Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. února 2007 ve 20:41® parmenides
-
Drozdak: tak to si o hodne prisel, je zajimave, ze to majovkove silenstvi je jenom nekdy, o to je ale íntenzivnejsi. Mildas jak jsem pochopil, ma stejny zazitek, to je neco uplne jineho nez si zazil ty. To je pak opravdu vsude same kolecko, co ma hubu sbira, clovek pak zasne co je v rece ryb… Ja to zazil celkem asi jenom 3×, jinak takova letargie, jak pises…
- Středa 7. února 2007 ve 20:37® parmenides
-
Brčal: tak dezertuj
- Středa 7. února 2007 v 19:38® brčal
-
parmenides>chtěl bych jenom mi nedají volno
- Středa 7. února 2007 v 18:42® pupak
-
tak koukam dedku konecne si se rozhoupal . . . to sis koupil toho 15 let zapomenutyho reela z gamarusu co . . . kolik si za nej dal . . . toho ti museli dat zadara ne
))
- Středa 7. února 2007 v 18:29® Zauwi
-
to Modrak: kdyz Bibio tak Bibio:),tedka si to budu pamatovat a příště už se nenechám nachytat:)
- Středa 7. února 2007 v 18:28® Zauwi
-
to Brčal,Fajrtajgr,Parmič: hele klucí,kde berete takové pěkné knížky?A kolik to tak zhruba stojí?
- Středa 7. února 2007 v 18:05® parmenides
-
toulovec: ty jses boss teto akce, ale ja to podporuji, kdyz uz jste odpiskali burzu… Jako cenu davam obrazovou knizku z 60-tych let Svet bystrín a horských riek od manzelu Dykových – mam ji dva krát… Nadherne fotky slovenskych nezregulovanch toku… Zeby finale Buko x Tomucha… To bude generacni zapas…
- Středa 7. února 2007 v 18:05® drozďák
-
parmič: na fotce nezáleží, je dostatečně průkazná. Májovky jsou řídce k vidění na více lokalitách. Ještě jsem neměl tu čest rybou, která by do ní šla.
- Středa 7. února 2007 v 18:01® Buko
-
toulovec> S Tebou nesoutěžim, ty piješ juice nebo lidem krev
- Středa 7. února 2007 v 17:48® toulovec
-
parmenides, Buko> že by soutěž o nejvěrnější napodobeniny májovky???
- Středa 7. února 2007 v 17:42® Buko
-
parmenides> Pokud budu mít čas, tak Ti pár May Fly na TVV navážu. To že je umělecké dílo? To vázal pokročilý začátečník.Z mého pohledu na té mouše jsou pěkná pouze křídla a malá hlavička. Konstatuji to s největší pokorou, neboť vázat mušky umí pouze sv. Petr
- Středa 7. února 2007 v 17:39® parmenides
-
Pro hnidopichy a notoricke studenty více info je napr. zde www.first-nature.com zde dokonce mluvi o fly period i v listopadu: www.ephemeroptera.pwp.blueyonder.co.uk
a pro detailisty jsou moc povedene fotky zde: www.bioimages.org.uk - Středa 7. února 2007 v 17:16® parmenides
-
Ephemera danica – foceno 6.8.2006 Strela, kvalita nic moc, nemam cas to upravovat, ale bylo toho fakt dost… rojeni trvalo tak cca 4 hodiny, ze zacatku brali dospelce, pak na to prdeli…
- Středa 7. února 2007 v 17:03® modrak
-
drozďák> Tak to teda netuším. Já jsem loni zahlédl slovy jeden exemplář a to zde. Podotýkám že při fajfkopauze při návratu ze služebky.
- Středa 7. února 2007 v 16:53® parmenides
-
Medved: a ty neco vidis dvakrat?
- Středa 7. února 2007 v 16:51® Medvěd
-
parmenides:věřím,jednou to stačí
- Středa 7. února 2007 v 16:49® parmenides
- Středa 7. února 2007 v 16:49® parmenides
-
drozdak: uz jsem jednou psal, ze jsem zazil pekne zbery, ale take to, ze se majovka roji a pstruzi ji odmitaji… jednou jsem v takovem pripade zkusil mokrou majovku co pro mne navazal Tomucha a sli se po tom utlouct. Návod na vazani je zde www.chytej.cz
- Středa 7. února 2007 v 16:47® drozďák
-
Parmenides: Je to naprosto jednoduchá otázka na kterou se mohu dočkat pouze a jen naprosto jednoduché odpovědi. A to i přesto, že mě jeden kolega odpověděl velmi překvapivě.
- Středa 7. února 2007 v 16:46® parmenides
-
Medved: to kazdopadne
- Středa 7. února 2007 v 16:45® Medvěd
-
Parmič:při tom napodobování reality záleží záleží na stylu díla.
navíc ty křídla vydrží docela dost.Původně jsem vázal májovky z koroptve a křídla držely docela dlouho
- Středa 7. února 2007 v 16:44® modrak
-
parmenides> Neponičí, dle mého tohle vydrží podstatně více než třeba výřezy.
- Středa 7. února 2007 v 16:42® Medvěd
-
Špek z Makra.Kam se ten svět řítí
- Středa 7. února 2007 v 16:41® parmenides
-
Medved:
ta moucha ma spoustu „vad“ – nejenom pocet stetu a jejich delka a ani moc pstruhu na ni nenechytas, bo kridla hned prvni pstruh ponici… ale podivejte jeste jednou na ni, vzdyt to je umelecke dilo !!!! a umelecke dilo jak kazdy jiste vi, by nemelo uplne verne napodobovat realitu.....
- Středa 7. února 2007 v 16:37® Firetiger
-
drozďák> revír, kde by se hromadně líhly májovky v ČRS ani MRS není, nebyl a nebude.
A i kdyby třeba byl, tak Ti to každý racionálně uvažující rybář na internetu hlasitě popře, protože neví kdo všechno tuhle diskuzi čte či bude číst. - Středa 7. února 2007 v 16:36® parmenides
-
Buko: spek koupim v Makru, lepsi si jeste nejedl
- Středa 7. února 2007 v 16:35® parmenides
-
Drozdak: to je myslim zle polozena otazka, pac implikuje spatnou odpoved…
- Středa 7. února 2007 v 16:34® parmenides
-
Buko: klobasy jeste nezvladnu, ja vemu odbornou literaturu
- Středa 7. února 2007 v 16:34® drozďák
-
Dovolím si skrovnou otázku. Je tady v Čechách nějaký revír s tekoucí vodou, kde se vyskytují májovky v takovém množství, že je pstruzi pravidelně přijímají?
- Středa 7. února 2007 v 16:26® Buko
-
Medvěd> Petře, jsou tam uvozovky.Ten a vázat, on neumí ani klobásu vyudit.Ty ber čerstvý chleba, já beru Valašský penicilím, ZN vezme i okurky. Na Parmiče zbávají klobásy a špek.