Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. února 2007 v 17:44® parmenides
-
Firetiger: na ty male toky, co chodime, ti staci jedna civka, jedna snura… nebo zvazujes take supertezkou potapivku???
- Úterý 6. února 2007 v 17:41® Firetiger
-
Parmenídes> Hardy Angel je kříženec muškařského navijáku s telefonním aparátem, nic pro mě. Beru to jako úlitbu Hardy bros. moderní době, což od časů stejnojmenného Chaplinova filmu není nic dobrého. Za chvíli začnou u Hardyho montovat kopie Backwinderu (viz. nový Marksman) a další jistota zmizí. Cascapedii jsem seriózně zvažoval, ale nemá výměnné cívky. Což je výdobytek techniky který jsem s přimhouřením oka ochoten přijmout – podobně jako netrvám na návazci z koňských žíní či střívek bource morušového a nerad použiji nylon.
- Úterý 6. února 2007 v 17:34® parmenides
-
Rarach: tak jsem pilku nesehnal, musim ten tubus zkratit benzinovou Stihl-kou. Chudaci sousede… Sorry, ze to bude na okrajich trosku zoubkovane
))
- Úterý 6. února 2007 v 17:32® parmenides
-
Dedek: …v Brne… tos mel rovnou napsat v obchode, chytraku
)
- Úterý 6. února 2007 v 16:58® ZN
-
Dědek: dvacítka bez problémů, na menší nevážu.
- Úterý 6. února 2007 v 16:45® Firetiger
-
Cudla> jestli chceš inspiraci do začátku, tak se mrkni na video www.sexyloops.com vyštrachal to někde Baron
- Úterý 6. února 2007 v 16:44® parmenides
-
Firetiger: ty jses divnej
) Bud Angel nebo tohle www.hardyfishing.com jinak to neni Hardy
)
- Úterý 6. února 2007 v 16:29® Tomucha
-
Dědek – č. 16 bez problému, na menší mušky nevážu ale jde tam dát i 18. na 24 už to není.
Cudla – tak oškubej doma na dvorku slepice a uvidíš že ty muchy budou vapadat stejně jako ta slepice
Parmič – čeče ani ne, ted se učím na zkoušky, zítra mám poslendí když to dopadne tak odpoledne začnu ladit formu na TVV když to doapdne blbě tak nechám vázání doma a budu se jen dívat
- Úterý 6. února 2007 v 16:01® Firetiger
-
Dědek> až ho dostaneš do tlapek, tak poreferuj! Jo, a zajímalo by mě, jestli investuješ do Featherweightu Angela, nebo do Featherweightu Lightweightu. Angel mi přijde divnej…
- Úterý 6. února 2007 v 15:49® Dědek
-
parmenides> v Brně
ale ještě ho nemám v ruce, až odpoledne.
- Úterý 6. února 2007 v 15:49® modrak
-
rarach> Národ, který vynalezne měření průměru díry váhou olova, puding, klubové vody, a počítání 15, 30, 40 je přinejmenším zvláštní!
- Úterý 6. února 2007 v 15:49® Cudla
-
Kdo se" má na to koukat" jak se pořád dohadujete která muška je taková druhá maková,nožičku má navíc, moc červenou prdelku,ta jí má bledou.......Objednal jsem si svěráček dam do hromady ostatní,oškubu drůbež(i penězenku)skusim to po 25letech znovu.Jak tu napsal někdo moudrej ořezat prvních 1000 much a začít nanovosnad to do dúchodu stihnu.Sice sokolí oko stárne kulíky sou dost dřevěný.Jak pravil jeden UČIT SE,UČIT SE.....
- Úterý 6. února 2007 v 15:40® rarach
-
Modrák: Máš tak půl pravdy, tu oblast jsi trefil, počítání tennisu je jiný šálek čaje, ale líp by se hodilo přirovnání s ráží brokovnice. Je to o tom kolik stejných háčků uděláš z konstantního kusu materiálu, čím je číslo větší tím menší je háček.
