Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 14. února 2007 v 0:35® pupak

parmenides> no nechal bych to na nich at si treba udelaj virtualni zakajdy a tridni MM jim pise poznamky:-)) ) na MRK chodim a budu chodit i dal nez mi stopnou jako neregistrovanzho je mi to fuck, MRK zil beze me a ja zil bez MRKu take . . .

Středa 14. února 2007 v 0:34® parmenides

pupak: odtud take prameni ma inspirace … nejak nam hosi infantilni :-)) )

Středa 14. února 2007 v 0:32® pupak

parmenides> v prvni tride splhouni dostavali vcelicky:-)) )

Středa 14. února 2007 v 0:31® pupak

xycht> vyser se na tu navonenou bidu kurva dyt sis ted koupil RPLko to ti nestaci

Středa 14. února 2007 v 0:30® parmenides

… a ze je pitomce nenapadne davat hvezdicky za vzorne chovani… myslite, ze jim to mam poseptnout? :-)) )

Středa 14. února 2007 v 0:28® parmenides

HaD: tak jsem si prave precetl tu hovadinu co zavedli na MRK-u s tema kartama u otazek. Doufam, ze podobne voloviny se zde nechystaji, protoze po svem dnesnim vykonu bych dostal cervenou jiz v 11:00 a zakaz publikovani na celou sezonu…

Středa 14. února 2007 v 0:26® xycht

pupak: znas proutek Hardy Swift Fly Rod ? Diky

Úterý 13. února 2007 ve 22:18® parmenides

Firetiger: neverim… spis bych rekl, ze rulanda probudila tve prizemne pudy :-))

Úterý 13. února 2007 ve 22:16® Firetiger
Firetiger

Příběh štiky, to je beletrie pro malé děti, pro nás sportovce je jedině Rybářský sport! Bez něj bych nevěděl, že sedule se vyrábí ze střívek bource morušového ve Španělsku v několika kategoriích (od lososa po lipana) ale že kvalita poněkud utrpěla probíhající občanskou válkou; a že je potřeba je před použitím patřičně namočit, protože jinak se lámou…

Pánové, dobrou noc, v bedně dávají mého oblíbeného zrzka z Miami.

Úterý 13. února 2007 ve 22:10® parmenides

Firetiger: jsem ted pred nedavnem ulovil od Tejcky take Pribeh stiky v antikvariatu, ale na romany mne neuzije… ma to pres 200 stran, je to ale moc hezka dekorace…

Úterý 13. února 2007 ve 22:08® Firetiger
Firetiger

fikus> pravdu díš, brachu, do Rybářského sportu se vždy začtu když se naseru na poměry… Miluju číst o tom, jak správně pečovat o sedule, či rady o tom, jak nalovit a správně nastražit Mihuli potoční, vždy mi spolehlivě vzkypí krev v žilách, když si přečtu o stavbě jezu na Střekově, a jeho negativním vlivu na tah lososů do Otavy… To byla doba, pánové!

Úterý 13. února 2007 ve 22:06® parmenides

Firetiger: to jiste ne, ted jsi jiste zamestnan novym objektem a bude te to drzet presne do konce vikendu, pomalu to bude slabnout, v patek prudke oziveni, v sobotu mirne, v nedeli to uz bude stare a nezajimave… ja mluvim ale o jejim predklonu, ona hracku nema!!! Vidim, ze se zenis po prve, zenam jeste nerozumis …

Úterý 13. února 2007 ve 22:03® fikus
fikus

Firetiger> Tejčkův Rybářský sport je lahůdka pro oko i duši. Mám ho doma a začíst se do něj je opravdu poezie. Píše v něm, že muškaři byli vždy šlechta a ostatní rybáři jsou jen lůza…

Úterý 13. února 2007 ve 22:01® Firetiger
Firetiger

parmenides> parmič, Ty dobytku, myslíš že má mysl létající v intelektuálních výšinách muškařského vzrušení z nové hračky má čas na nějaké přízemní pudy? Fujky fuj!

Úterý 13. února 2007 ve 22:00® Firetiger
Firetiger

pupak> zatím nemám… budu muset ozkoušet. Zadání builderovi znělo tři až čtyři, tak musím ozkoušet obojí. Vidím to na DTčko Cortland SYLK, ale bude třeba odladit.

Úterý 13. února 2007 ve 21:58® parmenides

Firetiger: jeste ze si doplnil to smichy, jinak bych si ten jeji uklon mohl vykladat vselijak, mate tam zivo, velmi zivo … a ty krome te tasky mas na sobe nejake obleceni? :-)

Úterý 13. února 2007 ve 21:58® pupak

Firetiger> a co snurku na bambooo. . . uz mas????

Úterý 13. února 2007 ve 21:54® parmenides

to vis… ja se k tomu jako profesional radsi nebudu vyjadrovat :-))

Úterý 13. února 2007 ve 21:52® Firetiger
Firetiger

spíš je databáze nějaká zdechlá…

Úterý 13. února 2007 ve 21:51® parmenides

mate tam zivo koukam…

Úterý 13. února 2007 ve 21:50® Firetiger
Firetiger

Prd online, mladá je smíchy zlomená v pase, ta nemůže fotit

Úterý 13. února 2007 ve 21:49® Firetiger
Firetiger

Prd online, mladá je zlomená v pase, ta nemůže fotit

Úterý 13. února 2007 ve 21:49® Firetiger
Firetiger

pupak> a není se čemu divit, co jsem studoval v literatuře tak první kdo u nás přišel s až nekritickým obdivem k výrobkům firmy Hardy bros. byl nějakej Tejčka; tou dobou se high tech navijáky jmenovaly Perfect a Altex ;-)

Úterý 13. února 2007 ve 21:49® parmenides

Firetiger: a nemuzes, prosim, slecnu pritelkyni pozadat, aby byla tak laskava a vyfotila te, jak tam stojis, at to mame take on-line???

Úterý 13. února 2007 ve 21:47® parmenides

Firetiger: … vypadlo mi v posledni vete slovicko „pry“ … a hned jak to radikalne meni smysl… :-)) ) jsem chtel rict: na zdravi! :-))

zda se ze jsem jiz zdrav, pac jsem chytil take slinu!

Úterý 13. února 2007 ve 21:30® parmenides

Firetiger: ze zdravime pani Firetigerovou! To vis, nejenom meditace, ale take vytribena intuice, telepaticke schopnosti a pravidelne zkoumani vzorcu chovani… to musi prinest svoje plody.

Akorat to vino mne prekvapuje, pac to pijou jenom blbci :-))

Úterý 13. února 2007 ve 21:29® pupak

Firetiger> ma naklonost k produktum fa Hardy je jiz starsiho data . . .

Úterý 13. února 2007 ve 21:27® Firetiger
Firetiger

parmenides> seš vůl… ale tak přesně to je, ještě doplň vytlemenou přítelkyni a lahev čerstvě otevřeného Rulandského šedého, pozdní sběr 2004, holt je příležitost

Úterý 13. února 2007 ve 21:22® parmenides

Firetiger: te vidim jak stojis v obyvaku, bryle na nosu, v ruce prut bez snury, pres rameno taska Hardy, pozor na lampu vole, malem si trefil zarovku, nesvihej tak prudce

Úterý 13. února 2007 ve 21:06® Firetiger
Firetiger

parmenides> beru na TVV, ať je sranda. Snad si ho v opilosti nezlomím.