Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. února 2007 v 16:08® modrak
-
Firetiger> Je z GFF, konkrétně globalflyfisher.com Ostatně z doprovodného textu je možné identifikovat zdroj.
- Středa 7. února 2007 v 15:57® modrak
-
Buko> Já nevím do kolika umí ryby a parmenides počítat, ale já to prostě neřeším. U suchých tam obvykle dávám celý snopek kohouta (10–15 větviček) a u mokrých a rozenců 2 až 6 kousků, většinou koroptev, bažant nebo slepice. Mě to tak vyhovuje a rybám většinou taky. Edit: Ale ty křídla jsou na ní udělaná pěkně.
- Středa 7. února 2007 v 15:51® Firetiger
-
kostnak> fotka je ode mě sprostě vykradená z www.troutnut.com kde si můžeš nastudovat systematiku a latinu, jestli tomu hovíš.
Buko> o co se vsadíš, že to nevázal Parmenídes – tohle je práce skutečného profíka, tipuju že to vykradl na danice.
- Středa 7. února 2007 v 15:49® Medvěd
-
Buko:myslím,že to není dílko Parmiče.On je totiž člověk vzdělaný a rozhodně štěty nejedné májovce spočítal.Počet štětů na jeho májovce by tudíž byl nejen správný ale i patřičné délky
- Středa 7. února 2007 v 15:33® Kachna
-
kostnak: To je ale pěknej hnus
- Středa 7. února 2007 v 15:33® Buko
-
Tomik> Tak to neumějí počítat na 100%, mi tam u toho pana vazače vadí, že těch štetů má víc a ještě dlouhé, tak dlouhé jsem u májovek ještě neviděl. Moolis kde jsi? A viděl jsem jich fakt dost, možná je to regionem. Parmič podle čeho jsi to"vázal"
- Středa 7. února 2007 v 15:28® Kachna
-
A není to jedno, kolik má štětů? první ryba a nemusí mít ani jeden.
- Středa 7. února 2007 v 15:27® kostnak
-
to all. toto je najpodobnejsie, tomu, co zije tu u mna. snad este trocha utlejsi je ten original.
- Středa 7. února 2007 v 15:26® Tomik
-
Buko> taky sem si řikal že by měla mit tři štěty, ale na druhou stranu ryby přece počítat neuměj..
- Středa 7. února 2007 v 15:17® Buko
-
parmenides> Ještě jsem neviděl májovku se čtyřma štětama. Počkej až se vrátí Pupák z banky.Modrák co Ty na to
- Středa 7. února 2007 v 15:15® Buko
-
parmenides> Teď jsem se dostal k PC…HaD všiml si si…prý píše všemi deseti a bez chyb…Parmič co ty háčky, nastav si tam diakritiku a nejebše
- Středa 7. února 2007 v 15:10® Firetiger
-
Parmič, ty máš ego jak Pupák… Takže tebe si tak odprosím položením na poslední schod.
- Středa 7. února 2007 ve 14:50® parmenides
-
od stejneho autora, moc se mi libi, to sem nejde nedat
- Středa 7. února 2007 ve 14:48® parmenides
-
ac nemocen, musim do prace, zatraceny kapitalismus
- Středa 7. února 2007 ve 14:40® modrak
-
Firetiger> Dík, odpověď jsem ti poslal obratem z5. Potvrď příjem.
- Středa 7. února 2007 ve 14:30® parmenides
-
Firetiger: napravit to muzes tim, ze mne take vemes na TVV
- Středa 7. února 2007 ve 14:29® parmenides
-
ALL:jak muze nekdo nazvat pratelskou konverzaci mezi muskari zbytecnym plkanim??? Firetiger mel bys mi take poslat osobku, tentokrat s omluvou!
- Středa 7. února 2007 ve 14:29® modrak
-
Firetiger> No jo, koukám. Jdu to otevřít. Doufám, že tam nejsou nejaké veřejně nepublikovatelné vzkazy vulgárního charakteru.
- Středa 7. února 2007 ve 14:27® parmenides
-
Kostnak,Modrak: Podle Goddarda je to Damselfly Zygoptera. Dragonfly – Odonata to je pekne tlusta nymfa s kratkou kulatou prdeli – vypada jak pavouk. To co sem dal Firetiger, to je Amerika, to bych sem netahal, tady to vypada jinak
- Středa 7. února 2007 ve 14:26® Firetiger
-
modrák> nechtěl jsem vzbudit ZN-ův hněv zbytečným plkáním, tak jsem Ti napsal do osobky že ano
- Středa 7. února 2007 ve 14:25® modrak
-
Firetiger> No a podle těch fotek je jasno. Jo jak s tím TVV. Jsi ochoten si udělat ten pidivýlet do Kostomlat?
- Středa 7. února 2007 ve 14:24® parmenides
-
Kostnak: z glogalflyfisher.com pekna nymfa toho co si videl
- Středa 7. února 2007 ve 14:24® Firetiger
-
Parmeníde, filozofe, používej háčky s čárkami – rozdíl mezi vážkou a vázkou je větší, nežli se na první pohled zdá
- Středa 7. února 2007 ve 14:20® modrak
-
parmenides> Ani ne, oni šidélka, motýlice a další podobné potvory patří mezi vážky, takže to co jsi před chvílí napsal je vlastně pravda.
- Středa 7. února 2007 ve 14:19® parmenides
-
Toulovec: ale na tvuj prispevek nemam, ten nema chybu: kostnak> Peťko nymfička jepice
))
Doufam ze klecis v koute a cervenas se. Jak rika muj kamos Sokrates: kdybys byl mlcel, zustal bys filozofem
- Středa 7. února 2007 ve 14:16® parmenides
-
Modrak, Firetiger: šidelko, vážka… tak pro mne tohle byly vzdy vazky, vidim, ze mam jeste co dohanet
- Středa 7. února 2007 ve 14:14® parmenides
-
Dedek: a jses si jisty, ze je to Hardy? Neco mi to pripomina, male pekne sede…
- Středa 7. února 2007 ve 14:12® parmenides
-
toulovec: co to delas???
- Středa 7. února 2007 ve 14:08® toulovec
-
a sakra, tak jsem chtěl být čistič a smázl jsem toho maličko moc :o)))))
- a von toho parmič nakecá, ono tady toho zbude dost, takže to neva co? vlado? :o)))
- Středa 7. února 2007 ve 14:06® Firetiger
-
Parmič, latina za Tebe nenachytá