Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. února 2007 ve 14:39® rarach

Parmič: Už jsi byl na poště, ty burziáne ?

Úterý 6. února 2007 ve 14:25® brčal
brčal
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2007/th-img11015.jpg
Úterý 6. února 2007 ve 14:24® brčal
brčal

parmenides>Su­per.Zítra budu mít nějakou mask zajc chceš 1 ks poslat. Jinak háčky kupováné před 5 lety a děs.

Úterý 6. února 2007 ve 14:23® parmenides

ALL: prvni spojenoc pro Burzu – Modrak.

PRAVIDLO PRO BURZU: nové, použité, starší, staré – prostě cokoliv co souvisí s muškařením a vázáním mušek … pripadne se s jejich provozem nevylucuje (napoje, suseny sipek, kuracke potreby atd…). Kaprarum vstup zakazan.

Úterý 6. února 2007 ve 14:18® modrak
modrak

parmenides> Ne, s tím se blbě brodí. Já si ten pípák přidělám přímo na prut. Ale určitě by ho odkoupil pupak. Kdysi tady a nebo vedle někdo psal, že krade vidličky a vyrábí tripody.

Nic, pípák nech doma, ale rozhodně podporuji případné kšefty s přebytečným vázacím materiálem.

Úterý 6. února 2007 ve 14:16® parmenides

Brčal: hojj, pristi tyden uz neco bude

Úterý 6. února 2007 ve 14:12® parmenides

ALL: no nic hosi, povinnosti volaji.

PODPORTE NEKDO TU BURZU… A NEZAKECEJTE TO !!!

Úterý 6. února 2007 ve 14:10® brčal
brčal

parmenides> s háčkama máš pravdu.Ještě mněly i jiné špatnosti

Úterý 6. února 2007 ve 14:09® parmenides

modrak: a budes chtit i tripod? budes moci rovnou chytat na dva i tri pruty :-)) )

Úterý 6. února 2007 ve 14:07® modrak
modrak

parmenides> Jestli v nich nedrhne lajna tak do nich jdu. Přidělám si ho před kolečko a budu to používat na Hitlera místo indikátoru záběru.

Úterý 6. února 2007 ve 14:07® parmenides

Tomucha: ano spokojen v zasade jsem, maji pekny tvar a silu dratu tak akorat a hlavne jsi je pouzival v tom DVD, tak kdyz chci verne napodobit Tomucha styl, tak to jde jenom na nich, zde zadni imitace neplati… A ted off record: Akorat u tech nejdelsich je az nejak moc doslova ohnutych hrotu. Uz jsem jim to psal. Pry neni mozne, rikam je, vzdyt je tady mam… tak 10 z 50 – to je dost. No jsou levne, takze posilat zpet to nema cenu. Snad rika pravdu, ze to jsem mel smulu jenom na jeden balicek, co jsem zrovna otevrel… Jenze ja koupil takovych balicku 24… a vsechny jsem neotevrel, kdo to ma kontrolovat, jedine ze bych ti to dal probrat jako studentovi – nemas zajem o brigadu ??? :-)) ))

Úterý 6. února 2007 ve 14:01® parmenides

TOULOVEC: ivosku, neudelame burzu? Videl jsem to ted na tom banneru toho KV muskarskeho fora… ja mam doma takovych nepotrebnych veci a nekdo jiste take… byl by tam na to prostor? Mam treba doma jedny pekne kaprarske pipaky… :-)) )

Úterý 6. února 2007 ve 13:59® Tomucha
Tomucha

parmenides – a jak si s těma M-artama spokojenej ? :-1

Úterý 6. února 2007 ve 13:55® parmenides

Modrak: :-)) ) to uz ma davno patentovane pan Klima :-)) )))

Úterý 6. února 2007 ve 13:54® modrak
modrak

parmenides> To jako že ten háček skutečně praskne rovnoměrně po celé délce? Hmmmm, to si nech patentovat pod názvem klonování muškařských háčků, nebo výroba dvou suchých z jednoho mokrého. :o)))

Úterý 6. února 2007 ve 13:48® parmenides

fikus: tak u mne Skalka uplne propadl, na ROTARY Tvrdkovi to jen tak lehce dotahnu (velikost 16 + 18 ) a hned mam z nej hacky dva. Proste se to musi vazat v pakovem sveraku… jinak to fakt hned rupne. Jine hacky mi to nedelaji (Knapek, Hanak, M-art, TMC). Ma s tim nekdo podobnou zkusenost?

Úterý 6. února 2007 ve 13:45® Buko

parmenides> Ty můžeš všechno.Potvoro

Úterý 6. února 2007 ve 13:42® parmenides

Buko: a muzeme na G hobby objednavat i kaprarsky program? nejak mi doslo rohlikove bojlís :-))

Úterý 6. února 2007 ve 13:38® parmenides

Modrak: pekne, pekne

Úterý 6. února 2007 ve 13:35® parmenides

Firetiger: s Kocabou to nebuda tak jednoduche, nejdriv ti to musim u Pupika vyzehlit :-)) )

Úterý 6. února 2007 ve 13:22® Buko

morsky das> Jako předchozí roky Zero.Cca 40 cm sněhu, jak kde.Dřina. Počasí akorát…jen bohužel.Těžký Streamer nechci do odhájení štik vidět.

Úterý 6. února 2007 ve 12:13® morsky das

Buko chytilo sa nieco?

Úterý 6. února 2007 v 10:48® fikus
fikus

ad háčky k zakoupení – jestli se podaří, tak by se na TVV měly zase objevit háčky od Skalky. Pokud máte někdo zájem o konkrétní typ, tak napište předem.

Úterý 6. února 2007 v 10:40® Buko

modrak> Omluva,Tomík má pravdu, to je ta moje zbrklost.

maiba-fly@centrum.cz

Úterý 6. února 2007 v 10:37® Tomik
Tomik

Pokud se nepletu tak spravna adresa by měla byt maiba-fly@centrum.cz

Úterý 6. února 2007 v 10:35® Buko

modrak>napiš mi co za háčky chceš dovézt, zkumuluji to jak jsem psal

Úterý 6. února 2007 v 10:31® modrak
modrak

Buko> Celkem s chutí bych se pohrabal v nabídce háčků od Partrige, ale mail se mi vrátil jako nedoručitelný. Jsi si jistý tou níže uvedenou adresou?

Úterý 6. února 2007 v 10:23® Firetiger
Firetiger

pupak> Milý starší a zkušenější praktiku, mé očko je mladé a četbou knih při špatném osvětlení již nějakou tu dioptrii uhnalo, ale lipoše u Tebe v Kocábě ještě neuzřelo… ale slibuji, že v sezóně 2007 tam budu častějším hostem, a to by bylo kdybych Ti tam nějakého nevyšťoural. Prý mají jemné a chutné maso, vhodné zvláště do salátu ;-)

Úterý 6. února 2007 v 10:10® modrak
modrak

toulovec: To nejsou fotky, ale obrázky z webkamery s reálným rozlišením 320×200. Na digitálu jsem rozmlátil display a nyní už druhý měsíc přemýšlím jestli to za nekřesťanské peníze nechat opravit, nebo ten šmejd zahodit, někde sehnat serpeníze a koupit nějaký nový, už pořádný.

Úterý 6. února 2007 v 10:08® Buko

Na TVV v sobotu odpoledne přijede na prezentaci Hobby-G. Mrkněte se na www.hobby-g.cz Pokud budete mít zájem něco přivézt a zakoupit si, nebo jen nezávazně prohlédnou, napište na maiby-fly@centrum.cz. Zkumuluji vaše požadavky.