Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 19. února 2007 ve 20:55® toulovec
toulovec

parmenides> už dopředu ti řeknu, že podzimní tvv nebude

1. podzimní akci už roky dělá miloš a nemá cenu dělat v období jednoho měsíce dvě akce
  2. byl jsi na nultém ročníku kde jsme TVV vymysleli, takže víš že se vždy bude jednat výhradně o zimní akci
  3. pořádat víc akcí v sezoně nemá cenu, jsem rád když mám volno že můžu k vodě, dýchánky mám radši v době kdy se nudím
Pondělí 19. února 2007 ve 20:42® brčal
brčal

Tak sedim ve vlaku a jedu domů.A už vim že Praha neni pro mě.Zlata Severni Morava

Pondělí 19. února 2007 ve 20:34® HaD
HaD

parmenides> jdu do toho! žena mě sice asi sestřelí, ale zní to hodně dobře!

Pondělí 19. února 2007 ve 20:20® parmenides

Tak jsem domluvil s HaD-em a ten muj napad se zavedenim podzimniho TVV na stejnem miste, zacatkem ríjna podporil. Pac to chce take smocit prut a ne trenovat jenom na louce… Chlapci, podporte mne… ne jak minule… :-))

Pondělí 19. února 2007 ve 20:14® parmenides

HaD: tak to take zvedni, sakriš

Pondělí 19. února 2007 v 19:47® HaD
HaD

parmenides> a mě nezavoláš a nezavoláš…

Pondělí 19. února 2007 v 19:10® parmenides

DEKUJI neznámemu dárci :-)) ) tady vse funguje jak ma, to je pekna virtualni particka, az na to, ze Modrak to prave nezveda… asi vaze křídla

Pondělí 19. února 2007 v 19:07® Firetiger
Firetiger

Myslíš jako „Odevzdávám se ti, modráku…“ no nevim nevim, je to táta od rodiny… ale nešlo mi až o to co nabídneš jemu, šlo mi o to co nabídneš tomu kdo Ti dá to číslo (tj. například mě :-) ).

Pondělí 19. února 2007 v 19:04® parmenides

Jindro: ty moc ctes a pak do vseho… nabidnu mu preci sebe :-))

Pondělí 19. února 2007 v 19:01® Firetiger
Firetiger

Parmeníde, obchodníku, měl bych – otázkou je, zda máš co nabídnout protihodnotou. Modrak je fér kluk, jeho soukromí má tedy velkou cenu ;-)

Pondělí 19. února 2007 v 18:58® parmenides

ALL: kluci, nemate nekdo mobil na Modraka? Poslete mi ho na sms, prosim. Diky

Pondělí 19. února 2007 v 16:18® Buko

Modrák, byl jsi to ty co se mne ptal na splétané nymfy a k dispozici byl jen chemlon.

Pondělí 19. února 2007 v 16:10® Baron 007

TVV bylo prijemne. Skoda ze jsem tak strasne zrusil a tim snizil vnimavost.

Pondělí 19. února 2007 ve 13:15® iceman
iceman

davidf> nemůžeš dítěti půjčit prut. Dříve to bylo možné, aby dítě do 10 let chytalo na jeden tvůj, to už dnes neplatí. Získání povolenky je možné až pro děti co chodí do školy – t.j. od první třídy.
S Úpou ti neporadím.

Pondělí 19. února 2007 ve 12:45® Medvěd
Medvěd

Firetiger:ano,i ten­to způsob jsme probírali

Pondělí 19. února 2007 ve 12:21® davidf

ahoj,

mam hloupy dotaz (vlastne dva ;-) ) Jedu ted ke znamym do Upice (u Trutnova). Koukal jsem, ze tam proteka MP Upa (Upa 4), tak jsem si rikal, ze bych vzal musak a zkusil to tam, jen tak, na chvilku ze brehu bez zabrozeni. Tusite nekdo, jak to tam vypada (zda se tam smi/da chytat, zamrznuto?, zda tam jsou nejake moucholapne ryby atd.)?

