Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. března 2007 v 10:27® Rici
-
Robur: Aha, i toto je možný výklad FTmotntany
- Pátek 9. března 2007 v 10:23® Robur
-
já tu narážku na banoávoý rybičky prvně pochopil tak, že jsou to jako kozy.
Pro Bubo: zkus se na toho mola dívat z té lepší stránky, prostě vážeš tak věrohodně, že se přišel kamarádit s tvými výtvory.
- Pátek 9. března 2007 v 10:16® modrak
-
Firetiger> Máš si najít zaměstnání jako já a máš po problému. Zkušební technik zásadně nenosí kravatu, ani oblek, ale zašmudlaný laboratorní plášť, musí být neupraveného až odpudivého vzhledu, protože tím už v zárodku zlikviduje jakoukoli myšlenku na možnost ovlivnění výsledku zkoušek ať už verbální, nebo finanční cestou. Hrubost a rejpavost a mírná agrese jsou také přínosné.
- Pátek 9. března 2007 v 9:51® Firetiger
-
modrak> Fokus optik montana ?! Jsem si smíchy poprskal kravatu, to mi nemůžeš dělat!
- Pátek 9. března 2007 v 9:21® Tomucha
-
Firetiger – ta má kukadla jak zrdcadla
- Pátek 9. března 2007 v 8:48® modrak
-
Firetiger> Pěkné, pěkné, ještě tam po stranách přidej jednu zahnutou nožičku a můžeš tomu říkat fokus optik montana nebo krátkozraký pulec.
Což takhle ty korálky otočit o 90° protáhnout skrz ně tlustý tmavý monofil a opatrně ho zatavit zapalovačem. Získáš tak moc pěkné oči a ne Bubo bubo montanu.
- Pátek 9. března 2007 v 8:24® Dědek
-
bubu> zkus to nacpat do mrazáku na pár dní, mě to zabralo
- Pátek 9. března 2007 v 0:06® jiris
-
Ft – a ja myslel, ze jsem jediny kopyto
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:46® Firetiger
-
To se mi děje taky – strýmříky i pakoše s korálkem, omlátil jsem to při back castu o zdi a tak za sebou. Naštěstí mě baví vázat.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:40® jiris
-
FT – pozor az s temi strymry budes chytat, občas se mi stavalo (hlavne pod jezy) ze jsem ty koralky o zed jezu rozstriskal
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:34® Firetiger
-
Ještě umím takovouhle
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:29® Firetiger
-
Aha… Pawlovskou nepotřebuju, mě stačí chlast
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:27® Rici
-
Plavou tam na vobrazovce podobný individua. Tak to mohla bejt inspirace.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:24® Firetiger
-
Ne, na Kriminálku Las Vegas, proč?
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:24® Rici
-
Fire..: Ty jsi koukal na Banánové rybičky,viď?
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:22® Firetiger
-
Pánové, nabízím lehce alternativní montanu
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:14® jindrich
-
fikus>Teoreticky by měl.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:13® Marcel
-
Ja mam fakt dobrou zkusenost s tim sprayem. Zkousel jsem ty recepty s levanduli a bobkovym listem, ale to nejak nezabiralo…
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:45® Zauwi
-
to Pupak: aha,tak to jo,já myslel jestli to není zase nějaká finta:)
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:41® fikus
-
jindrich> mrazák, to funguje? Zajímavé téma, zabije mráz mola i s nakladenými vajíčky? Né, že bych to potřeboval, ale jeden nikdy neví kdy se to bude hodit.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:37® jindrich
-
bubu>Existujou takový pytle,z kterých odsaješ vysavačem vzduch,popř.do pytlíků a mrazák.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:13® Marcel
-
bubu> jo, 100% je oheň…
Existuje, je to spray (bohužel si nepamatuju název) a ten likviduje spolehlivě i vajíčka.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:09® bubu
-
nevíte náhodou,jestli je nějakej přípravek na hubení i vajíček tohoto zákeřnýho a hnusnýho tvora?
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:05® bubu
-
fikus> miro dík za morální podporu. Neumim si to vysvětlit,bo jsem tam měl tablety s naftalínem a hulím tam jak sádrovej ježek.Ani nevím,kdy by se to mělo projevit,jestli tam ta kurva něco nasadil.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:00® fikus
-
bubu> vzhledem k tomu co jsem viděl u tebe za matroše, odhadoval bych škodu na desetitisíce..... Držím palce.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:48® bubu
-
jdu se oběsit-ze skříně s věcmi na motání mě vyletěl MOL!!! Bojím se to prohlídnout
Držte mi palec.
- Čtvrtek 8. března 2007 v 18:26® Pike007
-
S tim klouboukem to neni jen tak. V jedne historicke knize jsem cetl, ze bez klobouku nechteli pustit muskare k vode a hrozilo jeho vykazani az do sjednani napravy.Byl to zaklad. Nazev si bohuzel nepamatuju. Nosim siltovku, mam obavu, abych nebyl vykazan
- Čtvrtek 8. března 2007 v 17:05® modrak
-
pupak> Je to tam.
- Čtvrtek 8. března 2007 v 16:53® pupak
-
modrak> ibcas jedu okolo posli mi mejlem cislo na tatranku, az pojedu zavolam a domluvime se
- Čtvrtek 8. března 2007 v 16:43® modrak
-
pupak> Dělám na Skalce, ale co se týče ryb, tak nič moč. Jenom Labe (20 a okolí + místní stojáky) no a něco málo na služebkách (Ostrava, Vyškov). Není moc času, páč roční dcera chce své. Tak alespoň po večerech vážu. Jo a co máte všichni s tím Kostelcem? Při návratu z TVV mi taky pokladní na nádraží prodala lístek do Kostelce n/L místo do Kostomlat n/L a potom mě chtěla průvodčí vyhodit, že prý sedím ve špatném vlaku.