Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. února 2007 v 17:44® parmenides

Firetiger: na ty male toky, co chodime, ti staci jedna civka, jedna snura… nebo zvazujes take supertezkou potapivku???

Úterý 6. února 2007 v 17:41® Firetiger
Firetiger

Parmenídes> Hardy Angel je kříženec muškařského navijáku s telefonním aparátem, nic pro mě. Beru to jako úlitbu Hardy bros. moderní době, což od časů stejnojmenného Chaplinova filmu není nic dobrého. Za chvíli začnou u Hardyho montovat kopie Backwinderu (viz. nový Marksman) a další jistota zmizí. Cascapedii jsem seriózně zvažoval, ale nemá výměnné cívky. Což je výdobytek techniky který jsem s přimhouřením oka ochoten přijmout – podobně jako netrvám na návazci z koňských žíní či střívek bource morušového a nerad použiji nylon.

Úterý 6. února 2007 v 17:34® parmenides

Rarach: tak jsem pilku nesehnal, musim ten tubus zkratit benzinovou Stihl-kou. Chudaci sousede… Sorry, ze to bude na okrajich trosku zoubkovane :-)) ))

Úterý 6. února 2007 v 17:32® parmenides

Dedek: …v Brne… tos mel rovnou napsat v obchode, chytraku :-)) )

Úterý 6. února 2007 v 16:58® ZN
ZN

Dědek: dvacítka bez problémů, na menší nevážu.

Úterý 6. února 2007 v 16:45® Firetiger
Firetiger

Cudla> jestli chceš inspiraci do začátku, tak se mrkni na video www.sexyloops.com vyštrachal to někde Baron :-))

Úterý 6. února 2007 v 16:44® parmenides

Firetiger: ty jses divnej :-)) ) Bud Angel nebo tohle www.hardyfishing.com jinak to neni Hardy :-)) )

Úterý 6. února 2007 v 16:29® Tomucha
Tomucha

Dědek – č. 16 bez problému, na menší mušky nevážu ale jde tam dát i 18. na 24 už to není.

Cudla – tak oškubej doma na dvorku slepice a uvidíš že ty muchy budou vapadat stejně jako ta slepice :-)

Parmič – čeče ani ne, ted se učím na zkoušky, zítra mám poslendí když to dopadne tak odpoledne začnu ladit formu na TVV když to doapdne blbě tak nechám vázání doma a budu se jen dívat :-)

Úterý 6. února 2007 v 16:01® Firetiger
Firetiger

Dědek> až ho dostaneš do tlapek, tak poreferuj! Jo, a zajímalo by mě, jestli investuješ do Featherweightu Angela, nebo do Featherweightu Lightweightu. Angel mi přijde divnej…

Úterý 6. února 2007 v 15:49® Dědek
Dědek

parmenides> v Brně :-) ale ještě ho nemám v ruce, až odpoledne.

Úterý 6. února 2007 v 15:49® modrak
modrak

rarach> Národ, který vynalezne měření průměru díry váhou olova, puding, klubové vody, a počítání 15, 30, 40 je přinejmenším zvláštní!

Úterý 6. února 2007 v 15:49® Cudla
Cudla

Kdo se" má na to koukat" jak se pořád dohadujete která muška je taková druhá maková,nožičku má navíc, moc červenou prdelku,ta jí má bledou.......Ob­jednal jsem si svěráček dam do hromady ostatní,oškubu drůbež(i peně­zenku)skusim to po 25letech znovu.Jak tu napsal někdo moudrej ořezat prvních 1000 much a začít nanovosnad to do dúchodu stihnu.Sice sokolí oko stárne kulíky sou dost dřevěný.Jak pravil jeden UČIT SE,UČIT SE.....

Úterý 6. února 2007 v 15:40® rarach

Modrák: Máš tak půl pravdy, tu oblast jsi trefil, počítání tennisu je jiný šálek čaje, ale líp by se hodilo přirovnání s ráží brokovnice. Je to o tom kolik stejných háčků uděláš z konstantního kusu materiálu, čím je číslo větší tím menší je háček.