A druhy dotaz (mozna, ze ne do tyhle konfery?) je…porad mi neni jasne, jak je to s mladezi „nerybarskou“. Uz par lidi mi tvrdilo, ze pokud ja jako rybar pujcim na chvili prut nejakemu (svemu, znamemu) diteti bez rybarske povolenky, budu u nej stat a davat na nej pozor, presto a stejne se muzu dostat do problemu napr. s rybarskou strazi (???) – jakoze to dite musi mit povolenku???. Ti znami totiz maji ctyrleteho! kluka a jednou jsme spolu (teda on drzel prut, ale pssst, nikomu to nerikejte ;-) ) „zdolavali“ na plavacku 15 cm plotici (neuveritelny, jak se tem detem pri tom zvetsi oci a potom propuknou v mohutny jasot ;-) ))). A urcite by se mu libilo, kdyz by se mu na jemny musak povesila stejna rybu a poradne mu ho ohla ;-) . Jak jinak se da vyzkouset, ze se klukovi bude rybarina libit a zustane u toho? A kdyz se to prolozi par vychovnymi radami (jakoze hacky jen bez protihrotu atd.), pak nechapu, proc by to RS (potazmo svaz) nemel tolerovat??? Jak to tedy je? Je to kec?

Pokud snad uz toto nekdo poptaval, omlouvam se.

davidf

Pondělí 19. února 2007 ve 12:07® Firetiger
Firetiger

modrak> znám o něco jednodušší metodu – kroužkování tenkým vlascem. Natočíš ho napřed od tělíčka ke špičce – není vidět – a když jsi u špičky tak ho obarvíš fixou na černo (hnědo) a okroužkuješ směrem zpátky. Vypadá to stejně dobře a funguje i na jinou metodou dělaná tělíčka.

Pondělí 19. února 2007 v 11:48® Medvěd
Medvěd

Modrák:jo,to jde.Ono vlastně stačí to kroužkování i namalovat fixou.:-)

Pondělí 19. února 2007 v 11:33® modrak
modrak

Medvěd> Ten, že se nit nechá čouhat z prdele, a po natočení tělíčka se to v protisměru okroužkuje. Ještě jsem to vylepšil tak, že se před „dabováním“ udělá na niti ztracený uzel, a dabing se na jehlu natáčí v její vertikální orientaci. Bobina pak visí v ose jehly a nit se při jejím otáčení nemotá na štěty. Jinak, moc děkuji všem organizátorům téhle povedené akce. Čau na TVV 4. :-)

Pondělí 19. února 2007 v 11:09® Medvěd
Medvěd

Modrák:není zač.Nevím.který jsi použil,padlo tam několik nápadů,ale to je fuk

Pondělí 19. února 2007 v 10:51@ ulcek

Poděkování organizátorům i účastníkům víkendové akce.Bylo to dobré.Snad mi něco z toho co jsem viděl zůstane v hlavě.

Pondělí 19. února 2007 v 10:32® modrak
modrak

Ješte obrázek.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11215.jpg
Pondělí 19. února 2007 v 10:31® modrak
modrak

:-) Tak už jsem přišel na to, jak to silikonové tělíčko jednoduše okroužkovat. Medvěde, dík za nápad.

Neděle 18. února 2007 ve 23:55® Firetiger
Firetiger

Hoši, dneska si taky dávám volno. Nevážu, nechlastám, jen nabývám ztracených sil. S pupákem určitě dám mlyčko, s Parmenídem paňáka, ale obojí má svůj čas a ten není dnes. GN!

Neděle 18. února 2007 ve 23:49® pupak

Firetiger> jasne ze jo budem spolu pit MLYCKO, beres to?

Neděle 18. února 2007 ve 23:48® parmenides

Hosi dobrou, dnes netrenuji, dnes mam volno :-)

Neděle 18. února 2007 ve 23:48® parmenides

Pupak: jeste jednou diky moc za navazec. Myslim, ze jsme vsichni co ho mame dost cumeli, co to umis za figle. Presne takove se tam predvadeli. Moc hezka pokoukana. Myslim, ze mas priste take co ukazat.

Prave si vsechny ty hezke vecicky co jsem dostal, nebo koupil prerovnavam.

Modrak: dekuji moc za venovanou kolekci much. Zitra ti zavolam

Firetiger: mas u mne panaka take :-)

Neděle 18. února 2007 ve 23:47® Firetiger
Firetiger

pupak> co jako, to byla férová nabídka ;-)

Neděle 18. února 2007 ve 23:46® pupak

Zvazim to . . .

Neděle 18. února 2007 ve 23:46® Firetiger
Firetiger

Pupáku, máš u mě paňáka :-)