- Úterý 6. února 2007 v 15:38® modrak
-
parmenides> V tomto jsou kočka a chlap snadno odlišitelní. Kočka tam nenechá papír. A navíc to po těch schodech rozmaže, jak se to snaží zahrabat.
- Úterý 6. února 2007 v 15:24® parmenides
-
Dedek: to neni velikosti, vazu v tom v pohode Hanaka 20, ale ta Skalka je moc krehka, bude to dle mne kalenim, pritlacis a ona praskne… pri tahu to bude asi ok. Kdes koupil toho Hardyho?
- Úterý 6. února 2007 v 15:21® pupak
-
Firetiger> jestli je posledni chod protebe vysoko poloz ho treba na prvni
)
- Úterý 6. února 2007 v 15:20® Dědek
-
Tomucha> jakej nejmenší háček upneš do toho rotačního tvrdíka?
- Úterý 6. února 2007 v 15:19® parmenides
-
Firetiger: ty spis asi myslis „vypustim na schod a tise se vzdalim“…
a ja myslel ze je to kocka, co mi na chate chodi pravidelne srat na schody … ze by si to byl na tvych samotarskych chvilkach udolim Strely bych nikdy nerekl … ale pockej, nastrazim tam past ne medveda, dopadnes jako v Jahelkove songu…
- Úterý 6. února 2007 v 15:12® Firetiger
-
Pupík> máš pěkný vkus, ale stále se trošku lišíme. Jsi již ale blízko: přijdedu, položím na poslední schod a tiše se vzdálím. Až pocaď to štymuje, jen ten Angel mi tam klempíruje…
- Úterý 6. února 2007 v 15:02® modrak
-
rarach> Mám dojem, že mi ještě dlužíš potvrzení mé teorie o číslování háčků.
- Úterý 6. února 2007 v 15:00® pupak
-
parmenides> tak jo, co mam s tebou delat . . .
- Úterý 6. února 2007 v 15:00® parmenides
-
Rarach: tak papirova trubka by uz byla… akorat ma 1,8 metru … jeste sezenu pilku
)
- Úterý 6. února 2007 ve 14:58® parmenides
-
Pupak: vic nemam – jeste mam jedneho fosforeskujiciho policajta – takovy kulaty plastovy – moc hezky, da se pouzit i na uhore, bude se ti libit
)
- Úterý 6. února 2007 ve 14:55® parmenides
-
fikus: ja mluvim, ze se nedaj upinat v Tvrdkove rotacnim sveraku, ne ze na nich nedrzi ryby… to jsem nerekl, jsou pekne jemne, akorat vhodne na lipany…
- Úterý 6. února 2007 ve 14:54® pupak
-
parmenides> PRIDEJ JEDEN KRMELEC!!!!!
- Úterý 6. února 2007 ve 14:53® fikus
-
parmenides> #16 od Skalky v pohodě udržela 60+ duháka. Asi mi budeš muset ukázat co s těmi háčky děláš
- Úterý 6. února 2007 ve 14:50® rarach
-
Na TVV nejedu, tak aby jsi to nedal do burzy.
- Úterý 6. února 2007 ve 14:49® parmenides
-
pupak: spravi to tripod, dve trpytky, tri krmitka a nahradni baterka do pipaku?
- Úterý 6. února 2007 ve 14:48® parmenides
-
Rarach: neposlal – nemam papirovou trubku. Staci zitra? Nebo na TVV?
- Úterý 6. února 2007 ve 14:45® pupak
-
parmenides> to sem zvedavej jak si to teda vyzehlis
)) Petise to ma jednoduchy, prijede, polozi Angel na posledni schod a tise se vzdali a ma to vyzehlene, ale jak to chces zehlit ty, to nevim, kdyz mas bakelitovou Milfu . . .
)))