem ve tváři prohlížet výstavku na krámě, vybrat si pytlík dubbingu, zaplatit hroudu zlata a doma najít dva úplně stejné od minula
- Sobota 24. března 2007 v 0:16® Tomucha
-
muskar – přesně tak, taky bych to byl schopen zregulovat
ale vem to tak, co může být hezčího než hledat hodinku materiál než si navážeš deset mušek který máš za chvilku. A potom všechno další hodku uklízet
- Pátek 23. března 2007 ve 23:18® Cudla
-
Máte chlapci pravdu,před měsícem jsem začal po 25letech vázat.Začal jsem úplně od nuly.Nejdřív to bylo v krabiče od bombonů,za týden od bot,nyní už to vypadá na bednu od televize,a pořád něco chybí
- Pátek 23. března 2007 ve 20:49® rarach
-
Sotík: To je o pocitu , o rukách a o hlavě, s velikostí toku to nemá nic společného.
- Pátek 23. března 2007 v 17:58® Sotík
-
Prosím vás jaká je nejlepší akce prutu na středně velké toky?
- Pátek 23. března 2007 ve 14:07® modrak
-
bubu> Jo, tak touhle chorobou trpím také. Jedná se o vážné a dlouhodobé onemocnění, které zanechává trvalé následky, zejména na platebních kartách. Ale existuje jeden osvědčený prostředek, který dokáže alespoň částečně potlačit extrémní manifestaci této choroby. – Manželka.
- Pátek 23. března 2007 ve 13:45® toulovec
-
bubu> vidíš jak seš hloupej, kdybys dal k sousedovi do mrazáku to peří a ne maso, mohli jsme mít ještě baštu, peří by se ti od něho 100% nestratilo,– jak malej, fakt
- Pátek 23. března 2007 v 11:35® bubu
-
muskar> máš stopro pravdu. Jenže jsem asi nemocnej,poněvadž,když vidím nějaký nový matroš,tak jej musím koupit. Pak tzo rychle v těch skříních přibývá.
Shadowhunter-bacha na mola.
BTW-mrazák pomohl,mol zničen,dík za radu. Pouze jedno maso od souseda chybí,ale to je daň
- Pátek 23. března 2007 v 11:28® muskar
-
A do tří let už nebudeš vědět z čeho máš vázat, všechno vyhodíš a budeš vázat je tři vzory…teď si dělám srandu, ale kdybych nedělal mouchy na kšeft, tak chytám jen na palmery, pár jepiček a chrostíky a nějakýho toho golda…a na to by mi stačila krabička od bonboniéry…
- Pátek 23. března 2007 v 11:21® bubu
-
Shadowhunter> do dvou let máš plný skříně
- Čtvrtek 22. března 2007 ve 23:12® Firetiger
-
Shadowhunter> neštresuj. Jednou z mnoha krás muškařiny je, že v ní můžeš jet velice jednoduše nebo velice složitě a rozhodnutí je jen na Tobě. Začít můžeš hravě v malém a jak se Ti začne závislost prohlubovat tak dokupovat další a další skříně
Moje doporučení je začít s dubbingem z přírodního zajíce, to doplnit něčím olivovým a troškou spektra flaše – tři, čtyři pytlíčky na začátek. K tomu nějakou lametku a kroužkovací niť, troška peří a jsi na startu a připraven.
- Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:54® Shadowhunter
-
Chtel bych se Vas zeptat hlavne tech co vazou je jedno jaky teda z ceho pouziju dubbing? Nebo na urcitou mouchu urcity dubbing? Bo tech druhu dubbingu je spousta a barev taky a mit z kazdeho zvirete par barev tak to bych nezaplatil
A muzu pouzivat hacky co jsou na suchou mouchu i na mokrou nebo mam koupit hacky na suchou a zvlast na mokrou nebo univezral? Priste ty kridelka se pokusim udelat kratsi ale zatim mi kridelka moc nejdou musim prijit na to jak je uvazat aby byli tak jak chci vzdycky mam z toho uplne jiny sklon nez chci - Čtvrtek 22. března 2007 v 19:01® toulovec
-
Alivio> já viděl HaDovýho, to mi bohatě stačilo
- Čtvrtek 22. března 2007 v 18:32® Shrek
-
toulovec> ještě že jsi neviděl mojeho prvního bobše.To je můra.....
