Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 20. února 2007 ve 14:44® Prutos
-
ZN> Máš recht, najdem si nějakou co ještě nikdy nikdo nechytil.
- Úterý 20. února 2007 ve 14:38® Buko
-
modrak> Najdu odkaz a pošlu, jen nemám čas a měl jsem výčitky svědomí, že jsem s Ti s tím pitomým chemlonem nemohl vyhovět.
- Úterý 20. února 2007 ve 14:34® ZN
-
Prutos: kašlem na to, tu rybu dnes chytí kde kdo.
- Úterý 20. února 2007 ve 14:05® doktor
-
Ten článok o JV je príšerný! Úplne na smiech! Autor musí byť magor a divím sa JV, že toto o sebe nechá napísať! To sa nemôže diviť, že je na smiech a každý si z neho robí srandu! Niečo tak slabé, smiešne z toľkými hlúposťami som už nečítal dlho.
- Úterý 20. února 2007 ve 12:53® parmenides
-
Modrak: povedene, skoda jen, ze neumis tak dobre fotit, jak umis vazat…
)
…vecer trenuji posvatky dle tveho receptu, mam po vikendu konecne motivaci na sobe zapracovat. Tomucha, jako spravny ucitel, mi dal dlouhe kazani, proc ze vubec netrenuji… pry takovy talent…
) … a ted jdu zase makat
- Úterý 20. února 2007 ve 12:45® Robur
-
Já bych hopozval na nějakej sraz, ale nebudu s ním ve stanu…
- Úterý 20. února 2007 ve 12:43® Shrek
-
Ráno jsem to viděl tuším v Blesku,málem jsem se počůral smíchy.Ten Jakub,sakra to je kus chlapa.Na Nově z něho udělali boha,že tu rybu i pustil.:-/
- Úterý 20. února 2007 ve 12:39® Firetiger
-
Pro ilustraci jak složité je chytit „tajuplnou rybu, co ještě žádný člověk nevytahl z vody“
Komerční lov arapaiem v Thajsku: www.siamfishingtours.com
- Úterý 20. února 2007 ve 12:21® Prutos
-
ZN> Vždyť na tom přeci nic není. Pojedem si ji chytit ma mušák, jdeš do toho? A chytíme si akždej rovnou dvě a ještě větší..
- Úterý 20. února 2007 ve 12:09® ZN
-
rarach: copak Kuba, talent nezapřeš. Přišel, viděl, zvítězil. Někdo se s tím sere, Kubík vítězí napoprvé.
- Úterý 20. února 2007 v 11:43® rarach
-
Pepíno: No právě, když to říká on i titulek, tak je to podle hesla, když dva dělají totéž, je to v tomto případě totéž. ZN: U Kubíka jde vždycinky o život, hlavně teda o můj. Já na to tenkrát koukal jako blázen, protože Discovery docela dost sleduju, v první chvíli jsem si myslel, že jde o jinou rybu, ale nakonec se Kubík vybarvil, ale je fakt, že ten bulík z Discovery po ní šel mnoho dílů a i mnoho dní, Kuba ji ťafnul hned napoprvé, takže vlastně klobouk dolů.
- Úterý 20. února 2007 v 11:34® ZN
-
nezlehčujte Kubův výkon, málem přišel o život.
- Úterý 20. února 2007 v 11:28® pepino99
-
jedna věc co řekl on a druhá věc co napsali oni ...... :o)) Přesně jak HaD říkááá
- Úterý 20. února 2007 v 11:18® HaD
-
rarach> už mlčim
- Úterý 20. února 2007 v 11:16® rarach
-
HaD: V tomto případě, je na vině jistě samotný Kubík, schodou náhod jsem viděl v tv díl, kdy ji chytal, tam už tyto pitchoviny sám tvrdil. Prostě má pocit, že lidi nemají internet, nemají Discovery atd. Seriál o chytání arapaimy se už asi 10 x opakoval.
