Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 1. března 2007 v 11:32® parmenides

Firetiger: moc pekne. Ti japoncici jsou machři a ty take :-)) Mohu dostat alespon jednu dnes vecer do sbírky? Akorat bych dal hacek s kratsim raminkem, jinak to vazne nema chybu.

Čtvrtek 1. března 2007 v 11:28® lucka
lucka

Tomucha>Nechci neco luxusniho, jenom mi prosim porad jaky asi, ja si pro neho do Brna pojedu v kolem Března s kamosama.

Čtvrtek 1. března 2007 v 11:03® lucka
lucka

Tomucha> komplet

Čtvrtek 1. března 2007 v 10:25® Firetiger
Firetiger

Zdar pánové, nabízím alternativní májovku k tolik populárním silikonovým prdelím Mistra Modráka ;-)

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11339.jpg
Čtvrtek 1. března 2007 v 9:54® Tomucha
Tomucha

Parmenides – chlapče ty mi nevěříš :-) večer ti pošlu maila

Čtvrtek 1. března 2007 ve 3:12® parmenides

Brčál: v klidu, svet je naruby. V unoru je duben, v dubnu cerven, cervena je bila a ja to DVD taky nemam. V klidu, jak to tak sleduji, tak na mne take snad prijde rad. Snad. A snad ne. Fakt nevim, co je lepsi :-((

Čtvrtek 1. března 2007 ve 3:09® parmenides

Tomucha: no moc uz na to nevidim, ale tohle mi fakt neprijde jako pstros. At na to koukam, jak na to koukam, vidim zajice. Slovy: JEDNOHO. TAK UZ RADSI NA TO NE-KOUKAM.

Čtvrtek 1. března 2007 ve 3:06® parmenides

Toulovec: ja proti tomu nic nemam, vzdy rikam: muzete-li, mnozte se …:-)) ale proc to psat sem??? Si to piste na maily, skypy, icq-wy a jiny pyzdyqwy … Az prijedou hosi v ostrym, poslu je za tebou… Priprav jim seznam, pac to tady sledujou co tady pises a nejak se v tom stopro nevyznaj a ja nemam cas neco nekomu vysvetlovat a podavat hlaseni… :-((

Středa 28. února 2007 ve 23:02® jiris
jiris

Tomucha – lucka psala + bubencak, takze i s reelem. Neznas moravskej hantec :-)

Středa 28. února 2007 ve 22:50® Tomucha
Tomucha

Buko – super už se těším, budu s tím počítat

Lucka – 2500,– jen prut nebo komplet?

Středa 28. února 2007 ve 21:23® Buko

Tomucha>Vidím to Brno na úterý, dovezu Ti ty matroše a pod.Čas cca 11,00 ozvu se ti na mobil.Pokud Ti to nevyhovuje tak se mi ozvi na Skype. Stavím se k Vernovi a ostatním kamarádům.

Středa 28. února 2007 ve 21:13® lucka
lucka

Tomucha>asi 2500.mno není to moc to vim.Představa hmm asi ne moc dlouhý, na levou ruku,na mimopstruhovku pac tu nemame zadnou pstruhovou.Jo a + bubencak.Pro zacatecníka aby se sním dalo dobře manipulovat-lehky.

Středa 28. února 2007 ve 21:00® Tomucha
Tomucha

lucka – jsem z brna napiš mi osobku a pomůžu ti něco vybrat. Verna má Vision, Byron, Scott … kolik do toho chceš investovat? a jakou máš představu?

Parmenides – je to přesně do puntíku to stejný ostudo ! :-)

LudaT – je to 10, ale dá se to vázat i na 8 nebo 12. nejelpší je dle mě 10, 12 a max 14 pokud si s tí pohraješ.

