Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 13. února 2007 v 15:34® pupak

parmenides> dik jdu se kouknout:-)) ))

Úterý 13. února 2007 v 15:33® parmenides

pupak: mas to tam. ty tri fotky vulgaty jsou stejny subjekt, ty 4 dalsi fotky – ty vaginy, ty patri 3 ruznym objektum, aby nedoslo k mylce :-)) )

Úterý 13. února 2007 v 15:29® parmenides

pupak: to je chytre dat mail na web. Hosi, no tak, supito, neco mu tam poslete :-)) )

Úterý 13. února 2007 v 15:29® toulovec
toulovec

parmenides> nehledej pupákův mail marně, ale konečně se podívej k němu na kartu! kurva latinsky to jo, ale kliknout na erko to neumí – tě srovnám do latě :o))))

Úterý 13. února 2007 v 15:28® parmenides

Toulovec: ale HaD z nas ma radost, ne? Tak mrtvo tady bylo… a v poctu prispevku jsme dnes preskocili MRK stoprocentne. Jednou tu jednicku sesadime uplne… A nebudeme zadný B-tým. Pepsi to trvalo taky par let, ale dnes je Coca Cola v podstate v prdeli :-)) )

Úterý 13. února 2007 v 15:28® Rici
Rici

Sorry Parmiči, přehlídnul jsem mezi tvými příspěvky ten pupákův a jirise:-))
S Klabavkouděláš chybu, letos to bude nářez!!!

Úterý 13. února 2007 v 15:27® pupak

petaktypo@yahoo.com

p.s. pokud mas nafocenou i vaginu posli tez:-)) )

Úterý 13. února 2007 v 15:26® parmenides

Toulovec: to zitra bude den. Nejenom konecne do prace, ale v 18:00 vecere v obleku s klieńtem… letos byla ta viroza nejak dlouha :-( furt mi kape z nosu …

Úterý 13. února 2007 v 15:24® parmenides

pupak> marne hledam tvuj email – posli mi zpravu… preposlu dokumentaci. Tobe gratis… :-))

Úterý 13. února 2007 v 15:23® toulovec
toulovec

Rici> já bych to tady zavřel dokud se parmič neuzdraví a nepůjde zas do práce, protože jak nemá co dělat, vymejšlí píčoviny, celej den tu šmejdí a jeto s ním k nevydržení

Úterý 13. února 2007 v 15:22® pupak

parmenides> me je u prdele i kdybys tam nafotil vaginu . . .:-)) ) jen sem te chtel pochvalit za skolni vedeckou cinnost

Úterý 13. února 2007 v 15:19® parmenides

Rici: u mne si skoncil. Tu svou Klabavu si strc vís kam :-))

Úterý 13. února 2007 v 15:18® Rici
Rici

Navrhuji tuto diskusi přejmenovat na „U DVOU PÍSAŘŮ“ nebo ještě lépe na „PARMENIDISOVINA“:-)

Úterý 13. února 2007 v 15:18® parmenides

ALL: Panove, Firetiger je daleko chytřejší, než si všichni myslime. Takovy šach-mat tady uz dlouho nebyl :-)) )

Úterý 13. února 2007 v 15:17® parmenides

Pupak: ne rojeni – danicu tam zna kazdy blb. Ja prokazal vulgatu!!

Úterý 13. února 2007 v 15:16® parmenides

Firetiger: dostals mne. Prisel jsem na to pouhym meditovanim. Zadne slovniky. Ze ja blbec nebyl ticho :-))

Úterý 13. února 2007 v 15:16® pupak

parmenides – koukam ze te trapi Moolis, kterej ti nedal pochvalu za tvou vedeckou cinnost v oblasti rojeni jepic na strele . . .Vlado, posli foto me, ja te za to pochvalim a budu vzdy v zahlavi me korespondence na chytej uvadet: „Znam se s parmicem, velkym to objevitelem rojeni jepic na strele“:-)) )

Úterý 13. února 2007 v 15:09® parmenides

ALL: …není tady nejaky lékař, co by mu pomohl…? Lekaři maj tusim čtyři semestry latiny… Mozna by pomohl i usmev prsate sestricky…

Úterý 13. února 2007 v 15:07® parmenides

ALL… poznamka komentatora 3. Jak tu tak cekame, tak at neni trapne ticho… vsadil bych se ze prijde a bude mit vyreseny i nejaky jiny ukol, prijde s necim, co nas ohromi. Obdivuji to jeho nadseni. Kouzelny je take jeho cit pro detail…

…a ted se vas skromne zeptam: souhlasite s tim, az bude priste Moolis poucovat muskarsky narod ze ephemera vulgata se roji na Kokorinsku, aby uvadel, ze jak v roce 2006 objevil Parmenides, take na Strele? Myslim, ze si to hosi po tech letech driny, co tady delam rychlokvasku zaslouzim, nebo ne-e ?? :-)) )

Úterý 13. února 2007 v 15:00® jiris
jiris

parmenides – je mi lito, XP nevezmu bo ho v Praze sebou nemam. Moolis – prijedes na VV, rad bych te videl 9-)

Úterý 13. února 2007 v 15:00® parmenides

ALL: poznamka komentatora 2 … tak je to vetsi sousto nez si myslel – libi se mi na nem, jak si pred sebe stavi porad tezsi a tezsi ukoly a jak je hrave zvlada… :-))

Úterý 13. února 2007 ve 14:56® parmenides

ALL: poznamka komentatora… (pod carou) kdyz tady ted cekame, tak vam reknu, ze tipuji, ze si brach pekne nabehl, opsal to z gůglu a ted nevi, co je co, na slovnik.seznam.cz latina neni… take je to mrtvy jazyk, ze? … kdo by se s tim dnes krome pisare patlal… no drzme mu palce, treba se z toho nakonec nejak vylíže :-)) )

Úterý 13. února 2007 ve 14:39® parmenides

Firetiger: ac mam za sebou dva semestry z latiny, tak ta prvni cast mi je nesrozumitelna… bud tak laskav a sdel nam to pekne cesky, nebo slovensky… prosim

Úterý 13. února 2007 ve 14:38® parmenides

Moolis: neni to jednoznacne … je to takove… budiž, protentokrát. Ja chci ale byt s tebou kamarad naveky, rozumis???

Úterý 13. února 2007 ve 14:36® Moolis

Parmic: Je to takový fujfuj řešit to veřejně přes web, ale klidně. I když, nemáš se za co omlouvat.

Úterý 13. února 2007 ve 14:36® toulovec
toulovec

parmenides> a už jsme zase všichni kamarádi, ježíš jak je tu krásně :o))))

Úterý 13. února 2007 ve 14:33® parmenides

Moolis: omlouvam se Ti. Prijimas?

Úterý 13. února 2007 ve 14:32® Firetiger
Firetiger

Parmič, komentář mám jediný: Si tacuisses philosophum mansisses…

Úterý 13. února 2007 ve 14:24® parmenides

toulovec: ctu svoje prispevky znovu a nic nasiraciho na nich neshledavam, naopak, ja jenom reagoval na „písaříku“, „pabení“, „infantilní“, „plky“ a pod…

Úterý 13. února 2007 ve 14:22® toulovec
toulovec

parmenides> asi maličko jo, už jsem se lekl že si neuvědomíš že hranice vtipu už je v dáli za námi. myslím že Milan už je bohužel nenávratně nasrán a ani se mu moc nedivím