Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. března 2007 v 9:31® modrak
-
pupak> Konečně jsem se dokopal k nafocení těch detailů připevnění trnů na samo-domo košíku. Tady to je.
- Úterý 6. března 2007 ve 23:55@ ulcek
-
Rici-o víkendu jsem v práci.Počítám,že na chalupu začnu jezdit tak do měsíce.Určitě něco spácháme.
- Úterý 6. března 2007 ve 23:17® Firetiger
-
jiris: nepotřebuju název, ten nechytá a stejně se to jmenuje Olive emerger, chci si ověřit jestli se ta mrcha váže s křídly na placato nebo na stojato
- Úterý 6. března 2007 ve 23:07® Rici
-
ulcek: nejedeš na chalupu? Plánuju v neděli výlet výlet asi na Úslavu.
- Úterý 6. března 2007 ve 22:54@ ulcek
-
Modrák,Šlehy-kluci asi je to fajn,ale myslím,že se bez ní obejdu.Nějak se mi s tím nechce pr..t.
- Úterý 6. března 2007 ve 22:47® jiris
-
FT – na nazvy sej, hlavne, ze to zerou.
- Úterý 6. března 2007 ve 22:45® Firetiger
-
Už brzy se začnou líhnout… Pro Moolise: budu potřebovat tu chytrou knížku, nepamatuju si vzor z hlavy
- Úterý 6. března 2007 v 19:55® jindrich
-
ZN:Přijeď,najdou se tu pro Tebe různé zajímavosti
Ale to, kvůli čemu chceš přijet, tady nenajdeš
- Úterý 6. března 2007 v 19:44® Slehy
-
Ulcek:Tady je ten návod na stáčenej návazec ve slovenštině a dost podrobnej. www.instinctive.co.nz
- Úterý 6. března 2007 v 17:24® pupak
-
ZN – mas nejvyssi cas ja tam byl loni
- Úterý 6. března 2007 v 16:38® ZN
-
modrák: nakonec, máš recht, člověk musí být připravený. Asi se zajedu podívat i do Pelhřimova
- Úterý 6. března 2007 v 16:22® modrak
-
ZN> To přijde, však se taky dočkáš. To máš jako v tom otřepaném vtipu, kde se hovoří o tom, že nechcat si do kalhot ve čtyřech letech a následně pak po osmdesátce, je věc, kterou je možno dávat veřejně na obdiv.
- Úterý 6. března 2007 v 16:13® ZN
-
modrák: já néééé, já problémy nemám (zatím). To pupák !!!
)
- Úterý 6. března 2007 v 15:59® Medvěd
-
raduch:Jsem v klidu.Nejsem totiž v žádném případě mladý ani trendově sladěný muškař i když jsem za muškařský hadry nějakou korunu dal A lískového prutu v rukou jakéhokoliv muškařského metrosexuála se nějak nebojím.
- Úterý 6. března 2007 v 15:27® iceman
-
Vzpomínka na podzim..
- Úterý 6. března 2007 ve 14:13® Firetiger
-
Jsem myslel, že módní policie je jenom rubrika v bulvárních časopisech
- Úterý 6. března 2007 ve 13:35® raduch
-
Medvěd> Po foru ve K.V. mám strach se objevit na Ohři, Jesenici, Skalce, Svatavě, Kouty,Pilák atd. Tam všude rarach jako modní policie bude působit a jeho postava ve spodním prádle hovoří za vše. Bude schopen tě lískovým prutem poučit o vhodném oblečení mladého, a trendově sladěného muškaře
- Úterý 6. března 2007 ve 13:15® Medvěd
-
Rarach:někomu stačí i ta vesta od vietnamců,dědův naviják,či proutek za talíř.Na chytání ryb to fakt stačí.
- Úterý 6. března 2007 ve 12:41@ ulcek
-
Modrák-dík
- Úterý 6. března 2007 ve 12:37® rarach
-
Medvěd: Není to otázka kupní síly: Buď rád , že na to máš, co to jako má znamenat? Pro stopařovo dědu možná tohle znamenalo vrchol technické dokonalosti, což může být vzhledem ke stáří reelu klidně pravda, to si ten jantar jaksi neuvědomil, my už jsme , ale někde jinde jak píše ZN. I já mám staré věci a mám je na zdi, stejně tak jako se mi líbí staré motorky a auta, jsem na ně schopnej fascinovaně zírat dny a hodiny, přesto si troufám tvrdit, že na ježdění do práce se jaksi nehodí. Jenom mne tam popíchl ten závěrečnej dodatek, ŽE STAČIL!!
- Úterý 6. března 2007 ve 12:35® modrak
-
ulcek> www.flyanglersonline.com www.canerod.com globalflyfisher.com www.peninsulaflyfishers.org flyfisherman.com bamboorodmaking.com Já používám podobný postup ale kroutím to setrvačníkem.
- Úterý 6. března 2007 ve 12:06@ ulcek
-
Modrák-jak se to dělá?Jestli nějakej potřebuješ,tak neni problém ho koupit.Cena jak píšeš ccr 1kč za metr.Kupoval jsem ho v listopadu v Kotvě.
- Úterý 6. března 2007 v 11:57® modrak
-
ulcek> Chyba, měl jsi si z ní ukroutit krásný, potápivý, ujímaný návazec. Tam žádný uzly nejsou, takže se nemá co třepit.
- Úterý 6. března 2007 v 11:49® pupak
-
modrak> uz sem neco sehnal, 125 m za 150 nejakej nemeckej shit . . . je to tvrdz jak podrazka tak to snad FC bude
- Úterý 6. března 2007 v 11:41@ ulcek
-
Modrák,Pupák-já tu Spomu koupil loni na podzim a po dvou vycházkách u vody letěla do koše.Když na ní děláte uzel tvoří se různé otřepky a kroutila se víc než je zdrávo.
- Úterý 6. března 2007 v 11:31® modrak
-
pupak> Jo, vzpomněl jsem si na tebe ohledně toho levného FC. Dle ústní informace by se v rybářském centru (Žateckých 18 ) mělo něco od Spomy objevit po výstavě v Brně. Předpokládana cena přibližně 1Kč/m.
- Úterý 6. března 2007 v 11:13® modrak
-
Firetiger> Pěkné, pěkné. Jenom mě tak napadá, jak je na tom dnešní čínské hedvábí s kvalitou.
- Úterý 6. března 2007 v 11:03® Firetiger
-
Modrak> když já jsem šikovnej spíš na hlavu jak na ruce, takže zatím jsem jenom vygůgloval výrobce www.phoenixlines.com
- Úterý 6. března 2007 v 11:00® modrak
-
Firetiger> A kolikže metrů šňůry jsi už stihl upaličkovat?
- Úterý 6. března 2007 v 10:59® Firetiger
-
pupak> no, zatím jsem ho vytahl jen jednou – a tehdy mě Moolis s prutem z ropy zle přechytal – ale zastat jsem se Tě musel