Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 20. února 2007 ve 13:38® Buko
-
modrak> Najdu odkaz a pošlu, jen nemám čas a měl jsem výčitky svědomí, že jsem s Ti s tím pitomým chemlonem nemohl vyhovět.
- Úterý 20. února 2007 ve 13:34® ZN
-
Prutos: kašlem na to, tu rybu dnes chytí kde kdo.
- Úterý 20. února 2007 ve 13:05® doktor
-
Ten článok o JV je príšerný! Úplne na smiech! Autor musí byť magor a divím sa JV, že toto o sebe nechá napísať! To sa nemôže diviť, že je na smiech a každý si z neho robí srandu! Niečo tak slabé, smiešne z toľkými hlúposťami som už nečítal dlho.

- Úterý 20. února 2007 v 11:53® parmenides
-
Modrak: povedene, skoda jen, ze neumis tak dobre fotit, jak umis vazat…
)…vecer trenuji posvatky dle tveho receptu, mam po vikendu konecne motivaci na sobe zapracovat. Tomucha, jako spravny ucitel, mi dal dlouhe kazani, proc ze vubec netrenuji… pry takovy talent…
) … a ted jdu zase
makat 
- Úterý 20. února 2007 v 11:45® Robur
-
Já bych hopozval na nějakej sraz, ale nebudu s ním ve stanu…

- Úterý 20. února 2007 v 11:43® Shrek
-
Ráno jsem to viděl tuším v Blesku,málem jsem se počůral smíchy.Ten Jakub,sakra to je kus chlapa.Na Nově z něho udělali boha,že tu rybu i pustil.:-/
- Úterý 20. února 2007 v 11:39® Firetiger
-
Pro ilustraci jak složité je chytit „tajuplnou rybu, co ještě žádný člověk nevytahl z vody“
Komerční lov arapaiem v Thajsku: www.siamfishingtours.com - Úterý 20. února 2007 v 11:21® Prutos
-
ZN> Vždyť na tom přeci nic není. Pojedem si ji chytit ma mušák, jdeš do toho? A chytíme si akždej rovnou dvě a ještě větší..

- Úterý 20. února 2007 v 11:09® ZN
-
rarach: copak Kuba, talent nezapřeš. Přišel, viděl, zvítězil. Někdo se s tím sere, Kubík vítězí napoprvé.
- Úterý 20. února 2007 v 10:43® rarach
-
Pepíno: No právě, když to říká on i titulek, tak je to podle hesla, když dva dělají totéž, je to v tomto případě totéž. ZN: U Kubíka jde vždycinky o život, hlavně teda o můj. Já na to tenkrát koukal jako blázen, protože Discovery docela dost sleduju, v první chvíli jsem si myslel, že jde o jinou rybu, ale nakonec se Kubík vybarvil, ale je fakt, že ten bulík z Discovery po ní šel mnoho dílů a i mnoho dní, Kuba ji ťafnul hned napoprvé, takže vlastně klobouk dolů.
- Úterý 20. února 2007 v 10:34® ZN
-
nezlehčujte Kubův výkon, málem přišel o život.
- Úterý 20. února 2007 v 10:28® pepino99
-
jedna věc co řekl on a druhá věc co napsali oni ...... :o)) Přesně jak HaD říkááá
- Úterý 20. února 2007 v 10:18® HaD
-
rarach> už mlčim

- Úterý 20. února 2007 v 10:16® rarach
-
HaD: V tomto případě, je na vině jistě samotný Kubík, schodou náhod jsem viděl v tv díl, kdy ji chytal, tam už tyto pitchoviny sám tvrdil. Prostě má pocit, že lidi nemají internet, nemají Discovery atd. Seriál o chytání arapaimy se už asi 10 x opakoval.
- Úterý 20. února 2007 v 10:15® Firetiger
-
Hmm… v tomhle textu orientovaném na senzaci aby se čert vyznal. Loni v Thajsku jsem seriózně zvažoval, jestli si zaplatím arapaimu nebo mečouna, vyhrál to mečoun. Teď mě to hryže, protože kdybych volil jinak tak jsem mohl předběhnout Vágnera

