Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 11. března 2007 ve 20:05® LSD

ZN: no jestli je máš, tak využij služeb něco jako pošťák Ondra a já se budu na CW revanšovat raduch: našli jsme pouze cejny a já jednu ouklej

Neděle 11. března 2007 ve 14:01® raduch

LSD: hráznej už to přitáhl, Skalka se plní a na řece trochu nad průměr. Ráno jsem jel z práce a -1 C. Z vody se slušně kouřilo. Nejenom tolstolobici,ale snad někdo najde ty candáty:-))

Neděle 11. března 2007 ve 13:00® Baron 007

Ad Airflo. Jsem zaujatej, fakt je nema rad. Maji snury ktere maji dobrej povrch, pohodovou pamet, a vypadaji dobre. Ale u Aftma specifikaci si dovoluji dost hnusne prestrelovat. Viz WF7S delta snury pod kterych umira muj 7/8wt prut. Klido rychlej 9wt se s ni uzivi. Viz WF7/8I Ktera byla jednoznacne tezsi nez plna WF8I wonderline.

Netvrdim ze je to pravidlem u kazdeho modelu.

Ale co me presvedcilo se od teto firmy distancovat byla 40+, v WF7F, kde muj chudak 7/8wt proutek nevedel ktera bije. Jsem na rybach tisice kilometru od domova (Jo snuru jsem potom daval na muj cerstve koupenj 8/9wt Xplorer classic, ktery to jakz takz zvladal) a plast running lajny se zacne odelovat od plaste hlavy (tam kde ty plaste byli do sebe zatavene). A najednou cuim, ze voni nemaji spojena jadra. Snura za 2500, at se jdou vycpat, tohle se nedela.

Neděle 11. března 2007 v 11:28® ZN
ZN

LSD: Libore, co s tím CD Hot Chocolate?

Neděle 11. března 2007 v 11:16® lucka
lucka

Prutos>Urcite backing ano ,protoze na jaře pri velke vode se na to dají chytit velke ryby.Na MP ano.

Neděle 11. března 2007 v 10:38® LSD

BoBo-Falknow:
a proč ne kapry na mušák ??? Loni jsem chytil největšího na mouchu 46cm

Neděle 11. března 2007 v 10:26® LSD

Koukl jsem na povodí. Teče cca 13m3. Minule jsem tam lozil při 25m3. Tak jsem zvědav.

Neděle 11. března 2007 v 10:21® LSD

Prichy: bude se pohybovat kolem viaduktu a stejně co chytím, tak pustím. Slyšel jsem, že je Skalka vypláchnutá a že se přímo v Chebu chytaj tolstolobici. Je to pravda ???

Neděle 11. března 2007 v 8:54® Shrek
Shrek

Prichy> no a co jsi tim chtěl říct?Že je to dobře nebo špatně?My jsme byli s Vláďou v Chebu a šla znát aktivita ryb.Takže si myslím,že trochu víc vody tomu neuškodilo,právě naopak.

Sobota 10. března 2007 ve 22:58® Prichy
Prichy

LSD: jeste nedavno vody po kokot (nevim kam presne mas namireno a co chces chytat, kazdopadne prutok v tydnu byl velice nad normalem)

Sobota 10. března 2007 ve 22:43® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

LSD: Snad jsi nezačal chytat kapry? :-) Čéče, ani nevím, tejden jsem promarodil a dneska jsem bušil palubky.

Sobota 10. března 2007 ve 21:58® LSD

BoBo-Falknow: zítra se chystám na wohři do Egeru, jak to tam vypadá ?

