Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 13. února 2007 ve 14:17® parmenides

ups. asi sem to prehnal… doufam, ze to deset otcenasu napravi…

Úterý 13. února 2007 ve 14:13® Moolis

Parmič: Fakt divný. Jsem asi blbej, ale sílu myšlenky jsem v tom prostě nenašel. Nevím o jaké agresi mluvíš? O jakém rozhození? Nadzvednutí ze židle? Vlkyplky. Spíš bych řek, že řešíš něco, do čeho nevidím. Panáka si nedám, budu na cestě, pokud vůbec budu. Hezký den.

Úterý 13. února 2007 ve 14:09® parmenides

Toulovec: tak ja se du log off :-(( at je tady klidne ticho a tma

Úterý 13. února 2007 ve 14:07® Firetiger
Firetiger

Tedy chlapi, doufám že to nemyslíte vážně…

Úterý 13. února 2007 ve 14:07® parmenides

Firetiger: bratre pisari, nevim, co ho nadzvedlo ze zidle… ja myslel, ze ho potesim a ouha…

asi jeste neslysel, ze dobry ucitel se pozna podle toho, kdyz ho nadany a talentovany zak prekona… :-))

Ale ja vim, ze veci nejsou takove jak se nam jevi, jak rika Parmenides, pac vse je dynamicke a promenlive, jak rika jeho predchudce Herakleitos. Ja jenom ve shode se Sokratem rikam: vim, ze nic nevim.

Beda tem co rikaj: vim vsechno. Pac mnoho toho umet nebudou :-((

Úterý 13. února 2007 ve 14:07® toulovec
toulovec

parmenides> Vlado zlobíš!!!!

Úterý 13. února 2007 ve 13:54® parmenides

Moolis: nejak jsem te rozhodil… kde nejsou argumenty, nastupuje agrese… ale ja to tak nemyslel… na rozdil do soudruha Grosse vim, co to znamena infantilni, ale to sem dnes opravdu nepatri, to je uplne mimo misu… tak se omlouvam, ze jsem si rejpnul uz to neudelam… jen jsem ti chtel ukazat silu myslenky… a o tom je filosofie – o vyplyvani myslenky z myslenky… kdyz se tvrzeni dotahne do dusledku, casto obnazi pravdu nevabnou :-)) )

No nic, nedechni se, zivot jde dal. Mas u mne na TVV panaka, pane uciteli. A rad te uvidim. Uprimne.

Úterý 13. února 2007 ve 13:50® Moolis

Vlado, proti tomuhle infantilnímu šprajcu jsem celkem imunní. Bůh ví, proč to děláš. Ale budiž, jsi zdatný entomolog a úplně jsi mně rozebral.
Nepotřebuju se předvádět ani tady ani tam, pokud ten čas vyjde, chci si pokecat se známejma. Myslel jsem, že jsi kvůli podobnejm diskusím vyklidil MRK?

Úterý 13. února 2007 ve 13:50® Firetiger
Firetiger

Parmeníde, kamaráde, copak Ty nevíš, že iniciačním rituálem každého revolucionáře je odpor autorit? Dokud jsi nevstoupil na scénu byl Moolis nekorunovanou hlavou internetové entomologie. Nyní, když se pod ním začala židle kývat, a tak se Tě snaží demotivovat, aby jsi se vrátil do ústraní. Ale nevzdávej se, mládí patří budoucnost! Zatímco se budeme s pupákem procházet v ibiškových hájích a vonět k omamně vonícícm květům tak Ti budu držet palce!

Úterý 13. února 2007 ve 13:14® parmenides

Moolis: v sobotu si mel být na vedeckem kongresu. Nebo ze by byl i ten smysleny… ty si uz jak Čunek, co den, to jina verze :-)) )

Úterý 13. února 2007 ve 12:58® parmenides

ALL: to nemluve o tom, ze si vubec nebyl tou vulgatou jistej… To take vysvetluje, proc od otazky k odpovedi uteklo 13 hodin! To bych ho chtel videt vcera vecer, zmateneho, jak listuje slovnikama a encyklopediema, pac jsem mu nasadil taky brouka do hlavy kdyz mu rikam: hele to bude vulgata, ale myslim, ze ma trochu tmavsi stety, nez napr. samecek danica. Vyslovne jsem mu dal tip… rozumite, abych to klukovi zjednodusil… a on mi napise trivialne, ze se mam ze zhora mrknout na prdel, ze danica tam nic nema, ze vulgata ano… rozumite: jenom mi potvrdil presne to co jsem rikal – na co jsem se ho ptal… Tak to je fičak!!!! :-))

Úterý 13. února 2007 ve 12:50® parmenides

Firetiger: nikam bych ho nebral, jemu nejde o zazitek z lovu, peknou prochazku… on chce videt, jak zlomis prut… A pokud mozno hned vyfotit a dat honem na web. Nikam bych ho nebral. To ja ti preji obracene, at ti prut conejdele vydrzi…

