Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. února 2007 ve 12:02® pupak
-
modrak> opravuji se majovka je s privlastkem DANICA
- Čtvrtek 8. února 2007 v 11:41® pupak
-
Majovka by podle me mela byt Ephemera vulgata t.j. jepice obecna
- Čtvrtek 8. února 2007 v 11:35® modrak
-
Možná blbá otázka, ale jak mám správně chápat výraz májovka? Předpokládal jsem, že se jedná o označení rodu Ephemera. A nebo je to označení některého níže uvedeného druhu?
- Čtvrtek 8. února 2007 v 11:22® Milos_Dia
-
Moolis: díky
- Čtvrtek 8. února 2007 v 10:50® Moolis
-
Sedim nad mikrákem a občas se mrknu. Kluci pokračujte, moc se nám to moc líbí. Večer vám sem hodím nějakou stať o konstrukci leteckého motoru Me-1O9E, pěstování ředkviček v solném nálevu, studii o makroekonomii Zimbabwe anebo rozbor poslední operní árie Luciana Pavarottiho anebo o něčem jiném. Záleží na tom, jakou knihu se mi povede vyhrábnout. Prostě téma, jehož bezpečným zvládnutím jsem si zcela jist.
Ephemera danica žije všude a dost (pokud jste se nedostali k masovýmu roji, je to třeba proto, že u vody nespíte a chodíte do práce), Ephemera vulgata málokde, třeba na Kokořínsku. Ephemera lineata na Lužnici. E. glaucops nikde.
- Čtvrtek 8. února 2007 v 10:27® Firetiger
-
modrak> moucha má za cíl vzbutit zájem
tohle jsem vázal spíš pro sebe, ale na protahnutí nějaké hlubší tůně by mohlo fungovat…
Slyšel jsem o lidech, co dělali nožičky damselce z přibarvené koroptve, to by mi sedělo nejvíc. Marabu tomu určitě dodá pohyb, a ten nemůže škodit. Ale osobně jsem tenhle vzor dosud nevázal, mám to zaškatulkované jako mouchu na stojatou vodu a tam moc nechytám.
- Čtvrtek 8. února 2007 v 9:41® modrak
-
Firetiger> Fuj, To jsem se leknul. Otevřu ráno IE a bafne na mě tohle. Neříkej mi, že se toho ryby nebojí.
Pořádná imitace Damselky je třeba tahle. Akorát pořád memůžu přijít na ty nohy. Zkoušel jsem kačera, koroptev, kohouta, PT, GPT a nakonec marabu, ale furt to není ono.
- Čtvrtek 8. února 2007 v 9:07® pupak
-
Dědek> bud rad aspon tu neni mrtvo
- Čtvrtek 8. února 2007 v 8:59® Dědek
-
parmenides> chlape, děláš taky něco jiného, než že vykecáváš tady ?
- Čtvrtek 8. února 2007 ve 2:41® parmenides
-
HaD-e: jak to ze Kosatka, Tomáš, Zdenda a Leoš nejedou… nejlepší kamarádi.. vlastne cely Tábor … tos moc neošéfoval… svolavam predstavenstvo. V patek 15:00… EUNECO.COM …
- Čtvrtek 8. února 2007 ve 2:07® parmenides
-
HaD: budu na prijmu
)
- Čtvrtek 8. února 2007 ve 2:00® HaD
-
parmenides> až budu mít hotovo, resp. až budu tušit, v kolik skončím, dám echo
- Čtvrtek 8. února 2007 v 1:41® parmenides
-
HaD: ale musi to byt brzke odpoledne, pac jsem moji milovanou pozval na brzkou fitness veceri do hotelu Hoffmeister..... blíží se TVV a potrebuji nejaké-to kilo shodit
- Čtvrtek 8. února 2007 v 1:33® HaD
-
parmenides> kamaráde, to bych moc rád, ale jsem celý den v Praze a v pátek taky. Ale v pátek budu mít někdy po obědě volno, tak bych se mohl stavit já. Co Ty na to?
- Čtvrtek 8. února 2007 v 1:12® parmenides
-
HaD: zitra mam ve 12:30 obchodni jednani v Krumlove a pri planu jizdy, ac jsem chtel puvodne pres Pisek, tak pojedu pres Tabor, pac je to pry o 20 minut kratsi… co se potkat a dat kafe? Teda na ceste zpet… nekdy vecer… pac, pokud bude reka ve meste chytatelna, tak chci smocit …
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:57® parmenides
-
Brcal: ..... tak a ted jsi se naucil googlovat. Krome muskareni vic k zivotu nepotrebujes… Chodi za mnou podrizeni a ptaj se – co mam delat, kde to najdu??… a ja jim vzdy rikam: stezovat si umi kazdy debil, vyreste to a ja jenom vyberu tu hezci variantu
) to mam od vas z armady
ja se dost nazkoumam tady ephemeroptera a dragonsfly, to mne vycerpava dostatecne…
)
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:51® brčal
-
parmenides> jj už jsem to našel.A přečetl ok danke.
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:34® parmenides
-
Brčal: nebo to mam za tebe vygooglovat ja? Ja uz jsem se ale dnes nagoogloval dost, ja uz jsem unaveny
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:32® HaD
-
parmenides> tak yo
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:31® parmenides
-
Brčal: ja ti cely cas rozumim, proto opet rikam, ze to hrave vygooglujes
)
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:29® brčal
-
parmenides>potřebuji Zákon kde jsou podmínky smlouvy na dobu určitou a k tomu kdy zam. změní podminky smlouvy a nesplnuješ je.
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:28® parmenides
-
Brčal: a ktere evangelium??? Ja mluvim o Novem zakone našeho pána a spasitele. Asi si nerozumime, fakt bys uz mel dezertovat
)
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:25® brčal
-
Nový zákon.
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:21® parmenides
-
Brčal: Novy zakon mam, ale novy zakonik? Ten preci vyguglujes hrave…
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:06® ZN
-
člověk maká, nervuje se, prostě šlusárna. Ještě že existují Dva písaři, Ti mi aspoň zlepší náladu.
- Čtvrtek 8. února 2007 v 0:05® brčal
-
Pánové nemáte někdo Nový zákoník práce potřebuji jenom nějaké pasáže.
- Středa 7. února 2007 ve 23:38® Kachna
-
Firetiger: Pěknej dvojplošník.
- Středa 7. února 2007 ve 23:36® parmenides
-
Firetiger: mam dojem ze si si spletl tento web s webem pro amaterske letecke modelare
- Středa 7. února 2007 ve 22:59® Firetiger
-
Vázat čistě přírodní vzory je půvabné – ale také má něco do sebe připepřit si vzor kouskem naprosto umělého matroše. Zde gumové nožičky
- Středa 7. února 2007 ve 21:03® brčal
-
parmenides>a proč myslíš proč inovuji vše a chci nějaké kat.