- Čtvrtek 22. března 2007 v 17:35® toulovec
-
Shadowhunter> náhodou dávno dobrý muchy !!!
ty výřezový křídla udělej příště o polovičku kratší
- Čtvrtek 22. března 2007 ve 13:23® Shadowhunter
-
tak dnesni pokus o vazani…nektere se povedli ale chce to jeste dopilovat
- Čtvrtek 22. března 2007 v 9:38® Moolis
-
Firetiger: prosimtě, neděli ruším. Nejsem sebevrah. Na Kouty bouty to nevypadá.
- Čtvrtek 22. března 2007 v 9:07® Michal V.
-
bubu: hm. tak u nás za kopcem je prd
o sněhu ani nemluvě
- Středa 21. března 2007 ve 23:37® Marcel
-
Shadowhunter> já osobně nepoužívám jiné nítě než elastické. Mám mix cca 8 barevných od Hendsu a tři od Buka. Sem tam ještě sáhnu na tělíčkovou… ale pořád se učím, takže to ber jen jako názor novice.
A být tebou, tak se domluv s někým kdo ti ukáže do startu co a jak. Kousek od tebe je třeba Brčal, Radim Zeman, o něco dál Buko. - Středa 21. března 2007 ve 22:53® fikus
-
Shadowhunter> s elastickými nitěmi vážu skoro všechno. Používám je jako klasické nitě a vybírám jen barvu nitě podle toho jaký materiál zrovna dabuji. Jinak jsem zkoušel použít olivovou a černou jako tělíčkové nitě na mušky F Fly ( viz. www.muskareni.cz ), ale moc jich v krabičce nemám. Červenou dávám jako podklad pod mikronymfy s tělíčkem z odraného paprsku pavího pera. Těch mám v krabičce vždy dostatečnou zásobu pro jejich vražedný účinek
- Středa 21. března 2007 ve 22:29® bubu
-
Michal V.> to ti nestačí co napadlo v Jeseníkách. Dyť jen v Jesu je 30 čísel
- Středa 21. března 2007 ve 22:29® Zauwi
-
to okoun 1:proutek Snowbee ZR2 3–4# 8ft za 3000,–, šňůra nic moc jen za 900,– Tight line(bo jakse to pise) Aftma 3 DT/F, a naviják taky za 3000,–, tedka ještě nějaký neoprenový prsačky za 2,500,– a jsem totálně bez peněz
- Středa 21. března 2007 ve 22:21® jiris
-
FT – prosim Te muzes mi hodit nejaky info ohledne tve navigace, cena, mapy atd do osobky. Diky moc.
- Středa 21. března 2007 ve 20:02® Shadowhunter
-
Poradi nekdo co se vaze pomoci nite Elastic 0,08 od Hends? Na jake mouchy ji pouzivate? diky za info jsem zacatecnik vazac
- Středa 21. března 2007 v 19:06® okoun 1
-
Zauwi> Pěkná mašinka
Kolik měří,šňůra a cena?
- Středa 21. března 2007 ve 13:31® Zauwi
-
P.S: sry za fotky,vim že neumim fotit,ale pochlubit jsem se musel:)
- Středa 21. března 2007 ve 13:25® Zauwi
-
tak jsem si udělal radost,už se těšim až to vyzkoušim…smůla že napadnul sníh,jinak bych už byl na rybách:(
- Středa 21. března 2007 ve 12:34® Michal V.
-
ZN: u vás je fakt tolik sněhu ? Hm, u nás v Šumperku sice lehce sněžilo, ale hned to odtálo, a to jsem si koupil lyže, že se budu učit lyžovat a vono není na čem
, asi budu muset zajet k vám do království
- Úterý 20. března 2007 v 17:37® lucka
-
Prutos>Jj moc se mi líbilo ,ty jsi tam byl v pátek?Ja taky ,ale nesla jsem,mno mozno priste
- Úterý 20. března 2007 v 17:29® fikus
-
pupak> když se ti ta bílá tak líbí, na zítra ti ji tam posíláme..... a k muzeu aspoň čtyři......