Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. března 2007 ve 12:30® Rici
Rici

modrák: Co se divíš. Ubrousků prostři se už dávno odzvonilo. Doba pokročila a vývoj nezastavíš.

Čtvrtek 8. března 2007 ve 12:24® pupak

Alivio> a to kdybych mel rict uplnou pravdu tak sem tuhle toulika nasel sedet s dalkacem od televize u otevreny lednice a snazil se prepinat programy . . .a pak si tohle pozvi do baraku

Čtvrtek 8. března 2007 ve 12:11® Shrek
Shrek

pupak> sorry chlape,ale Tys mi dneska zvednul náladu.Takhle jsem se dlouho nezasmál,to s tou kejtou a BoBem nemá chybu.Dokonalý :-D

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:54® modrak
modrak

Ty voe, tak to čumím, tak on má pupak v lednici dorůstající kýtu parmské šunky. Ještě řekněte že je vlastníkem bezedného demižonu a věčně hořící fajfky. :-O

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:44® drozďák

Rici: přesně tak! možná by s ním byla ještě větší prdel než s megafonem. A spojení obého už si nedovedu vůbec představit.
A že mám velkou představivost :-)

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:42® pupak

Robur> ve vychodnich cechach, v jednom malebnem udoli, kterym proteka pidi potucek

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:40® Robur
Robur

kde je to výhodné rekreční zařízení?

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:40® toulovec
toulovec

BoBo-Falknow> díky náčelníku že jsi se mně zastal.......­.........

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:39® pupak

BoBo-Falknow> aby ty sis nepridal:-)) )) ty vychrtliku pred tebe bych tu kejtu klidne postavil , , , ty bys omdlel z prezrani jen pri pohledu na ni

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:37® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

pupak: jj, Toulík je borec, najde půl, ale sežere celou :-D Na to musí mít člověk fakt geny :-D

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:35® pupak

nikdo mu neverte ani slovo !!!! tuhle nasel v lednici pul kejty parmsky sunky a sezral ji celou . . . a zadny maso neprivez:-)) )

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:31® toulovec
toulovec

pupak> když jedu do hotelu, chci all inclusive, když jedu k tobě na chatu, očekávám stejný služby. Na co bych si bral k tobě vercajk, když tvůj tak dobře chytá. Vždycky jsem si táhl boty, broďáky, pruty, vestu, já nevím co ještě. Dnes jsem už chytrej, vím že jediný co cestou k tobě musím koupit jsou retka a pořádnej flák svaloviny na gril. Takže ve dvě sednu v práci do auta , v 16–17 jsem u tebe a mám víkend ne?

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:27® Rici
Rici

modrak: Výbornej prut na chlastací akce s partou nezodpovědných kamarádů nerybářů.

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:19® pupak

modrak> never toulikovi je to peknej vykuk, tady si hraje na uskripnutyho a kdyz prijede ke me ani si uz nebere ty svoje OSTliskace A ROVNOU ZAMIRI K RADE WEST TT a vybere si co se mu libi . . . von jen tak naoko, ale je to snobak jak prase . . . tuhle se mi cpal i do westy z Alnwicku, klika ze je tak vyrysovanej jinak by mi na ni roztahl svy . . .

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:04® Robur
Robur

jdu do toho s vámi, myslíte, že budou dost out pytlovité rifle, které mohu okamžitě natáhnout na tlusté pytlovité tepláky a takto teple oděn vyrazit okamžitě z domu. Dále mám vestu od přátel z východu a neidentifiko­vatelno kšiltovku z Číny. Dále za účelem rybolovu mám vyřazené ponožky, často každou jinou, někdy chodím i bos, respektive v pantoflích. Jen to TOS mně připomíná Továrnu na obráběcí stroje.

Čtvrtek 8. března 2007 v 11:03® toulovec
toulovec

modrak> já nebulím, jsem dostatečně vyrovnaný a jsem rád že jsem jen pařezem :o)))

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:54® modrak
modrak

toulovec> Nebreč. Já jsem se v tom taky poznal, takže už jsme dva. Jož takhle založit klub? Pracovní název by mohl být třeba TOSFFC (Total Out Stub Fly Fishing Club). :-)

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:45® modrak
modrak

Robur> To není teleskopický mušák, ale dětský vláčák koupený ve výprodeji v drogerii Rossmann za 50Kč. Kupoval jsem ho pro sousedovic čtyřletého kluka na „rybolov“ v zahradním jezírku a s naprostým údivem jsem experimentálně zjistil, že pětková WFka se s toho dá dablcukem poslat za hranici 25 metrů! Tak jsem si taky jeden pořídil, vozím ho sebou v batohu, a když je někde na cestách příležitost, tak tím kapku proženu nějakého toho tlouště nebo okouna. :-D

