Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:35® pikos
pikos

pupak: jasně že chci, Hadrymanem se chci už dávno stát:-1

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:29® pupak

pikos> a muzes si pak za klobouk dat pstrosi pera, zarucene budou origos z bitvy u Krescaku aby z tebe byl Hardyman . . .

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:26® pupak

pikos> chces nasivku Hardy ???? tam mas jistotu, ze je to Alnwick:-)) )))

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:24® pikos
pikos

pupak: jsou od čoučangů, 75% umělina, rychle schnou, ale na Wohři bych se s nima bál ;-) , chtěl jsem na ně dát nášivku z Orvis vesty, ale tam je také napsáno China.

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:23® pupak

modrak> delas v praglu nebo sem nejak jezdis, jezdis nekam na ryby nebo ses kosteleckej patriot edit – ja te nechci napinat jen sem linej to kreslit a navic je to ani nejde nakreslit

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:19® modrak
modrak

pupak> Tak už mě nenapínej. Já ti za to navrhnu převodovku, a nebo ti prozradím tajemství takovýchto moderních spiderů. :-))

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11399.jpg
Čtvrtek 8. března 2007 v 16:18® pupak

pikos> ted koukam po iii-shopech a chci si koupit ty letni lehke protimuchnickove brodici kalhoty cos loni pouzival . . .

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:08® pupak

pikos> to bych si priteli nedovolil:-)) ) ostatne je znas . . . si nepamatujes ten vytresteny pohled designove ustrojeneho pajky, kdyz nas zrel . . . tak to je mel toulik prave na sobe

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:07® pikos
pikos

Pupák: a jsou opravdu pure? v létě v nich chci ject z Chebu Wohři a taky si pěkně zachytat, nerad bych působil rozruch v těchto designovaně vyvedených končinách, nechceš mě uvrtat do nějakýho maléru, že ne :-)

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:05® schneck
schneck

pikos> inkriminovaná místa zakryj vyškubaným kohoutím skalpem uchyceným na modrákově splétaném návazci, pak každý pozná jaký jsi pure muškař… :o) pro dámy se potom nabízí varianta sle-pičího skalpu… :o)))

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:05® modrak
modrak

pikos> Zkus červenobíle pruhovaný model ala rozmarné léto. Nohavička a kšandy nikoho neurazí.

Čtvrtek 8. března 2007 v 16:00® pupak

pikos> mam tam jeste od lonska ty ustrizeny teplaky od vetnamcu po toulikovi . . . v nich muzes na kocabe chytat ve dvouch . . .

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:59® pupak

modrak> ne a ne a ne a ne a nenenenenenene, ale je to tesne vedle, ses v zajeti zahranicnich webu ser na ne a rekni si ze mas jen dva body a ne tri

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:58® pikos
pikos

Moolis: Jó klobouk je móc důležitej, ještě, že ho díky strýčkovi Fidovi mám :-) All: Na léto sháním nějaké pure muškařské plavky abych se odlišil od normálních koupáčů a kocábských basketbalistů. Orvis, Hadry ani Loomis nic nedělá. Máte někdo nějaká doporučení?

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:57® modrak
modrak

pupak> Převodovka II generace. Bude to lepší? :-))

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11398.jpg
Čtvrtek 8. března 2007 v 15:55® pupak

Zauwi> to mi modrak kresli prevody k soustruhu:-)) ))

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:52® Zauwi
Zauwi

mohl byste mi nekdo vysvětlit ten obrázek? vůbec to nechápu…:(

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:39® pupak

modrak> abych si oddelil od sebe vlasce pri promotavani to je dulezite kvuli spojum . . .

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:35® modrak
modrak

pupak> Hele, já už asi vím. Možná že to deláš úplně jinak, ale asi mi to docvaklo. Dva průměry vlasce, tři hřebíky v jedný lajně a vrtačka. Ale na co ty papírky, já jsem si myslel, že jsi doutníkovej. Nebo je to pod jazyk? :-O

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:22® Moolis

Touliku, tys to nepochopil? To si prostě představ, že místo k vodě jdeš na úřad, nebo na operační sál. Anebo víš co, vem si sutanu a mitru, protože příroda, to je takový velebný chrám. Ach jo. Hlavně nezapomeň na klobouk, protože ten kdo nemá klobouk, je co? Bez klobouku.

