Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 2:33® regulus
-
Parmič, myslesls snad zn. Simson ne???
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 2:21® parmenides
-
… navím co tady řešíte, vždyť přeci každý ví, že správný muškař, pokud mu to dovoluje peneženka, má na sobě vše zn. Simms a v ruce prut značky Sage … bych to být vámi víc neřešil, ale spíš začal víc šetřit (tzv. snížení výdajů), nebo efektivněji pracovat (tzv. optimalizace vytváření příjmů)…
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 2:13® regulus
-
jarryn21> neber si to tak, stále platí, „Simia simia est, etiamsi aurea gestat insignia“
- Čtvrtek 8. března 2007 ve 2:03® regulus
-
No tak sem si přečetl příspěvky za posledních pár dní a su na rozpacích. Vlastně sem se nedozvěděl, jak mám jako správné rybář chodit vohozené. Byla tady zmínka o tenistech, golfistech, myslivcích, to bych si představit dovedl, ba dokonce i slušivou bílou, případně zelenkavou uniformu pracovníka na roentgenologii, ale správně vohozenýho rybářa nee. Prosil bych bližší popis, abych u té vody nebyl za kokota, keré se neumí voblíkat.
- Čtvrtek 8. března 2007 v 0:18® jarryn21
-
Firetiger> Máš recht.Když jdeš řekou a před Tebou se někdo brodí,naruší Ti tvoji vnitřní pohodu a požitek z lovu.O tom,že to rozplaší,ani nemluvě.Prostě samota je v tomto případě žádaná,ne li přímo nutná.
- Čtvrtek 8. března 2007 v 0:09® jarryn21
-
ZN>Čím je společnost náročnější a složitější ,tím se nějak zapomíná na přírodu.Neber to osobně.Máš děti?Vzpomenˇ si na to, když jsme byli malí.Co nám stačilo na ryby?Třeba i lískovej prut.A dalo se na něj taky krásně zarybařit.Nebylo to super?Chodili jsme pěšky na ryby třeba 5km.Dneska ,když řekneš mládˇatům atˇjdou na ryby,tak bez auta ani náhodou,a ptaj se hned,jak dlouho tam budem,protože za hodinu dávaj na sat jejich oblíbený debility.To je taková danˇz přepychu.No,ale nechci moralizovat,protože u většiny z Vás je to doma určitě jinak.
- Čtvrtek 8. března 2007 v 0:00® Firetiger
-
A stejně je nejhezčí den u vody, kdy žádného rybáře nepotkám. V montérkách i v tvídu je špatně.
A soudruh, kterého nepotkám, nechť si je oděn dle svého vkusu. - Středa 7. března 2007 ve 23:51® ZN
-
jarryn21:
v čem mají lidi s jednoduchým nářadím k přírodě nejblíž? Nějak tomu nerozumím, či co. - Středa 7. března 2007 ve 23:23® jarryn21
-
Zdar chlapi.já si myslím,že je každýho věc co má u vody na sobě.Doba normalizace je zaplat´pánbůh za námi.Já si chodím k vodě odpočinout od starostí a na nějaký přehlídky si nepotrpím.Na sebe si vezmu to v čem se cítím nejlíp.A můj názor-jestli vypadat jako playboy,nebo socík?!Řekněte sami na koho budete koukat s obdivem,jestli na socíka,kterej bude techniku lovu zvládat suprově i když cajk nestojí za nic.A nebo na playboye kterej se bude motat do šnůry jak P Y č A.Není umnění chytat na super cajk,ale na obyč. a jednoduchý nářadí.A před takovejma Lidma já smekám ,protože ty maj k tý přírodě nejblíž.A vo tom to je!
toulovec>Máš svatou pravdu,chlape!
- Středa 7. března 2007 ve 22:01® jindrich
-
ZN>taky jsem napsal Ne vždy.Jinak je zajímavé,že máte v tom Vašem království stejná přísloví,jako u nás na Vysočině
- Středa 7. března 2007 ve 21:50® ZN
-
Jindro, u nás platí jedno přísloví. Pařez zůstane pařezem a vůl volem. To nemůže žádné oblečení změnit. Ale může napovědět
- Středa 7. března 2007 ve 21:34® jindrich
-
ZN>pravdu díš.Jen si myslím,že oblečení dle nejnovější módy,ne vždy udělá z „úderníka“ RYBÁŘE.