Moolis: ty by si se mel hlasit jako redaktor do CNN, ty si se minul povolanim… v sobotu chodit vubec nemusis, tech co se tam budou predvadet tam bude dost :-)) )

Úterý 13. února 2007 ve 12:46® parmenides

ALL: tak to vidite, vdecnosti a vdeku se clovek nedocka. Ja jsem ucinil ZASADNI objev, kdyz jsem zdokumentoval rojeni Ephemera vulgata na Strele dne 14.7.2006 v době od 15.00 – 18.00 hod. Vse jsem navic radne fotograficky zdokumentoval a on, místo pochvaly, kterou ted na zacatku tolik potrebuji, mi na to rekne: kde nejsou otazky, nejsou ani odpovedi. Ruku na srdce: cetli jste v posledni dobe vetsi hovadinu? Moolisi, mam dojem, ze také uprednostnujes formu pred obsahem…

Úterý 13. února 2007 ve 12:09® pupak

Firetiger> take se hlasim jako Moolis . . . chci jit s tebou na ibisky:-)) )

Úterý 13. února 2007 v 11:12® Firetiger
Firetiger

Moolis> :-)) při mé příslovečné klice a hlavně šikovnosti velmi snadno uvěřitelná představa.

Úterý 13. února 2007 v 10:53® Moolis

Firetiger: Chtěl bych s tebou někdy vyrazit. Ten pohled až zlomíš štípák o olši na Kocábě a zbytky budeš skládat do té hodobožo tašky z dovozu bude určitě nezapomenutelnej. V sobotu se možná dostanu na odpoledne, špačka vezmu pro jistotu sebou.

Úterý 13. února 2007 v 10:35® Moolis

Parmič: Hele písaříku, byl sem zvedat železa. Sem se potřeboval dostat do rovnováhy. Napsal jsme ti odpověď na to tvoje písařský pábení. Pro příště snad jen: Kde není otázky, nemůže být odpovědi.

Úterý 13. února 2007 v 1:43® parmenides

jiris: to je to co potrebuji. Diky za rady. Promin, musim ted dokoncit nejaky projekt, takze koncim a preji dobrou. Nemohl bys to XP vzit sebou?

Úterý 13. února 2007 v 1:26® jiris
jiris

parmenides – na potoky jsem mel prut 205 cm a byl paradni. To je necelych sedm stop. Tak asi tak.

Úterý 13. února 2007 v 1:15® parmenides

jiris: proto zvazuji tu 6,3 nebo 7,6 ? nejsem si jisty… susim i chytam nymfu, tak jsem spis pro ten kratsi, na tech 4–6 metru – nejcastejsi chytana vzdalenost by to melo stacit … sakra, to jsou ale jenom spekulace chce to zkusit…

Úterý 13. února 2007 v 1:09® jiris
jiris

parmenides – na Svitave moc casto nechytam, chytam radeji na vetsich tocich. Na potoky chodim taky. Potoky cca 3m, ale tam je to s XP celkem adrenalin.

Úterý 13. února 2007 v 0:58® parmenides

jiris: vy mate Svitavu, ta je myslim uzivna dostatecne, ja vyhledavam potoky a tam je vse nad 7 stop dlouhe… nebo chodis i na mensi toky? mluvim o chytani na vzdalenost max.10 metru

Úterý 13. února 2007 v 0:46® jiris
jiris

parmenides – ano 8´6 a kratsi bych snad ani nechtel. Toto je jedinej z asi 20 prutu (vlačka, privlač) s kterym jsem na 99% spokojen :-)

Úterý 13. února 2007 v 0:41® parmenides

jiris: tak 8,6 blbe jsem si pamatoval… to je dlouhe, chytal jsem tam s 9-tkou a to neni ono…

Úterý 13. února 2007 v 0:39® parmenides

jiris: jsem cetl v nadobicku dnes tvou recenzi… univerzalni proutek? spokojenost? ja mam VPS, ve ctyrce, spokojenost, akorat chci jeste kratsi na potoky tak zvazuji SLT 6,3 stopy .. a nevim, jestli to neni uz moc kratke… ten tvuj je 7,6, jdu na to MRK-nout…

Úterý 13. února 2007 v 0:31® jiris
jiris

parmenides – ne hudbe nejak moc nerozumim, sam bych to tak nezazpival:-) Jinak souhlas, na cd je hudba o necem jinem nez live. XP stale mam.

Úterý 13. února 2007 v 0:24® parmenides

jiris: mas jeste to XP?

Úterý 13. února 2007 v 0:22® parmenides

jiris: ja je mam velmi rad, ale deska je deska, tam je to vsechno vysperkovane, si to neslysel jak mu to ve vyskach ujizdelo?

Úterý 13. února 2007 v 0:18® jiris
jiris

paremnides – hmmm, ale ze jim to falesne zpivani peknych par let vychazi co :-P D

Úterý 13. února 2007 v 0:16® parmenides

ale ti Redhoti jsou falesne, to meli dat na playback hosi… si s tim ve studiu vzdy vyhraji…