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:20® pupak

modrak> jo a zapomnel sem na to nejdulezitejsi DVA PAPIRKY 10×3,5 cm z 90 gramove kridy !!!!!:-)) ) bez toho to nejde

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:14® pupak

modrak> tri hrebiky klidne na strome na to staci a 0 uzlu !!!!

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:13® modrak
modrak

pupak> Hele, asi jsem úplně blbej, ale pořád to nechápu. Přečetl jsem to znovu, pomalu a třikrát, ale furt nic. Dokážu si představit tebe, vrtačku, chatu, verandu … ale furt mi není jasný jak bez vyvazovacího prkénka a bez uzlů uděláš ze dvou nebo více průměru vlasce ujímaný kroucený navazec.

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:09® pupak

modrak> FC diky sve tvrdosti a nepodajnosti pouziju trochu jinak a hlavne ho vice vypinam 1– mensi prumer, 2 – necham ho zatizenej a vypnutej od stropu tak dva tri dny a on si zvykne

Čtvrtek 8. března 2007 v 15:04® pupak

modrak> cim strmejsi ujimani tim vetsi rozdil v prumeru pouziteho vlasce a naopak pokud chces nejakej na takovou dvojcicku ci trojcicku klacik dam 0,10+0,14 pokud chci neco na petku dam 0,12+0,18 a pod. na stiky a utahovaky klacky udelam lano klidne 0,20+0,30

Čtvrtek 8. března 2007 ve 14:55® pupak

modrak> jinak k tem vypoctum, vrtacka – 1650 otacek za minutu, delku vlasce 1× veranda cas 45 vterin toceni + dva az tri prumery vlasce treba 0,10–0,12 + 0,16–0,18 a mas takovy jemny plovouci navazec na takove to odpoledni lehke chytani:-)) )) celkovy cas vyroby 2–3 minuty . . .

Čtvrtek 8. března 2007 ve 14:51® pupak

modrak> ne jinak hombre, neumim to vysvetlit, budem se muset potkat a nazorne ti to ukazu je to strasne jednoduchy, takovejhle promotanec bych si pri mem IQ 7 ani nezapamatoval . . . natoz opakoval

Čtvrtek 8. března 2007 ve 14:48® modrak
modrak

pupak> Díky za mejlík na muškařině, ale nejsem si jistý, jestli jsem to z tvého popisu úplně pochopil. Představuji si to tak, jak je naznačeno na následujícím obrázku s tím, že všechny vlasce začínáš a končíš na pravé straně.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11396.jpg
Čtvrtek 8. března 2007 ve 14:39® rarach

Toulíku: Už to tady opakuji po 150 a naposledy, nikdy tady nepadlo z mé strany nic o módě ani značkových hadrech. Jenom apeluji na to abychom chodili k vodě jako rybáři (muškaři) a ne jako banda – parta opravářů nebo vojenských zběhů. Apeluji od začátku na jisté tradice a alespoň základní uniformitu. I mi je poholdlnější tepláková souprava, ve které jdu na trening, ale do lesa na posed je prostě z odhledem na jisté nepsané zákonitosti myslivosti nevhodná, i když není zřejmě logický důvod proč si ji tam nevzít, o tom jestli mi přijde prase na dostřel, to také jistě nerozhoduje. Ale jak píšu po 150 o tom to není. Pokud se přestanou dodržovat jistá pravidla a tradice, staneme se pouze součástí stáda a to jistě nikdo nechce. Zajímalo by mne jak by se Ti libilo, kdyby Tě ošetřoval lékař v monterkách )na chalupě zjistil, že je to fakt pohodlný), operovali by Tě v teplákovce a naopak instalatér by přišel k Tobě domů v kvádru, jistě by od pohledu všichni v Tobě vzbudili důvěru, že? Také by mne zajímalo, jaká by byla Tvoje první reakce při jednání v bance s ouřadou v kraťasech a vytahaným tričku. Řeknu Ti to sám, …Ty vole co to sem přišlo…

Čtvrtek 8. března 2007 ve 13:54® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Pupák: Nahlaš GPS souřadnice, datum, čas a máš mne tam jak na koni ;-)