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:40® HaD
HaD

ale no tak hošííí, klíííd :-) co takhle kompromis? Topík ve stylovce a spodek raději nebrat :-D

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:38® toulovec
toulovec

rarach: já tvůj názor maličko chápu, ale Rudo proboha nemůžeš takhle striktně kastovat lidi jen kvůli tomu že nejsou podle nejnovější mody. Ty si fakt myslíš že jsi jen díky hadrům lepší člověk??? Můžu se zeptat proš jsi mně nazval pařezem?? Jsem ti snad nijak neublížil. Já myslel že normálně diskutujem.

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:30® Robur
Robur

Modrák, ten telskopický mušák funguje? Napiš o tom něco. To bych taky rád vozil v kufru.

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:23® pupak

toulovec> vis hovno co je hlad

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:22® toulovec
toulovec

pupak> ty tak kecáš a co ten včerejší duhoň hladovče, pročpak jsi ho killnul, když se nevešel. Přepůlit to dovede každej trouba, ale odhadnout že pánev má 29 cm, tudíž duháček nesmí mít víc jak 28, to chce mistra

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:19® pupak

modrak> velikost sve panvicky mam v oku, zadnej metr nepotrebuju:-)) )) a papiry nenosim jeste bych je ztratil . . .

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:15® modrak
modrak

pupak> Ne kurva, asi budeš pytlák, páč sebou nemáš papíry, míru a propisku. :-P

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:15® toulovec
toulovec

pánové děkuji Vám za příspěvky, dovolím si dva z vás citovat pokud mi to dovolíte: takže nejdřív asi rudu: toto píše o mně : „Jseš opravdovej pařez.“

tady budu citovat ZN: „Pařez zůstane pařezem a vůl volem. To nemůže žádné oblečení změnit.“

děkuji Vám za projevenou důvěru, mám v tom konečně jasno :o))))))))))))))))

Čtvrtek 8. března 2007 v 10:07® pupak

Takovy maly dotazecek pro zde pritomne odborniky, vse co mam na muskarinu je TT, WINSTON, HARDY, ORVIS – takze vlastnim da se rici vybaveni ktere je IN, zadny zasrany CABELASY A JINY SHITY, vyseru se na to a k vode si zajdu v kratasech, tricku, sandalich, krabku dam do kapsy a pean si pripnu k tricku. Tak kurva sem opravdovej muskar nebo ne . . .

Čtvrtek 8. března 2007 v 9:44® modrak
modrak

rarach> O jakých tradicích to tu píšeš. Pokud si dobře pamatuji, tak tu, bohužel, po čtyřicet let byla pěstována tradice návštěvy představení v ND v teplákové soupravě dle rady mudrců z východu. To jen tak nepředěláš, to se asi musí vyřešit sešlostí věkem. O odnesení devíti granuláčů týdně platí, dle mého názoru, to samé. A není to z mé hlavy, to jsem bohužel odpozoroval u Labe, na přilehlých stojácích a v naší venkovské putyce.

Čtvrtek 8. března 2007 v 9:28® rarach

Toulovec: Kde jsem napsal něco o značkovém oblečení??? Jseš opravdovej pařez. Píšu pouze o jednoznačně prokázané věci, která funguje, jakási jistá uniformita zájmových skupin, dodržování tradic bez ohledu na značku oblečení,z jednoho prostého důvodu, abych když potkám u vody rybáře s prutem,ihned poznal, že je to rybář a ne pobuda co ten prut zrovna někde ukradl. Fire: Až budou chodit k vodě pouze tito rybáři – muškaři, bude ryb jak sraček, takový dobře ví proč to dělají a rozhodně to není z důvodu odnesení devíti granuláčů týdně.

Čtvrtek 8. března 2007 v 9:20® modrak
modrak

Ufff. Tak to abych, vzhledem ke svému ultra brutal total out stylu, tvořenému kombinací rifle – armádní výprodej – gumáky a osta (díky pupaku), vrátil papíry a do konce života nevystrkoval nos. A když k tomu ještě přihodím své řešení kapesního mušáku pro služební cesty, to abych si rovnou uřízl tři metry šňůry a odebral se na půdu … :-(

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11393.jpg