- Úterý 20. února 2007 v 11:15® Firetiger
-
Hmm… v tomhle textu orientovaném na senzaci aby se čert vyznal. Loni v Thajsku jsem seriózně zvažoval, jestli si zaplatím arapaimu nebo mečouna, vyhrál to mečoun. Teď mě to hryže, protože kdybych volil jinak tak jsem mohl předběhnout Vágnera
- Úterý 20. února 2007 v 11:07® HaD
-
Firetiger> jak říkám: nehájím, jen vím, že klidně mohl napsat, že ještě žádný člověk z Čech takovou rybu nevytáhl a novinář to kvůli senzaci překroutí, atd. atd.
- Úterý 20. února 2007 v 11:03® Firetiger
-
Novináři jdou po senzaci jak slepice po flusu a pan Jakub nemá problém s tím udělat z rybolovu show, takže se pravdy dohledat těžko. Ale když ocituji z úvodu článku:
Tu tajuplnou rybu ještě žádný člověk na světě nevytáhl z vody. Až minulý měsíc český sportovní rybář Jakub Vágner. Ke třem metrům měřil jeho úlovek, pro nějž čeština ani nemá název. Arapaima gigas. „Arapaima je bájná ryba, o níž vědci téměř vůbec nic nevědí,“ říká mladý muž, který se včera vrátil z riskantní expedice v Jižní Americe zpět do Prahy
Tak se mi otvírá kudla v kapse, ještě když Jakub tak necitlivě uráží mekongského sumíka. K tomu mám totiž citovou vazbu!
- Úterý 20. února 2007 v 10:41® mdx
-
Rekord to určitě neni… images.google.cz
- Úterý 20. února 2007 v 10:37® HaD
-
Mno, je jen otázka, co skutečně novinářům JV řekl, a co si doplnili a dobarvili sami. Nechci se ho zastávat, ale novináři často napíšou něco úplně jiného, než jim je sděleno…
- Úterý 20. února 2007 v 10:33® rarach
-
Fire: Kecáš woe, Kubík by nikdy nelhal.
- Úterý 20. února 2007 v 10:23® Firetiger
-
Toulovec> je to mladej s…áč. Největší sladkovodní ryba je Pangasion gigas, neboli thajský sumec, a je to pravda protože to říká wikipedie (en.wikipedia.org ). Vyza je delší a arapaima je možná největší masožravá, ale sumík je sumík. Basta mudlerka, já to musím vědět.
A J. V. rozhodně není první kdo ulovil arapaimu – tu rybu na férovku vyváží z Amazonie po komerčních revírech dostatečně teplých krajin, aby se s ní mohli lovci s tlustou peněženkou a defektním egem fotit dle potřeby. - Úterý 20. února 2007 v 9:34® modrak
-
Buko> Jo, byl jsem to já, proč?
- Úterý 20. února 2007 v 9:15® modrak
-
parmenides> Tak takhle to tedy je. Nicméně umím i jiná křídla. Třeba tohle. Chceš to do rámečku do obýváku?
- Úterý 20. února 2007 v 9:12® dzandys
-
To je teda mazec
. Normálně jsem i slzu uronil.Kam se hrabe Pampalini. A počkejte večer na Nově,to se teprve dozvíme věci.
- Úterý 20. února 2007 v 8:52® Zauwi
-
Omg,co se tu člověk nedočte.........Hele vždycky jsem si myslel že největší sladkovodní ryba je Vyza Velká(dorůstá až 5m-jestli jsem si to teda s něčim nespletl), a navíc v případě Vágnera
bych spíš tipoval,že to někdo chytil a on se s tim za prachy nechal vyfotit…
- Úterý 20. února 2007 v 8:43® toulovec
-
tak a máte to kreténi! nikdo na světě tuto rybu ještě nevytáhl!! Kubík to zvládl i když má o polovinu menší mozek!!!!!!! sport.idnes.cz
- Pondělí 19. února 2007 ve 23:36® morsky das
-
Az na tu betonku medzi Brnom a Ba to bol prijemne straveny vikend, chlopi vdaka! revoke a Tomucha tu je slubeny odkaz www.muskarenie.com
- Pondělí 19. února 2007 ve 21:18® toulovec
-
ZN> škoda že ten župan nebyl růžovoučkej
- Pondělí 19. února 2007 ve 21:05® ZN
-
chlapi, to sem fakt musím dát
Ivošku, máš pravdu.