- Středa 7. března 2007 ve 21:30® ZN
-
medvěd: mi se líbí. Basta mudlerka.
jindra: tak to má být, těch Mamulů bylo mraky. A tím to začalo
- Středa 7. března 2007 ve 21:21® jindrich
-
ZN>Nic proti tomu co říkáš.Chtěli jste fotku designově povedeného RYBÁŘE, a ne úderníka na rybách
- Středa 7. března 2007 ve 21:11® Medvěd
-
ZN když je to Werich,měl by vědět,žeje tam pro srandu králíkům
- Středa 7. března 2007 ve 21:10® Medvěd
-
jindrich:to fakt tahá rybu.Jak mumohla zabrat.Košile demode,kloboud demode a ten zbytek...........
- Středa 7. března 2007 ve 21:10® ZN
-
jindro, ale pan Werich je designově povedený. Klobouk, kostkovaná košile, brodící kalhoty, sluneční brýle. Žádná čapka s hvězdou, montérky a gumáky od hnoje. Krom toho, je to pan Werich.
- Středa 7. března 2007 ve 21:04® jindrich
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 7. března 2007 ve 21:02® Medvěd
-
xycht:já to myslím beru s táááááákhle velkou rezervou
- Středa 7. března 2007 ve 20:57® xycht
-
Medvěd: já bych to bral s rezervou
- Středa 7. března 2007 ve 20:55® Medvěd
-
ještě musím koupit pár triček s krokodýlkem,abych mohl na tenis
- Středa 7. března 2007 ve 20:54® Medvěd
-
Pane jo,to je mazec.Ještě,že jsem za ten značkovej outfit dal tolik prachů.Vypadá to,že můžu k vodě
- Středa 7. března 2007 ve 20:54® xycht
-
Chlapi hoďte sem nějakou fotku ať vim jak vypadá designově povedenej muškař…
- Středa 7. března 2007 ve 20:52® fikus
-
Ivošku, Zdenka neposlouchej a klidně sem to foto dej
- Středa 7. března 2007 ve 20:43® ZN
-
Ivošku, já bych to sem nedával
)
- Středa 7. března 2007 ve 20:41® toulovec
-
ZN> tyvole trpaslík, nebo mrazík jak to tu bylo nazýváno, je prd, našel jsem v rodinném albu foto po kterým jsem si málem cvrkl, zítra to naskenuju. – já se svými třemi spolužáky a kantorem ve třetí třídě při nácviku na spartakiádu, – se posereš
- Středa 7. března 2007 ve 20:37® toulovec
-
rarach: a já si myslím, že můžu jít k vodě klidně v šortkách, vorvaným triku, na nohách sandále či filcáky, nudli u nosu, červenou knížku v kapse. Budu ale šťasten za tu chvíli u vody, budu řeku milovat a ctít, budu se chovat ohleduplně k přírodě, zejména k rybám co pouštím, rybaření pro mně bude svátkem. Pak jsem pravý rybář, pak jsem ten kdo může chodit k vodě.pravda ve stylovém ohozu to líp vypadá, ale to je vše. Pokud mluvil pan Kudlák o tomto ctění a gentlemanství, nezbyde mi než souhlasit. Pokud mluvil o tom, že je to výhradně ten, kdo je oděn ve značkové oblečení, vzbuzuje každý takový výrok na mé tváři široký a upřímný úsměv. :o))) jinak polopaticky: neumím-li chytat ryby, vypadám-li jak pyča, nemám -li značkové oblečení nevěším se kvůli tomu, jsem rád u vody a nemyslím si že díky nějakému outdooru máš jakékoliv právo se na mně jen divně podívat. Pokud si to myslíš ty obráceně než já, je to taky tvé právo
)
- Středa 7. března 2007 ve 20:31® ZN
-
toulovec: jestli myslíš trpaslíka, toho není nikdy dost
)
- Středa 7. března 2007 ve 20:21® toulovec
-
xycht> máme, ale nechtěj ho vidět, rudu by šlehlo :o)))
- Středa 7. března 2007 v 19:54® xycht
-
Nemáte někdo foto designově povedenýho muškaře?
))