Sobota 10. března 2007 ve 21:47® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Buko: Tolik perlínů tam asi na Jirise nečeká… :-)

Sobota 10. března 2007 ve 21:11® Buko

jiris>Prosím nekamenovat, fakt netuším. Byl bych vděčný za za fotky.Člověk si to u PC alespoň vychutná. Moc přeju velké úlovky a nejméně 30 ks do oběda a 56 ks po obědě

Sobota 10. března 2007 v 17:52® jiris
jiris

Buko – letos Ti poslu fotky co je tam za hmyzozvirata :-)

Sobota 10. března 2007 v 17:14® Buko

Prutos> Bolena jsem doposud otočil na nějakých čtyřiceti metrech. Netuším, co by tam mohlo být za zvířata. Nechytal jsem v tom regionu asi 20 let

Sobota 10. března 2007 v 15:02® Šáďa
Šáďa

Buko: já jsem taky nikde nepsal že Airflo má tvarovou paměť v tom jsou dobré. Ale mají problémy s aftma specifikací ,dle Barona poměrně dost velké. prodávám jak jsem koupil :-)

Sobota 10. března 2007 ve 13:22® Prutos
Prutos

Buko> Myslím že Lucka chce chytat MP. Konkrétně asi dolní toky Dyje a Moravy. Myslíš že i zde nebude backingu třeba?

Sobota 10. března 2007 ve 4:32® Buko

Šáďa: Ty jsi někdy chytal se šňurama Airflo? Já je chytám 20 let.Kdyby měla tvarovou paměť tak je nepoužívám. Lucka: Rio je dobrá šňura.Řekl bych, že lepší budou Partridge. Ty mají délku 50 m. Na naše vody není potřeba backing

Pátek 9. března 2007 ve 22:33® Šáďa
Šáďa

lucka: já tomu moc nerozumím ,jen předávám dál co mi bylo doporučeno a co jsem vyzkoušel. Pravda je že každý prut potřebuje aby mu šňůra sedla. Zkus zkontaktovat Barona 007 z MRKu ,myslím si že Ti poradí a pomůže s výběrem.

Pátek 9. března 2007 ve 22:26® lucka
lucka

Šáďa> hmm njn diky

Pátek 9. března 2007 ve 22:15® Šáďa
Šáďa

lucka: Dal jsem na doporučení jednoho zkušeného castera a už ji mám na všech svých cívkách ,slovy na třech :-) Ne opradvu se s ní moc dobře pracuje ,krásně klouže očky nemá skoro vůbec tvarovou paměť a je relativně za rozumný peníz. A hlavně dodržují aftma specifikaci ,narozdíl od šńůr airflo. Není to z mé hlavy ,ale tomu pánovi věřím.

Pátek 9. března 2007 ve 22:05® lucka
lucka

Šáďa>proc si myslíš ze zrovna tento?

Pátek 9. března 2007 ve 22:01® Šáďa
Šáďa

lucka: RIO Grand :-)

Pátek 9. března 2007 ve 21:36® lucka
lucka

mohla bych se zeptat jaka je nejlepsí znacka ze snur plovoucích?:Airflo 7000 Polyfuse floating,Airflo Tru Cast Floating, RIO Classic DT, RIO Mainstream DT, RIO Pocket, Scientific Anglers Air Cel, Scientific Anglers Air Cel Supreme 2,Scientific Anglers Ultra 3.za odpoved predem dekuji.

Pátek 9. března 2007 v 19:38® bubu
bubu

tak jsem to hodil do mrazáku a uvidím. Maso je po sousedech,tak snad se s ním sejdu. Hlavně abych nemusel vyhazovat ty drahocenosti na vázání,to bych nemusel rozdejchat. Dík za rady.

Pátek 9. března 2007 v 19:31® fikus
fikus

Ten co tančí s lajnou.

www.youtube.com

Pátek 9. března 2007 ve 12:50® jiris
jiris

bubu – mrazak je kvalitka :-)

Pátek 9. března 2007 v 11:57® LSD

bubu: údajně vajíčka molů můžeš zdárně uvlnit v mikrovlnce, ale já to ještě nezkoušel

Pátek 9. března 2007 v 11:11® modrak
modrak

bubu> A nebo zanech vázání i lovu na umělou mušku a dobudoucna se věnuj výhladně muškaření. :-)