Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. února 2007 ve 20:37® parmenides

Brčal: tak dezertuj

Středa 7. února 2007 v 19:38® brčal
brčal

parmenides>chtěl bych jenom mi nedají volno :-(

Středa 7. února 2007 v 18:42® pupak

tak koukam dedku konecne si se rozhoupal . . . to sis koupil toho 15 let zapomenutyho reela z gamarusu co . . . kolik si za nej dal . . . toho ti museli dat zadara ne :-)) ))

Středa 7. února 2007 v 18:29® Zauwi
Zauwi

to Modrak: kdyz Bibio tak Bibio:),tedka si to budu pamatovat a příště už se nenechám nachytat:)

Středa 7. února 2007 v 18:28® Zauwi
Zauwi

to Brčal,Fajrtaj­gr,Parmič: hele klucí,kde berete takové pěkné knížky?A kolik to tak zhruba stojí?

Středa 7. února 2007 v 18:05® parmenides

toulovec: ty jses boss teto akce, ale ja to podporuji, kdyz uz jste odpiskali burzu… Jako cenu davam obrazovou knizku z 60-tych let Svet bystrín a horských riek od manzelu Dykových – mam ji dva krát… Nadherne fotky slovenskych nezregulovanch toku… Zeby finale Buko x Tomucha… To bude generacni zapas…

Středa 7. února 2007 v 18:05® drozďák

parmič: na fotce nezáleží, je dostatečně průkazná. Májovky jsou řídce k vidění na více lokalitách. Ještě jsem neměl tu čest rybou, která by do ní šla.

Středa 7. února 2007 v 18:01® Buko

toulovec> S Tebou nesoutěžim, ty piješ juice nebo lidem krev

Středa 7. února 2007 v 17:48® toulovec
toulovec

parmenides, Buko> že by soutěž o nejvěrnější napodobeniny májovky??? :-))

Středa 7. února 2007 v 17:42® Buko

parmenides> Pokud budu mít čas, tak Ti pár May Fly na TVV navážu. To že je umělecké dílo? To vázal pokročilý začátečník.Z mého pohledu na té mouše jsou pěkná pouze křídla a malá hlavička. Konstatuji to s největší pokorou, neboť vázat mušky umí pouze sv. Petr

Středa 7. února 2007 v 17:39® parmenides

Pro hnidopichy a notoricke studenty více info je napr. zde www.first-nature.com zde dokonce mluvi o fly period i v listopadu: www.ephemeroptera.pwp.blueyonder.co.uk
a pro detailisty jsou moc povedene fotky zde: www.bioimages.org.uk

Středa 7. února 2007 v 17:16® parmenides

Ephemera danica – foceno 6.8.2006 Strela, kvalita nic moc, nemam cas to upravovat, ale bylo toho fakt dost… rojeni trvalo tak cca 4 hodiny, ze zacatku brali dospelce, pak na to prdeli…

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11038.jpg
Středa 7. února 2007 v 17:03® modrak
modrak

drozďák> Tak to teda netuším. Já jsem loni zahlédl slovy jeden exemplář a to zde. Podotýkám že při fajfkopauze při návratu ze služebky.

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11037.jpg
Středa 7. února 2007 v 16:53® parmenides

Medved: a ty neco vidis dvakrat?

Středa 7. února 2007 v 16:51® Medvěd
Medvěd

parmenides:vě­řím,jednou to stačí

Středa 7. února 2007 v 16:49® parmenides

www.chytej.cz

Středa 7. února 2007 v 16:49® parmenides

drozdak: uz jsem jednou psal, ze jsem zazil pekne zbery, ale take to, ze se majovka roji a pstruzi ji odmitaji… jednou jsem v takovem pripade zkusil mokrou majovku co pro mne navazal Tomucha a sli se po tom utlouct. Návod na vazani je zde www.chytej.cz

foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11036.jpg
Středa 7. února 2007 v 16:47® drozďák

Parmenides: Je to naprosto jednoduchá otázka na kterou se mohu dočkat pouze a jen naprosto jednoduché odpovědi. A to i přesto, že mě jeden kolega odpověděl velmi překvapivě.

Středa 7. února 2007 v 16:46® parmenides

Medved: to kazdopadne :-))

Středa 7. února 2007 v 16:45® Medvěd
Medvěd

Parmič:při tom napodobování reality záleží záleží na stylu díla.:-) navíc ty křídla vydrží docela dost.Původně jsem vázal májovky z koroptve a křídla držely docela dlouho

Středa 7. února 2007 v 16:44® modrak
modrak

parmenides> Neponičí, dle mého tohle vydrží podstatně více než třeba výřezy.

Středa 7. února 2007 v 16:42® Medvěd
Medvěd

Špek z Makra.Kam se ten svět řítí

Středa 7. února 2007 v 16:41® parmenides

Medved: :-)) ta moucha ma spoustu „vad“ – nejenom pocet stetu a jejich delka a ani moc pstruhu na ni nenechytas, bo kridla hned prvni pstruh ponici… ale podivejte jeste jednou na ni, vzdyt to je umelecke dilo !!!! a umelecke dilo jak kazdy jiste vi, by nemelo uplne verne napodobovat realitu.....

Středa 7. února 2007 v 16:37® Firetiger
Firetiger

drozďák> revír, kde by se hromadně líhly májovky v ČRS ani MRS není, nebyl a nebude.
A i kdyby třeba byl, tak Ti to každý racionálně uvažující rybář na internetu hlasitě popře, protože neví kdo všechno tuhle diskuzi čte či bude číst.

Středa 7. února 2007 v 16:36® parmenides

Buko: spek koupim v Makru, lepsi si jeste nejedl :-))

Středa 7. února 2007 v 16:35® parmenides

Drozdak: to je myslim zle polozena otazka, pac implikuje spatnou odpoved…

Středa 7. února 2007 v 16:34® parmenides

Buko: klobasy jeste nezvladnu, ja vemu odbornou literaturu :-)

Středa 7. února 2007 v 16:34® drozďák

Dovolím si skrovnou otázku. Je tady v Čechách nějaký revír s tekoucí vodou, kde se vyskytují májovky v takovém množství, že je pstruzi pravidelně přijímají?

Středa 7. února 2007 v 16:26® Buko

Medvěd> Petře, jsou tam uvozovky.Ten a vázat, on neumí ani klobásu vyudit.Ty ber čerstvý chleba, já beru Valašský penicilím, ZN vezme i okurky. Na Parmiče zbávají klobásy a špek.

Středa 7. února 2007 v 16:08® modrak
modrak

Firetiger> Je z GFF, konkrétně globalflyfisher.com Ostatně z doprovodného textu je možné identifikovat zdroj.