Úterý 6. února 2007 v 15:38® modrak
modrak

parmenides> V tomto jsou kočka a chlap snadno odlišitelní. Kočka tam nenechá papír. A navíc to po těch schodech rozmaže, jak se to snaží zahrabat. :-)

Úterý 6. února 2007 v 15:24® parmenides

Dedek: to neni velikosti, vazu v tom v pohode Hanaka 20, ale ta Skalka je moc krehka, bude to dle mne kalenim, pritlacis a ona praskne… pri tahu to bude asi ok. Kdes koupil toho Hardyho?

Úterý 6. února 2007 v 15:21® pupak

Firetiger> jestli je posledni chod protebe vysoko poloz ho treba na prvni:-)) )

Úterý 6. února 2007 v 15:20® Dědek
Dědek

Tomucha> jakej nejmenší háček upneš do toho rotačního tvrdíka?

Úterý 6. února 2007 v 15:19® parmenides

Firetiger: ty spis asi myslis „vypustim na schod a tise se vzdalim“…

a ja myslel ze je to kocka, co mi na chate chodi pravidelne srat na schody … ze by si to byl na tvych samotarskych chvilkach udolim Strely bych nikdy nerekl … ale pockej, nastrazim tam past ne medveda, dopadnes jako v Jahelkove songu…

Úterý 6. února 2007 v 15:12® Firetiger
Firetiger

Pupík> máš pěkný vkus, ale stále se trošku lišíme. Jsi již ale blízko: přijdedu, položím na poslední schod a tiše se vzdálím. Až pocaď to štymuje, jen ten Angel mi tam klempíruje…

Úterý 6. února 2007 v 15:02® modrak
modrak

rarach> Mám dojem, že mi ještě dlužíš potvrzení mé teorie o číslování háčků.

Úterý 6. února 2007 v 15:00® pupak

parmenides> tak jo, co mam s tebou delat . . .

Úterý 6. února 2007 v 15:00® parmenides

Rarach: tak papirova trubka by uz byla… akorat ma 1,8 metru … jeste sezenu pilku :-)) )

Úterý 6. února 2007 ve 14:58® parmenides

Pupak: vic nemam – jeste mam jedneho fosforeskujiciho policajta – takovy kulaty plastovy – moc hezky, da se pouzit i na uhore, bude se ti libit :-)) )

Úterý 6. února 2007 ve 14:55® parmenides

fikus: ja mluvim, ze se nedaj upinat v Tvrdkove rotacnim sveraku, ne ze na nich nedrzi ryby… to jsem nerekl, jsou pekne jemne, akorat vhodne na lipany…

Úterý 6. února 2007 ve 14:54® pupak

parmenides> PRIDEJ JEDEN KRMELEC!!!!!

Úterý 6. února 2007 ve 14:53® fikus
fikus

parmenides> #16 od Skalky v pohodě udržela 60+ duháka. Asi mi budeš muset ukázat co s těmi háčky děláš:-)

Úterý 6. února 2007 ve 14:50® rarach

Na TVV nejedu, tak aby jsi to nedal do burzy.

Úterý 6. února 2007 ve 14:49® parmenides

pupak: spravi to tripod, dve trpytky, tri krmitka a nahradni baterka do pipaku?

Úterý 6. února 2007 ve 14:48® parmenides

Rarach: neposlal – nemam papirovou trubku. Staci zitra? Nebo na TVV?

Úterý 6. února 2007 ve 14:45® pupak

parmenides> to sem zvedavej jak si to teda vyzehlis:-)) )) Petise to ma jednoduchy, prijede, polozi Angel na posledni schod a tise se vzdali a ma to vyzehlene, ale jak to chces zehlit ty, to nevim, kdyz mas bakelitovou Milfu . . .:-)) )))