Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. února 2007 v 9:56® toulovec
-
modrak> škoda těch fotek, škoda těch fotek.........
- Úterý 6. února 2007 v 9:54® modrak
-
pupak: Náhodou vypadají moc pěkně. Já na dané bílé téma umím uvázat i podstatně hnusnější.
- Úterý 6. února 2007 v 9:45® toulovec
-
ZN> neboj, tvého zastání jsem si povšiml
já mu musel dát za pravdu, protože choromyslným a duševně nemocným se nemá odporovat, to snad víš ne.
- Úterý 6. února 2007 v 9:43® pupak
-
modrak> delam odflakle hnusne mouchy, nebavi mi to jebat se s nima, protoze ty smejdi supinaty to neoceni . . .delam ciste ucelove a jednoduche muchy pro zvraceny uchylaky siveny a duhaky
P.S. ja ani hezke udelat neumim, proto ucel sveti prostredky . . .
- Úterý 6. února 2007 v 9:41® ZN
-
toulovec: zklamal jsi mě. Tak pěkně jsem se tě zastal, a ono to byla pravda. Zkazil jsi mi den.
- Úterý 6. února 2007 v 9:39® pupak
-
modrak> neberu to jako rejpani
- Úterý 6. února 2007 v 9:38® Dědek
-
toulovec> nebranim tebe,ale sebe před tou nafouklou, fousatou bandaskou. Hele, taky tě tak ser… jako mě?
- Úterý 6. února 2007 v 9:37® modrak
-
pupak: Tomu by se dálo i uvěřit. Sorry, že hnedka po rámu rejpu. :o)
- Úterý 6. února 2007 v 9:30® pupak
-
modrak> ani ne, ale kdyz odkvetou olse a podobnej shit u vody tak to na ne docela jde . . .
- Úterý 6. února 2007 v 9:28® toulovec
-
Dědek> Jiři nedej se, braň mně !!!!!!!!!
- Úterý 6. února 2007 v 9:27® pupak
-
Dědek> JE TO DOBRY prave mi Ivos hlasil ze rano byl na velke . . . tak se jdi osprchnout a hajdy salino do hokny
- Úterý 6. února 2007 v 9:27® modrak
-
Zauwi: Jaký názvy? pupak: Co je to za mouchu? Sněhová vločka s červenou prdelí? :o) parmenides: Včera jsem uklízel ten můj vázací bordel a našel jsem krabičku s tím „jednokřídlím“ chrostíkem. Hele že jsou tam dvě.
- Úterý 6. února 2007 v 9:25® Dědek
-
pupak> máš podivné představy o lezení do prdele
- Úterý 6. února 2007 v 9:21® toulovec
-
tak jsem se před 10 minutma vzbudil a vidím že ta ulhaná štěchovická svině zase řádila. Nebudu nic vyvracet, protože má pravdu. Mám ale pro sebe omluvu: musel jsem na Kocábě masit, protože mi bylo líto krásých sivenků a duháčků, kteří musí v té hnusné Kocábě žít. Chtěl jsem je zachránit a převézt je k sobě na krásnou Loučnou, bohužel chudáci nepřežili. Když jsem viděl že se chudinky potácej společně s tisíci tloušti na regulovaným kanálu, fakt mi jich bylo líto. Škoda že jsem je nmohl vrátit vodě, no tak jsem je aspoň sežral
- Úterý 6. února 2007 v 9:02® pupak
-
Dědek> abys mu nepritizil jak mu lezes do prdele . . .
- Úterý 6. února 2007 v 8:44® Dědek
-
pupak> to si troufáž, když víš, že je toulík nemocnej a nemůže si to přečíst. aby si tě nedal jako druhý chod k večeři
- Úterý 6. února 2007 ve 4:15® pupak
-
Firetiger> vazeny pane kolego, kdyby si tolik necetl teorii a nekazil si tim sva mlada ocka urcite bys nejake ty lipany uvidel, tento lipanek je opravdu z potucku a mel neco prez 40–42 presne nevim nechytil sem ho ja . . .
- Úterý 6. února 2007 v 0:08® xycht
-
pupák: dobrej seriál
- Úterý 6. února 2007 v 0:06® Firetiger
-
Pupáku, vy máte u vás na „krásném potůčku“ lipany? Tlouště jsem u vás potkal, ale lipoše dosud nikoliv… budu muset dávat větší pozor
- Pondělí 5. února 2007 ve 23:26® pupak
-
parmenides> skoro jo loni ma vyc vychazek u me nez u sebe
))
- Pondělí 5. února 2007 ve 22:38® parmenides
-
Pupak: takze ten novy mrazak je Toulovcuv? Tys mu tu chatu pronajal?
- Pondělí 5. února 2007 ve 21:38® Zauwi
-
to modrak:hele kde beres ty názvy těch much?To máš entomologii nebo jsi tak vzdělaný člověk?
to brčal: díky moc
jsem mrtvej,tedka jsem přijel z práce tak GN
- Pondělí 5. února 2007 ve 21:36® Zauwi
-
to pupak:super serial
, i když neivm jak se bude líbit Toulíkovi:),třeba taky něco vymyslí:)
- Pondělí 5. února 2007 ve 21:24® Bosanac
-
ZN> Apatrma s klavirem je muj a ja budu hrat . Nikdo neusne .
- Pondělí 5. února 2007 ve 21:03® pupak
-
ZN> coze toulik a Mirek Dusin !!!!! Ctel si rict STETINAC NE!!!!
- Pondělí 5. února 2007 ve 21:01® Prutos
-
pupak> No teda, chudáček Ivošek doma stůně a ty tu na něj tak…
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:58® ZN
-
pupák: to od tebe nebylo pěkný. Ivoš je charakterní člověk a dobrý kamarád. Od dob M.Dušína se takových lidí moc nenarodilo. Na vázacím víkendu mi dokonce zamlouvá apartmá, že Ivoši.
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:58® pupak
-
Bosanac – klido pido pomuzes mi zmlatit toulika, pocitam ze se tou dobou take objevi
)
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:50® Bosanac
-
pupak> Priste bacha na navstevy . Ja mam volny vikend kolem 20/04 predbezne se hlasim jako navsteva .
- Pondělí 5. února 2007 ve 20:49® Sander
-
pupak > he
Raději važ slova, nevíš kde všude ho můžeš potkat