Návod na vázání bude v dubnovým kajamnovi

Středa 28. února 2007 ve 20:18® brčal
brčal

parmenides>hoj­jj.Jak to že to DVD nemám doma? :-))

Středa 28. února 2007 v 19:37® toulovec
toulovec

fikus> to neřeš, dám to do pošty. se stavením nevím jak to bude, bo možná v pátek povalím služebně do Hradce, ale to se dozvím až na poslední chvíli. šéf zavelí a letím

Středa 28. února 2007 v 19:16® lucka
lucka

Mohla bych mít dotaz?:Budu si kupovat new musák a potřebovala bych aby nebyl nejdrašší a dobrý…Spíše na vetší ryby.Přemyšlela jsem i nad volbou si zajed do Brna k Wernerovy prej tam má dobré věci je to pravda?

Středa 28. února 2007 v 19:08® fikus
fikus

toulovec> v pátek odpoledne jedu pracovně do České Třebové. Jestli budeš mít čas, mohu se pro DVD stavit osobně. A dovezl bych Ti i prázné medium.

Středa 28. února 2007 v 17:52® toulovec
toulovec

tak už jsem pálil DVD icemanovi a eldanovi, za dva dny LSDéčkovi, modrákovi a dědkovi, další den jedno pro ZN, dneska chce další 2 buko a fikus. takže pánové nepište mi, nevolejte, na ostatní prdím, je to docela rovnoměrně rozptýleno po republice, písněte si těm co to už ode mně mají!!!

ne že bych to nevypálil, ale ta pošta – booože ta pošta !!!:-x

Středa 28. února 2007 v 17:51® parmenides

Tomucha: moc hezky, to ale neni stejny zpusob, jako jsme vazali u mne, ze ne? To vypada na dubbing. Pekne.

Středa 28. února 2007 v 15:42® LudaT

Tomucha: co je to prosím za velikost háčku? Díky Jinak moooc pěkný.

Středa 28. února 2007 v 15:22® Tomucha
Tomucha

včera jsem motal, večer sem zksuím hodit ještě pár muchy pokud to stihnu nafotit

Středa 28. února 2007 v 15:21® Tomucha
Tomucha

:-) chce to víc vody a míň řepy pánové .. sedět u svěráčku a ne u TV :-))

Středa 28. února 2007 v 15:15® Tomucha
Tomucha
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11334.jpgfoto/diskuze/muskareni/2007/th-img11335.jpg
Středa 28. února 2007 v 11:15® parmenides

… v peknych rukou, tady provadite nejake klonovani a jine pochybne praktiky ohledne slechteni a mnozeni nosicu bez meho vedomi. Dedek to trenuje 40 let a vy mu za predane a tezce vydrene informace neposlete ani dolar :-((

Středa 28. února 2007 v 11:02® Firetiger
Firetiger

Parmeníde, Tobě to nepřišlo? To vypadá na nechtěné těhotenství, vyhledej poradnu pro filozofy v tísni ;-) Tvůj originál je u mě v dobrých rukou, už můžu vrátit. Ten chlapík je fakt magor, při sledování jsem nevyšel z úžasu.

Středa 28. února 2007 v 9:43® parmenides

a mne nikdo nic neposlal :-((

Středa 28. února 2007 v 9:23® modrak
modrak

Toulovec: Dík za DVD, včera přišlo a ani ho pošta při doručování nerozlomila. :-)

Středa 28. února 2007 v 9:10® Dědek
Dědek

Ivošku dík :-)

Středa 28. února 2007 v 7:53® LSD

Toulovec: Ivošku, DVD dorazilo, děkuji převelice pán velkomožný. PS: zatím jsem viděl pouze cca 18minut, nevím jak to bude pokračovat. Ale jestli to chceš zažít na vlastní kůži a oči, tak přijeď. My Ti to ukážeme in natura i ty prakové hody :-D

Úterý 27. února 2007 ve 21:37® Šáďa
Šáďa

brčal: tak to jo ,zkusím se zeptat u nás. Taky je sem vozí ,tak se zeptám jestli jde objednat to co chci.Když ne tak to jistí drahý e-shop :-)