Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. března 2007 v 19:49® ZN
ZN

pif: šel jsi dál, jak jsem si myslel:-)) ) já to počítám od doby, kdy nastoupili tkz.myslivci v montérkách. Od té doby se nějak nemůžem vzpamatovat:-((

Středa 7. března 2007 v 19:45® pif
pif

ZN:tak to vím naprosto přesně.to odpískala renesance…

Středa 7. března 2007 v 19:44® Firetiger
Firetiger

rarach> A když přijdu k řece oděn do tvídového sáčka, dýmku v zubech a jmu se bambusovým proutkem s Hardyho kolečkem vrhat paličkovanou šňůru proti vodě, kdo mi zaručí že v ní budou nějaké ryby?

Středa 7. března 2007 v 19:44® Firetiger
Firetiger

rarach> A když přijdu k řece oděn do tvídového sáčka, dýmku v zubech a jmu se bambusovým proutkem s Hardyho kolečkem vrhat paličkovanou šňůru proti vodě, kdo mi zaručí že v ní něco bude?

Středa 7. března 2007 v 19:38® ZN
ZN

Aleši, víš kdy nastala totální devastace myšlení a sešup z výsluní do škarpy?:-)

Středa 7. března 2007 v 19:21® Aleš T.

Možná nejsem bystrý, ale přes velkou snahu jsem nenašel závislost mezi značkou prsaček a zacházením s rybou… Taky by mě zajímalo, jestli existuje někde taxativně vyjmenované v čem bych byl k vodě puštěný a co už je nepřípustné?

Středa 7. března 2007 v 19:05® rarach

Toulovec: O tomhle tahle debata vůbec není, jdi do divadla v montérkách? Můžeš, ale asi spiš než do hlediště tě pustěj spravovat hajzlíky, odborník na Shakespeara můžeš být jakejch chceš. Tak a teď si představ, že bude vyprodáno a ten poslední lístek dostane právě ten, kde je v rámci společenského bontonu společensky ustrojen.
A stejné je to na golfu, tennisu atd. Kupodivu tyto gentlemanské zábavy v rámci možností své rituály dodržují. To co se děje u nás je, ale také následek svazových nároků, zaplať si směšně levnou povolenku a odnes si ryb kolik uneseš, je nám jedno jak, tvoje prachy nás drží u koryta.

Středa 7. března 2007 v 18:53® Firetiger
Firetiger

Pife, a jseš v pohodě? Jseš. A vvvo tom to je :-)

Středa 7. března 2007 v 18:48® pif
pif

sakra,sakra.tak já su těžce out.na fišle chodím v modrákách,na nohách galoše,na ryby mám místo košíku lékárničku…oprav­doví muškaři,nepřejte si mě potkat u vody,jinak vás štréchne…a to si stavím sám pruty,každé díl je z jiné shitové značky..ach jo,tak si říkám,mám vůbec právo chodit k vodě?nebudou se ode mě kamarádi dištancovat?i­vošku,pudeš se mnou ještě někdy na ryby?-.))))

Středa 7. března 2007 v 18:46® fikus
fikus

„muškařský metrosexuál“ no to je teda hláška, jsem si málem ucvrk smíchy… :-)) Rarachu sorry, ale tohle sedí jak facka na tancovačce :-)

Středa 7. března 2007 v 18:42® Marcel

Eh, takže když půjdu k vodě v prdelačkách jsem ušlápnutý blb co neumí chytat, ale druhý den si vemu dejchače tak budu sebevědomý flyfisherman cool & in a tím pádem zachytám… To je pěkná hovadina.

Středa 7. března 2007 v 18:39® Firetiger
Firetiger

Naformuloval bych to takhle: rybář, který je přesvědčen o správnosti svého ohozu má větší sebevědomí, které hraje při lovu významnou roli – podobně, jako platí, že nachytáš víc na mouchu které věříš, jak na mouchu které nevěříš.

To, jestli je dotyčný ohoz z Bozemanu, Montana; Manchesteru, Vermont či snad Alnwicku, England je věcí vkusu každého soudruha.

Za sebe dodám, že jsem nejšťastnější tehdy, když u vody nepotkám žádného dalšího rybáře. Když někoho vidím, tak to znamená že je řeka prochytaná a poplašená, a to je stejně od Hardíka jako od čonga.

Středa 7. března 2007 v 18:29® toulovec
toulovec

neodpověděli jste medvědovi na otázku: opakuji a cituji " Jsou to proto snad horší rybáři?

nebo já si to dovolím otočit " když jdeme k vodě jak z katalogu od simsu či orvisu jsme snad díky tomu lepší rybáři??

