Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. února 2007 v 0:00® brčal
-
parmenides>Nejsou ale mám je doma 5 ks uvázané
spíše na Moravici
- Středa 7. února 2007 v 0:00® parmenides
-
Sinkorova + Patejdl = tak to je povedena kombinace… to se neda poslouchat !!! Toto zpivaji Slovaci???? Jo to je česky, tak to jooooo..... PRIMA NOW !!!!!
- Úterý 6. února 2007 ve 23:58® parmenides
-
Brčal: tusim u Simka jsem cetl ze tam majovky nejsou, proto mne to zajima… jestli nekecal… pac ten nam to uz nevysvetli
- Úterý 6. února 2007 ve 23:53® parmenides
-
ALL: HOSI TO VSICHNI SPITE??? PREPNETE NA PRIMU, JE TAM EWA FARNA
)
BUDICEK §§§§
- Úterý 6. února 2007 ve 23:52® parmenides
-
Firetiger: BUDICEK..... tak co to vlastne chces koupit???? hod sem foto, at to nemusim hledat…
- Úterý 6. února 2007 ve 23:52® brčal
-
parmenides>cca ted po novém 2km,no i když možná i 1km.Májovky jsem tam nikdy nechytal.Spíše chrostík a vranka.sem tam jepice.Je tam jenom PP ,níže pak Lipan i duhák.
- Úterý 6. února 2007 ve 23:51® parmenides
-
Brcal: ups… to uz vypada tak, ze priznas majovky a uz se mne nezbavis… ale neni to tak, je to presne obracene … ja mam jet na majovky na tolik mist, ze to musim poradne promyslet, abych nezustal nakonec doma…
- Úterý 6. února 2007 ve 23:36® parmenides
-
Brčal: ted vazne: mate tam majovky?
- Úterý 6. února 2007 ve 23:36® parmenides
-
Brčal: pekne, pekne. Jak je to daleko od reky?
- Úterý 6. února 2007 ve 23:34® parmenides
-
Firetiger: Brachu, pokud chces, privezu ti osobne hardika… ale uz se konecne rozhodni co vlastne chces! A ber ohled na me rady a na tradice. Doufam, ze nebudes podlehat lacinym modnim vystrelkum!!!
- Úterý 6. února 2007 ve 23:33® brčal
-
riky-roky oprava
- Úterý 6. února 2007 ve 23:32® brčal
-
parmenides>Hodně fotek Rožnovky je od tamtud. Jinak s těch míst pocházím a znám to tam velmi dobře už tam chytám 26 let a dva riky bez povolenky
- Úterý 6. února 2007 ve 23:31® parmenides
-
Brčal: aha, tož to aby som si ťa začal obchádzať! Boha jeho! A majovky se tam u vas roji?
- Úterý 6. února 2007 ve 23:29® parmenides
-
Firetiger: jel bych do Varu taky, ale nevim, proc to ti chytraci tak dlouho tajili, takove akce se planuji nekolik mesicu predem. Pred mesicem jsem si „prozirave“ objednal ubytovani v hotelu kousek od toho vystaviste… a storno poplatek je vysoky…jedu tam, zitra kupuji letenku.
Voronez – mel jsem tam v rijnu jednani. No to je jeste socializmus ty sluzby … hrozny podnik… neco jsem tam jedl, ale neslo to… vino bylo take citit korkem – buhvi jak to tam skladuji – a stalo strasnej peniz, kdyz jsem to vratil, tak se cisnik na mne dival, ze jsem se zblaznil… a to maj asi 4 hvezdy… no nevim. Pak prisel nejakej vrchni, ten fakt uznal, ze to smrdi korkem… No pekne… To ti tedy fakt nezavidim… Budu na tebe v sobotu i nedeli myslet
))
- Úterý 6. února 2007 ve 23:24® brčal
-
parmenides> no jednou moje
- Úterý 6. února 2007 ve 23:17® Firetiger
-
Parmič, Ty ještě více sypeš sůl do mé rány… Třetího března mám Obchodní konferenci ING, takže nemůžu nejen do Anglie, ale ani do Karlových Varů kam upřímně chci a místo toho budu sedět v Janáčkově divadle v Brně a čučet na to jak banda pojišťováků dostává medajle za prodej a následně se ve Voroněži ožírá jak zákon káže. A vlak přes to nejede.
- Úterý 6. února 2007 ve 23:15® parmenides
-
Brčal: vemu. Co to je za chalupu, jak si poslal?
- Úterý 6. února 2007 ve 23:13® brčal
-
parmenides>vem mi prosím katalog prosím
- Úterý 6. února 2007 ve 23:03® parmenides
-
Firetiger: ten americky hmyz urcite za prolistovani stat bude, ale obavam se, ze na poctive cteni cas nebude… nebyt toho, ze jsem posledni dny nachcipanej, tak tady nevysim cely den… pojd se mnou do te Anglie – mrkni na ten link, ubytovani zajisteno.
- Úterý 6. února 2007 ve 22:59® brčal
-
parmenides>mám budu muset chodit na vodě výdy za tebou at zjistím na co to bude brát po tolika knihách
Co takhle Sven Hassel nebo Henri Cherriére to je četba na furt mušky i nějaký odpočinek
- Úterý 6. února 2007 ve 22:49® parmenides
-
a usinam s timhle, tak snad to k necemu bude, drzte mi palce…
- Úterý 6. února 2007 ve 22:48® Firetiger
-
Tak to věřím, že je Tvé konání dlouhé a vydatné
Ale pro mě je to dobrá zpráva, protože se mi nějak nedaří se začíst do Tvého Goddarda. Naopak Vince Marinaro, to je jiný řízek, přímo ho hltám. Moje krevní skupina, dostal mě tvrzením že pruty z ropy nemají duši a bambus nenahradíš.
- Úterý 6. února 2007 ve 22:46® parmenides
-
Na zachode sprtam tohle
- Úterý 6. února 2007 ve 22:44® parmenides
-
Pak mne ceka tohle
- Úterý 6. února 2007 ve 22:43® brčal
-
parmenides>hezké.Nemáš jěště místo:=))
- Úterý 6. února 2007 ve 22:42® parmenides
-
Firetiger: jdes na to moc zhurta, ja jsem to vzal od zakladu
- Úterý 6. února 2007 ve 22:38® Firetiger
-
A než poletíš k Mormonům do Utahu, tak Ti nechám pročíst tohle, je to zajímavý přehled – sice trošku americký, ale pěkný
- Úterý 6. února 2007 ve 22:36® parmenides
-
Brčal: na ty majovky rad kouknu, o knize vim a chtel jsem ji koupit, ale stihli ji vyprodat…
- Úterý 6. února 2007 ve 22:35® Firetiger
-
Jinak já mám teď čtiva víc jak času na něj, ale tohle je můj současný favorit, doporučuju:
- Úterý 6. února 2007 ve 22:35® parmenides
-
Firetiger: nejak tu svoji svadbu prozivas, kamarade, takovehle legracky ja mam jiz davno za sebou, ja jsem uz 5-tym rokem stastne rozvedenej!!!