Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 14. února 2007 v 0:35® pupak
-
parmenides> no nechal bych to na nich at si treba udelaj virtualni zakajdy a tridni MM jim pise poznamky
) na MRK chodim a budu chodit i dal nez mi stopnou jako neregistrovanzho je mi to fuck, MRK zil beze me a ja zil bez MRKu take . . .
- Středa 14. února 2007 v 0:34® parmenides
-
pupak: odtud take prameni ma inspirace … nejak nam hosi infantilni
)
- Středa 14. února 2007 v 0:32® pupak
-
parmenides> v prvni tride splhouni dostavali vcelicky
)
- Středa 14. února 2007 v 0:31® pupak
-
xycht> vyser se na tu navonenou bidu kurva dyt sis ted koupil RPLko to ti nestaci
- Středa 14. února 2007 v 0:30® parmenides
-
… a ze je pitomce nenapadne davat hvezdicky za vzorne chovani… myslite, ze jim to mam poseptnout?
)
- Středa 14. února 2007 v 0:28® parmenides
-
HaD: tak jsem si prave precetl tu hovadinu co zavedli na MRK-u s tema kartama u otazek. Doufam, ze podobne voloviny se zde nechystaji, protoze po svem dnesnim vykonu bych dostal cervenou jiz v 11:00 a zakaz publikovani na celou sezonu…
- Středa 14. února 2007 v 0:26® xycht
-
pupak: znas proutek Hardy Swift Fly Rod ? Diky
- Úterý 13. února 2007 ve 22:18® parmenides
-
Firetiger: neverim… spis bych rekl, ze rulanda probudila tve prizemne pudy
- Úterý 13. února 2007 ve 22:16® Firetiger
-
Příběh štiky, to je beletrie pro malé děti, pro nás sportovce je jedině Rybářský sport! Bez něj bych nevěděl, že sedule se vyrábí ze střívek bource morušového ve Španělsku v několika kategoriích (od lososa po lipana) ale že kvalita poněkud utrpěla probíhající občanskou válkou; a že je potřeba je před použitím patřičně namočit, protože jinak se lámou…
Pánové, dobrou noc, v bedně dávají mého oblíbeného zrzka z Miami.
- Úterý 13. února 2007 ve 22:10® parmenides
-
Firetiger: jsem ted pred nedavnem ulovil od Tejcky take Pribeh stiky v antikvariatu, ale na romany mne neuzije… ma to pres 200 stran, je to ale moc hezka dekorace…
- Úterý 13. února 2007 ve 22:08® Firetiger
-
fikus> pravdu díš, brachu, do Rybářského sportu se vždy začtu když se naseru na poměry… Miluju číst o tom, jak správně pečovat o sedule, či rady o tom, jak nalovit a správně nastražit Mihuli potoční, vždy mi spolehlivě vzkypí krev v žilách, když si přečtu o stavbě jezu na Střekově, a jeho negativním vlivu na tah lososů do Otavy… To byla doba, pánové!
- Úterý 13. února 2007 ve 22:06® parmenides
-
Firetiger: to jiste ne, ted jsi jiste zamestnan novym objektem a bude te to drzet presne do konce vikendu, pomalu to bude slabnout, v patek prudke oziveni, v sobotu mirne, v nedeli to uz bude stare a nezajimave… ja mluvim ale o jejim predklonu, ona hracku nema!!! Vidim, ze se zenis po prve, zenam jeste nerozumis …
- Úterý 13. února 2007 ve 22:03® fikus
-
Firetiger> Tejčkův Rybářský sport je lahůdka pro oko i duši. Mám ho doma a začíst se do něj je opravdu poezie. Píše v něm, že muškaři byli vždy šlechta a ostatní rybáři jsou jen lůza…
- Úterý 13. února 2007 ve 22:01® Firetiger
-
parmenides> parmič, Ty dobytku, myslíš že má mysl létající v intelektuálních výšinách muškařského vzrušení z nové hračky má čas na nějaké přízemní pudy? Fujky fuj!
- Úterý 13. února 2007 ve 22:00® Firetiger
-
pupak> zatím nemám… budu muset ozkoušet. Zadání builderovi znělo tři až čtyři, tak musím ozkoušet obojí. Vidím to na DTčko Cortland SYLK, ale bude třeba odladit.
- Úterý 13. února 2007 ve 21:58® parmenides
-
Firetiger: jeste ze si doplnil to smichy, jinak bych si ten jeji uklon mohl vykladat vselijak, mate tam zivo, velmi zivo … a ty krome te tasky mas na sobe nejake obleceni?
- Úterý 13. února 2007 ve 21:58® pupak
-
Firetiger> a co snurku na bambooo. . . uz mas????
- Úterý 13. února 2007 ve 21:54® parmenides
-
to vis… ja se k tomu jako profesional radsi nebudu vyjadrovat
- Úterý 13. února 2007 ve 21:52® Firetiger
-
spíš je databáze nějaká zdechlá…
- Úterý 13. února 2007 ve 21:51® parmenides
-
mate tam zivo koukam…
- Úterý 13. února 2007 ve 21:50® Firetiger
-
Prd online, mladá je smíchy zlomená v pase, ta nemůže fotit
- Úterý 13. února 2007 ve 21:49® Firetiger
-
Prd online, mladá je zlomená v pase, ta nemůže fotit
- Úterý 13. února 2007 ve 21:49® Firetiger
-
pupak> a není se čemu divit, co jsem studoval v literatuře tak první kdo u nás přišel s až nekritickým obdivem k výrobkům firmy Hardy bros. byl nějakej Tejčka; tou dobou se high tech navijáky jmenovaly Perfect a Altex
- Úterý 13. února 2007 ve 21:49® parmenides
-
Firetiger: a nemuzes, prosim, slecnu pritelkyni pozadat, aby byla tak laskava a vyfotila te, jak tam stojis, at to mame take on-line???
- Úterý 13. února 2007 ve 21:47® parmenides
-
Firetiger: … vypadlo mi v posledni vete slovicko „pry“ … a hned jak to radikalne meni smysl…
) jsem chtel rict: na zdravi!
zda se ze jsem jiz zdrav, pac jsem chytil take slinu!
- Úterý 13. února 2007 ve 21:30® parmenides
-
Firetiger: ze zdravime pani Firetigerovou! To vis, nejenom meditace, ale take vytribena intuice, telepaticke schopnosti a pravidelne zkoumani vzorcu chovani… to musi prinest svoje plody.
Akorat to vino mne prekvapuje, pac to pijou jenom blbci
- Úterý 13. února 2007 ve 21:29® pupak
-
Firetiger> ma naklonost k produktum fa Hardy je jiz starsiho data . . .
- Úterý 13. února 2007 ve 21:27® Firetiger
-
parmenides> seš vůl… ale tak přesně to je, ještě doplň vytlemenou přítelkyni a lahev čerstvě otevřeného Rulandského šedého, pozdní sběr 2004, holt je příležitost
- Úterý 13. února 2007 ve 21:22® parmenides
-
Firetiger: te vidim jak stojis v obyvaku, bryle na nosu, v ruce prut bez snury, pres rameno taska Hardy, pozor na lampu vole, malem si trefil zarovku, nesvihej tak prudce
- Úterý 13. února 2007 ve 21:06® Firetiger
-
parmenides> beru na TVV, ať je sranda. Snad si ho v opilosti nezlomím.