Středa 7. března 2007 v 18:27® drozďák

Taky dobrá debata. Z deště pod okap…

Středa 7. března 2007 v 18:22® Pike007

Tady je to jak u modni policie. Hosi, nectete tolik ty casopisy pro zeny:-)

Středa 7. března 2007 v 18:11® Shrek
Shrek

rarach> tímto aprosto souhlasím s Rudou.Já dříve chodil v maskáčích.Tímto je neodsuzuji,ale nějak se mi to zprotivilo.Můj známej chodí právě v oněch zmiňovaných modrákách.Chodím od něj raději co nejdál.Prostě je to tak.Vhodné oblečení patří i na ryby a pokud se někomu zdají vhodné montérky,měl by dostat místo prutu roxorovou tyč a jít stavět barák.

Středa 7. března 2007 v 18:01® rarach

Medvěd: Proboha nech toho, muškaření není jen o tom chodit na ryby. Je to přesně o tom o čem mluvil Míra Kudlák v sobotu, povolenku si může koupit každej bez omezení a podle toho to taky u vody vypadá. Myslivci jsou v tomhle o hodně dál, přijít na hon jako adjunkt v montérkách, můžu na členství ve spolku rázem zapomenout. Navíc se o tom bude 10 let mluvit v okolních hospodách.

Středa 7. března 2007 v 16:28® Medvěd
Medvěd

Rarach:proboha jaký hranice.Polovina rybářského národa chodí k vodě v modrákách,prde­lačkách a s batohem na zádech.Jsou to proto snad horší rybáři?

Středa 7. března 2007 ve 14:08® raduch

rarach. jelikož v naší organizaci jsme udělali na výročce malý převrat a na hrb mi byl přidělen jednatel organizace, se můj čas na radovánky stává vzácný.Ale když něco zorganizujete rád se zúčastním. dejte vědět mailem nebo tlf mám v kartě tady i na Mrku.

Středa 7. března 2007 ve 12:24® rarach

Medvěd: Pro mne také ne, ale jsou určité hranice, kam už se nedá zajít. Pak to přestává být muškaření, ale pouze další metoda jak si chytit rybu.

Středa 7. března 2007 v 11:52® Firetiger
Firetiger

Ex Oriente Lux :-) Bambus a hedvábí to jistí. Naštěstí stále ještě jede fabrika v Alnwick, England, kde se vyrábí tak praktické věci jako vesta s poutky a Next Generation Light Anti Tank Missile :-))

Středa 7. března 2007 v 11:41® modrak
modrak

pupak> Jen nech na hlavě. Z Asie pochází dnes téměř vše. A to vůbec nemluvím o bambusu, hedvábí a původu nápadu lovu ryb s opeřeným háčkem. :-) Nic, musím jít makat. :-(

Středa 7. března 2007 v 11:31® pupak

modrak> tak sem to nemyslel s tou westou:-)) ) ale tim dvojitym w urcuju misto popisne jeji vyroby:-)) ) vwesta z asie by byla potom Osta . . .

Středa 7. března 2007 v 11:24® modrak
modrak

pupak> Už zase ta tvoje slavná westa? Jo, ještě jsem si vzpomněl na tu slavnou fotku chlupaté prdele z czechfly, ale to bude jistě vyžadovat mnohaleté pilování stylu, aby ho člověk spolehlivě udržel. :-D

Středa 7. března 2007 v 10:44® pupak

modrak> zapomnel si na westu, kde je dole ocko z latky a nad horni kapsou byva suchej zip:-)) )) jinak me take uz nic nenapada „kam s nim“ :-)) )

Středa 7. března 2007 v 10:27® modrak
modrak

pupak> No a kam jinam s ním? Držet ho v podpaží je nepohodlné, mít ho zastrčený do broďáků taky, o prsačkách už vůbec nemluvím a zuby mám od třicítky nějaké zchátralé. A navíc mi od těch aplikátorů zbyly uzávěry. :-) Nebo starý pardál poradí, kam ještě je vhodné prut odložit?

Středa 7. března 2007 v 10:23@ ???

Vdaka za linkovanie na stacane nadvazce. Ako vidim su tu ludia (modrak) ktori si ich doma vyrabaju, takze mozno sa zbytocne ponukam, ale ak mate k clanku nejake otazky tak rad medzery vyplnim.

Středa 7. března 2007 v 10:04® Medvěd
Medvěd

Rarach:Asi v muškařině hledáme každej něco jinýho.Pro mne to není otázka otfitu,hitech vybavení a super auta,ve kterým na ty ryby dojedu.

Středa 7. března 2007 v 10:02® pupak

modrak – hezky, panicek neopomel ani drzak na prut . . .

Středa 7. března 2007 v 9:44® rarach

Medvěd: Ano k chytání ryb to určitě stačí, jako k ježdění stačí škodovka 105. Já myslel, že jsem v rubrice muškaření a ne z lovu? Asi jsem se spletl. Raduch: Myslíš, že by jsi někdy dorazil na klubové pivko?