- Úterý 20. února 2007 v 10:07® HaD
-
Firetiger> jak říkám: nehájím, jen vím, že klidně mohl napsat, že ještě žádný člověk z Čech takovou rybu nevytáhl a novinář to kvůli senzaci překroutí, atd. atd.
- Úterý 20. února 2007 v 10:03® Firetiger
-
Novináři jdou po senzaci jak slepice po flusu a pan Jakub nemá problém s tím udělat z rybolovu show, takže se pravdy dohledat těžko. Ale když ocituji z úvodu článku:
Tu tajuplnou rybu ještě žádný člověk na světě nevytáhl z vody. Až minulý měsíc český sportovní rybář Jakub Vágner. Ke třem metrům měřil jeho úlovek, pro nějž čeština ani nemá název. Arapaima gigas. „Arapaima je bájná ryba, o níž vědci téměř vůbec nic nevědí,“ říká mladý muž, který se včera vrátil z riskantní expedice v Jižní Americe zpět do Prahy
Tak se mi otvírá kudla v kapse, ještě když Jakub tak necitlivě uráží mekongského sumíka. K tomu mám totiž citovou vazbu!
- Úterý 20. února 2007 v 9:41® mdx
-
Rekord to určitě neni… images.google.cz
- Úterý 20. února 2007 v 9:37® HaD
-
Mno, je jen otázka, co skutečně novinářům JV řekl, a co si doplnili a dobarvili sami. Nechci se ho zastávat, ale novináři často napíšou něco úplně jiného, než jim je sděleno…
- Úterý 20. února 2007 v 9:33® rarach
-
Fire: Kecáš woe, Kubík by nikdy nelhal.
- Úterý 20. února 2007 v 9:23® Firetiger
-
Toulovec> je to mladej s…áč. Největší sladkovodní ryba je Pangasion gigas, neboli thajský sumec, a je to pravda protože to říká wikipedie (en.wikipedia.org ). Vyza je delší a arapaima je možná největší masožravá, ale sumík je sumík. Basta mudlerka, já to musím vědět.
A J. V. rozhodně není první kdo ulovil arapaimu – tu rybu na férovku vyváží z Amazonie po komerčních revírech dostatečně teplých krajin, aby se s ní mohli lovci s tlustou peněženkou a defektním egem fotit dle potřeby. - Úterý 20. února 2007 v 8:34® modrak
-
Buko> Jo, byl jsem to já, proč?
- Úterý 20. února 2007 v 8:15® modrak
-
parmenides> Tak takhle to tedy je. Nicméně umím i jiná křídla. Třeba tohle. Chceš to do rámečku do obýváku?

- Úterý 20. února 2007 v 8:12® dzandys
-
To je teda mazec
. Normálně jsem i slzu uronil.Kam se hrabe
Pampalini. A počkejte večer na Nově,to se teprve dozvíme věci. 
- Úterý 20. února 2007 v 7:52® Zauwi
-
Omg,co se tu člověk nedočte.........Hele vždycky jsem si myslel že největší sladkovodní ryba je Vyza Velká(dorůstá až 5m-jestli jsem si to teda s něčim nespletl), a navíc v případě Vágnera
bych spíš tipoval,že to někdo chytil a on se s tim za prachy nechal
vyfotit… - Úterý 20. února 2007 v 7:43® toulovec
-
tak a máte to kreténi! nikdo na světě tuto rybu ještě nevytáhl!! Kubík to zvládl i když má o polovinu menší mozek!!!!!!! sport.idnes.cz
- Pondělí 19. února 2007 ve 22:36® morsky das
-
Az na tu betonku medzi Brnom a Ba to bol prijemne straveny vikend, chlopi vdaka! revoke a Tomucha tu je slubeny odkaz www.muskarenie.com
- Pondělí 19. února 2007 ve 20:18® toulovec
-
ZN> škoda že ten župan nebyl růžovoučkej
- Pondělí 19. února 2007 ve 20:05® ZN
-
chlapi, to sem fakt musím dát
Ivošku, máš pravdu.
- Pondělí 19. února 2007 v 19:55® toulovec
-
parmenides> už dopředu ti řeknu, že podzimní tvv nebude
- podzimní akci už roky dělá miloš a nemá cenu dělat v období jednoho měsíce dvě akce
- byl jsi na nultém ročníku kde jsme TVV vymysleli, takže víš že se vždy bude jednat výhradně o zimní akci
- pořádat víc akcí v sezoně nemá cenu, jsem rád když mám volno že můžu k vodě, dýchánky mám radši v době kdy se nudím